Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Έρχεται η μεγαλύτερη έκθεση για το ψάρεμα! Live δοκιμές τεχνητών στην BOAT & FISHING SHOW 2022!

17 Δεκεμβρίου, 2021

Έρχεται η μεγαλύτερη έκθεση για το ψάρεμα! Live δοκιμές τεχνητών στην BOAT & FISHING SHOW 2022!

Σχεδόν τρεις μήνες πριν την έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – BOAT & FISHING SHOW 2022 και ήδη η συμμετοχή έχει σπάσει κάθε ρεκόρ δικαιολογώντας τον τίτλο της μεγαλύτερης και πληρέστερης Θαλασσινής έκθεσης της χώρας μας!

Όλος ο κόσμος της θάλασσας σε μία έκθεση
Η μετακόμιση μας στο νέο εκθεσιακό MEC Παιανίας ήταν, όπως φάνηκε από τις συμμετοχές απαραίτητη, αφού ήδη έχει σχεδόν καλυφθεί ο διαθέσιμος χώρος, ο οποίος είναι αρκετά μεγαλύτερος από τον προηγούμενο. Πρόκειται για έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, όπου θα παρουσιαστούν πολλά σκάφη, με πάνω από 50 Πανελλήνιες πρεμιέρες σκαφών και φουσκωτών, μεγάλο αφιέρωμα στα φουσκωτά RIB, εξοπλισμός για θαλάσσια σπορ και αντίστοιχα μεγάλη συμμετοχή στο τμήμα ειδών αλιείας, υποβρύχιας αλιείας και κατάδυσης.

Όλη η αγορά των ηλεκτρονικών, κατασκευαστές και εισαγωγείς σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, ναυτιλιακών, ειδών αλιείας, υποβρύχιας αλιείας, καταδυτικά κέντρα, σχολές ταχυπλόων, water sports και όλος ο κόσμος της θάλασσας έχει δώσει ραντεβού στις 10 – 13 Μαρτίου 2022 στο MEC Παιανίας για να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα αλλά και αυτά που ήδη γνωρίζετε.

Ρεκόρ συμμετοχών και για το ΨΑΡΕΜΑ στην BOAT & FISHING SHOW 2022
Η Boat & Fishing Show 2022 φιλοδοξεί να αποτελέσει την μεγαλύτερη έκθεση ΑΛΙΕΙΑΣ που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα συγκεντρώνοντας την πλειονότητα εταιριών, με διεθνής συμμετοχές και πολλές εκπλήξεις.

Ετοιμάζονται δραστηριότητες και σεμινάρια που δεν έχουν ξαναγίνει στην Ελλάδα. Όσον αφορά τους λάτρεις του ψαρέματος, κατασκευάζεται ένα μεγάλο ενυδρείο από ειδικό γυαλί, ορατό από τρεις πλευρές για live δοκιμές τεχνητών δολωμάτων! Μάλιστα, θα μεταφερθούν πολλά κυβικά θαλασσινού νερού ώστε η πλευστότητα και η συμπεριφορά των τεχνητών να είναι αντίστοιχη με της θάλασσας!

Οι καλύτεροι ψαράδες της Ελλάδας αλλά και επαγγελματίες του χώρου θα πραγματοποιήσουν για άλλη μια φορά σεμινάρια σχετικά με το ψάρεμα, με την υποβρύχια αλιεία αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες που αφορούν την έκθεση.

Για πρώτη φορά η BOAT & FISHING SHOW ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη
Η μία επιπλέον ημέρα, η Πέμπτη, δίνει περισσότερο χρόνο σεμιναρίων, αλλά και καλύτερη κατανομή των επισκεπτών για μία covid free εμπειρία, ενώ για τον ίδιο λόγο διαμορφώνονται άνετοι διάδρομοι. Επιπλέον, όσον αφορά την Πέμπτη, οι επαγγελματίες του κλάδου, θα έχουν άλλη μία μέρα που θα μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να επισκεφτούν τα περίπτερα των εκθετών και να προβούν σε επιτυχημένες εμπορικές συνεργασίες.

BOAT & FISHING SHOW μία πολυεπίπεδη έκθεση για τη θάλασσα
Αποτελεί μία πολυεπίπεδη εκδήλωση που καλύπτει σχεδόν όλους τους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, αφού ταυτόχρονα με την BOAT & FISHING SHOW, με το ίδιο εισιτήριο, διοργανώνεται η έκθεση SEA & TOURISM EXPO για το Θαλάσσιο Τουρισμό, η WATERSPORTS EXPO για τους λάτρεις των Θαλάσσιων Σπορ, καθώς και η SPEARFISHING EXPO για την Υποβρύχια Αλιεία και την Ελεύθερη Κατάδυση.

Ρεκόρ συμμετοχών 300 εκθέτες!
Το 2019 35.000 άτομα και 1.000 εμπορικοί επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό επισκέφτηκαν τους εκθέτες της BOAT & FISHING SHOW που ξεπέρασαν τους 200. Φέτος οι συμμετοχές έως τώρα δείχνουν ότι θα φτάσουν τους 300 εκθέτες, αριθμός ρεκόρ για τα Ελληνικά δεδομένα σε θαλασσινή έκθεση!

Tags
Έκθεση Αλιείας Boat & Fishing Show Έκθεση Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος Έκθεση Ψάρεμα Boat and Fishing Show
Comodo SSL