Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Escape 24: Παρουσίαση Fish n Tour

3 Νοεμβρίου, 2020

Escape 24: Παρουσίαση Fish n Tour

Το Escape Fish n Tour αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρείας Escape 24 και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Boat & Fishing Show 2016.

Πρόκειται για µία ελληνική ταχύπλοη βάρκα, µε γάστρα ικανή να πλεύσει γρήγορα και οικονοµικά χωρίς να χρειάζεται µεγάλη ιπποδύναµη. Στις πρώτες δοκιµές µε κινητήρα Tohatsu 30 TLDΙ το Fish n Tour είχε αρκετή ώση. Mε αποτέλεσμα να πλανάρει και να ταξιδεύει γρήγορα και ικανοποιητικά για τα µέτρα του.

• Το κατάστρωµα του είναι ευρύχωρο και σχεδιασµένο τόσο για ψάρεµα όσο και για αναψυχή. Κάτι που µαρτυρά άλλωστε και η ονοµασία του. Η κονσόλα βρίσκεται στο κέντρο αφήνοντας άνετα περάσµατα γύρω της. Κάτι που εξυπηρετεί στο ψάρεµα όταν χρειάζεται να µετακινηθούµε. Είτε γιατί έχουµε κάποιο ψάρι, είτε γιατί άλλαξε η θέση του σκάφους προς το ρεύµα. Μπροστά από την κονσόλα υπάρχει άπλετος χώρος. Μπορούµε να τον εκµεταλλευτούµε αφήνοντας χώρο για το ψυγείο πάγου. Κάτι που θα δηµιουργήσει και µία επιπλέον θέση για το πλήρωµα.

• Το ανοξείδωτο roll bar µε τα 4 σηµεία στήριξης δίνει κράτηµα στο πλήρωµα. Είτε όταν στέκεται, είτε όταν κινείται γύρω από την κονσόλα. 

• Στην οροφή της υπάρχει χώρος για να τοποθετηθεί ο ηλεκτρονικός εξοπλισµός του σκάφους βυθόµετρο και GPS. Κάτω από το τιµόνι φαίνεται το στεγανό ντουλαπάκι που δίνει άλλο έναν αποθηκευτικό χώρο. 

• Ο πρυµιός καναπές αποτελεί το κάθισµα του χειριστή του Fish n Tour, ενώ από κάτω του βρίσκεται ένα ιδιαίτερα µεγάλο για την κατηγορία του ταµπούκι που θα φιλοξενήσει τη µπαταρία και άλλο εξοπλισµό που θα χρειαστούµε µαζί µας.

• Η πλώρη του διαθέτει φαρδιά δελφινιέρα µε αντιολισθητική επιφάνεια, ανοξείδωτο ράουλο και δύο πτυσσόµενες δέστρες στα πλάγια καθώς βέβαια και το στρίτσο για την άγκυρα και το έκταµά της. Ύστερα ακολουθεί ο καναπές της πλώρης µε την αναπαυτική µαξιλάρα. 

• Η κουβερτοµένη πλώρη διαµορφώνει αποθήκη για τα παρελκόµενα του σκάφους και περιµετρικά διαθέτει υδρορροή για να αποτρέπει την είσοδο νερών στο χώρο οδηγώντας τα στο πάτωµα και από εκεί στη θάλασσα µέσω των δύο αποχετεύσεων στη βάση του καναπέ της πρύµνης. Στα πλαϊνά του σκάφους, κάτω από τις κουπαστές υπάρχουν δύο βοηθητικοί χώροι που στη πράξη είναι ιδιαίτερα χρήσιµοι.

• Το Fish n Tour µπορεί να φιλοξενήσει στον καθρέφτη του µέχρι και 50 ίππους, κάτι βέβαια που πιστεύω θα είναι υπερβολικό αφού οι πρώτες εντυπώσεις έδειξαν ότι ο 30άρης είναι υπέραρκετος και µπορεί να το ταξιδέψει γρήγορα και αξιόλογα.

Οικονοµικό, αισθητικά όµορφο και αξιόπλοο, το Fish n Tour αποτελεί µια value for money επιλογή, πάντα µε την εγγύηση και την αξιοπιστία της εταιρείας Escape 24, όπου το προσφέρει στα 2.950 ευρώ συν ΦΠΑ και έως 60 µήνες χρηµατοδότηση. 

info
Εscape 24
210 522 8716
www.escape24.gr

 

 

Tags
Φουσκωτό σκάφος Escape 24 Συμβατικά Φουσκωτά Φουσκωτά για ψάρεμα Φουσκωτό Fish n Tour [jetpack-related-posts]
Comodo SSL