Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Escape 24: Επισκευή σε συµβατικά φουσκωτά

5 Φεβρουαρίου, 2016

Escape 24: Επισκευή σε συµβατικά φουσκωτά

Η εταιρία Escape 24 είναι ίσως από τις λίγες εταιρίες που έχουν εξειδίκευση στα µικρά φουσκωτά, τα συµβατικά και RIB όπου κατασκευάζει και εισάγει σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιµές προσφέροντας κάλυψη εγγύησης και σέρβις.

Επιπλέον η Escape 24 προσφέρει υπηρεσίες επισκευής, ανακατασκευής ή και µετατροπές σε συµβατικά και µικρά φουσκωτά. Ιδίως στα µικρά RIB και τα συµβατικά είναι εύκολο να πάθουµε κάποια ζηµιά. Είτε σε καινούρια είτε σε παλιά φουσκωτά µια απροσεξία µπορεί να προκαλέσει ένα σκίσιµο µε αποτέλεσµα ο αεροθάλαµος να χάσει αέρα και να αχρηστευτεί. Σε παλιά και ταλαιπωρηµένα σκάφη µπορεί ένα χερούλι να ξεκολλήσει ή ακόµα και ολόκληρος ο καθρέπτης. Μάλιστα η έκθεση τους στον ήλιο και την θάλασσα µπορεί να ζορίσει τις κολλήσεις και κάπου να αρχίζει να χάνει αέρα. Σε αυτή την περίπτωση η διαρροή αρκετές φορές είναι δύσκολο να την ανακαλύψουµε, απλά παρατηρούµε τον αεροθάλαµό µας να ξεφουσκώνει.

Escape-24_episkeuh_1Escape-24_episkeuh_4Escape-24_episkeuh_3Escape-24_episkeuh_2

Καινούριο φουσκωτό τοποθετήθηκε λανθασµένα στο τρέιλερ µε αποτέλεσµα η ρόδα να τρυπήσει από την τριβή το ύφασµα. Τοποθετείται ύφασµα εσωτερικά και µεγάλο µπάλωµα εξωτερικά.

Escape-24_episkeuh_7 Escape-24_episkeuh_6 Escape-24_episkeuh_5

 

 

 

Σε παλιό και πολυκαιρισµένο συµβατικό έχει ξεκολλήσει ο καθρέπτης. Θα καθαριστούν οι παλιές κόλλες και ο καθρέπτης θα τοποθετηθεί εκ νέου. 

 

 

 

Επισκευές σκαφών

Escape-24_episkeuh_10

Αλλαγή κατεστραµµένης βαλβίδας πλήρωσης στον αεροθάλαµο της καρίνας.

Escape-24_episkeuh_9

Το χερούλι έχει ξεκολλήσει, καθάρισµα της περιοχής, τρίψιµο µε ένα γυαλόχαρτο και κόλληµα.

Escape-24_episkeuh_8

Επισκευές και σε Hypalon Neoprene σε µικρά RIB

Αν λοιπόν δεν υπάρχουν τα χρήµατα να αντικαταστήσουµε το παλιό µας συµβατικό ή κάποια απροσεξία προκάλεσε ζηµιά, η Escape 24 αναλαµβάνει παντός είδους επισκευές ή ακόµα και µετατροπές όπως να µετατρέψετε τον πάτο από ξύλινο σε αλουµινένιο, να αλλάξει ο καθρέπτης, να τοποθετηθεί τιµονιέρα, αλλαγή καρίνας κλπ. Επιπλέον διαθέτει µια τεράστια ποικιλία µε από ποιοτικά αξεσουάρ για φουσκωτά συµβατά µεταξύ τους που κάνουν την ζωή στο σκάφος ευκολότερη.

Αποσπώµενες βάσεις που κολλούν στους αεροθαλάµους µπορούν να δεχτούν βάσεις στήριξης βυθόµετρου, φανούς, τραπέζια κοπής δολώµατος και άλλα χρήσιµα. Οι επισκευές γίνονται σε όλα τα ήδη υφασµάτων (Hypalon Neopren, ή PVC) και πάντα µε την εγγύηση και την αξιοπιστία της Escape 24.

Πληροφορίες: ESCAPE 24 – 210 5228.716

Tags
RIB Φουσκωτά Escape 24 Συμβατικά Φουσκωτά Επισκευές σκαφών Επισκευές Φουσκωτών
Comodo SSL