Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Φεστιβάλ αλιείας µε φελλό - Καλαµάτα 13 & 14 Ιουνίου 2015

Δεκέμβριος 2, 2015

Φεστιβάλ αλιείας µε φελλό - Καλαµάτα 13 & 14 Ιουνίου 2015

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου, πραγµατοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ αλιείας µε φελλό (µε τις τεχνικές εγγλέζικο – µπολονέζ) στο λιµάνι της Καλαµάτας, το οποίο συνδιοργάνωσαν µε πολύ µεγάλη επιτυχία η Ακαδηµία Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων και ο Νηρέας Καλαµάτας. Στον αγώνα συµµετείχαν συνολικά 45 ερασιτέχνες ψαράδες. Ήταν µια µεγάλη γιορτή µεταξύ φίλων που αγαπούν µε πάθος το ψάρεµα µε φελλό, αλλά και την καλή παρέα! Ο αγώνας διεξήχθη από τις 00.30 µετά τα µεσάνυχτα µέχρι τις 08.30 το πρωί και τα ψάρια που αλιεύθηκαν ήταν αξιόλογα, παρότι όχι πολλά. Παρά την κούραση και το ξενύχτι, το κέφι περίσσευε.
kalamata_agonas_1Μεγάλος νικητής ήταν ο Χρήστος Μήτσιος της Ακαδηµίας µε 548 βαθµούς. Την 2η θέση κατέκτησε ο αθλητής του Νηρέα Κώστας Ασηµακόπουλος µε 536 βαθµούς, ο οποίος αλίευσε και το µεγαλύτερο ψάρι του αγώνα. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Λεωνίδας Ανδρούτσος – PSARADES KALAMATAS- µε 426 βαθµούς και στην 4η ο ∆ηµήτρης Φλουρής της Ακαδηµίας, µε επίσης 426 βαθµούς, αλλά µικρότερο ψάρι από το συναθλητή του.

agones-kalamataw_7kalamata_agones5kalamata_agones_3

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδηµίας θέλουν να ευχαριστήσουν θερµά όλα τα µέλη του Νηρέα Καλαµάτας, και ιδιαιτέρως το Νάσο Βουγιουκλή, για την άψογη συνεργασία και τη ζεστή τους φιλοξενία, και υπόσχονται να βρεθούν σύντοµα στην Καλαµάτα για να χαρούν το ψάρεµα και την καλή παρέα.

Comodo SSL