Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ετοιμάζεται το πρώτο jet ski με υδροπτερύγια (ΦΩΤΟ)

9 Δεκεμβρίου, 2022

Ετοιμάζεται το πρώτο jet ski με υδροπτερύγια (ΦΩΤΟ)

Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο τζετ σκι πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά στα μέσα του 2023, το ηλεκτρικό pwc Valo Hyperfoil Founders Edition με υδροπτερύγια!

Η πλήρης σειρά έχει προγραμματιστεί για παράδοση το 2024. Η Boundary Layer Technologies (BLT) δημιούργησε αυτό το νέο hyperfoil και θέλει να είναι το πρώτο σε μια νέα κατηγορία ηλεκτρικών PWC εξαιρετικά επιδόσεων. Το Valo Hyperfoil είναι ένα διθέσιο τζετ σκι εξοπλισμένο με επεκτεινόμενα υδροπτέρυγα, που του δίνουν άνοδο 2 πόδια πάνω από την επιφάνεια.

Το συγκεκριμένο τζετ σκι θα έχει την αίσθηση ότι πετάει πάνω από τη θάλασσα. Η κατασκευάστρια εταιρία BLT ισχυρίζεται ότι μπορεί να πάει πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρικό ή υδροπτέρυγο σκάφος στην αγορά.

Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να σπρώξει το κύτος του μέσα από το νερό του δίνει το πλεονέκτημα έναντι άλλων ηλεκτρικών σκαφών.

Το μηχάνημα τροφοδοτείται από μια ηλεκτρική προπέλα πέντε λεπίδων, δίνοντάς της ταχύτητα 55 mph. Λειτουργεί με 80 kw, μια γεμάτη μπαταρία θα σας προσφέρει 1,7 ώρες διαδρομής με ταχύτητα πλεύσης 40 mph ίση με περίπου 68 μίλια. Για μια πλήρη φόρτιση, χρειάζονται πάνω από 3 ώρες.

Το Boundary Layer δεν είναι νέο σε αυτήν την τεχνολογία. Έχουν δημιουργήσει σχέδια υδροπτερύγων μηδενικών εκπομπών για πορθμεία και μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων. Πιστεύουν ότι μπορούν γρήγορα να φέρουν το Valo Hyperfoil στην αγορά, καθώς διαθέτουν ήδη τεχνολογία.

Η τιμή για τα σκάφη θα είναι περίπου 59.000 $. Με αυτή την τιμή, το Valo Hyperfoil ακούγεται σαν ένα άλλο παιχνίδι για τα σούπερ γιοτ που μπορούν να μεταφέρουν πάνω στο σκάφος. Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα, και περιμένουμε με ανυπομονησία να το δοκιμάσουμε στο νερό!

Tags
Τζετ Σκι Υδροπτερύγια Valo Hyperfoil [jetpack-related-posts]
Comodo SSL