Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

FOKEA: Το «δεξί χέρι» για ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού!

9 Ιουνίου, 2023

FOKEA: Το «δεξί χέρι» για ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού!

Η οργάνωση ενός θαλάσσιου ταξιδιού τη σύγχρονη εποχή, φαντάζει άθλος µπροστά στο γιγαντιαίο όγκο διαφορετικών επιλογών που συναντά κάποιος όταν σκέφτεται να οργανώσει µία εξόρµηση.

Στη FOKEA αγαπάµε τη θάλασσα και θέλουµε να βοηθήσουµε περισσότερο κόσµο να ζήσει µοναδικές εµπειρίες σε αυτή!

Με τη FOKEA, ο προγραµµατισµός ταξιδιού µε σκάφος µπορεί να γίνει πολύ απλός, καθώς διαθέτει πληθώρα εργαλείων και υπηρεσιών, που αναπτύχθηκαν µε µεράκι και έρευνα πάνω στις ανάγκες του θαλάσσιου κοινού.

Οι χρήστες µπορούν να οργανώσουν το ταξίδι τους, να απαθανατίσουν και να µοιραστούν αξιοσηµείωτα µέρη που συνάντησαν µε την υπόλοιπη κοινότητα, καθώς και να µοιραστούν τη θέση τους µε τους φίλους τους.

Με πάνω από 6.000 επιχειρήσεις σε νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές, το µέρος που µπορούν να απολαύσουν ένα παραδοσιακό γεύµα, ο ανεφοδιασµός από το τοπικό supermarket, ακόµα και η εύρεση µεταφορικού µέσου ή καταλύµατος, πλέον προγραµµατίζονται µε το πάτηµα ενός κουµπιού.

Οι χρήστες µπορούν να προµηθευτούν ό,τι χρειαστούν για το ταξίδι τους και να το παραλάβουν στη µαρίνα ή στο πάρκινγκ σκαφών που βρίσκεται το σκάφος τους.

Η εφαρµογή απευθύνεται σε όλους όσοι διαθέτουν ή ενοικιάζουν σκάφος (ιστιοπλοϊκό, φουσκωτό, κλπ.) και έχει σαν στόχο να κάνει το θαλάσσιο ταξίδι και την εξερεύνηση πιο προσβάσιµα σε όλους, ανεξαρτήτως ειδικότητας, ηλικίας ή ενασχόλησης, αλλά και να ενώσει τις επιχειρήσεις µε τον θαλάσσιο τουρισµό.

Η διαδικασία ανέλκυσης, καθέλκυσης, συντήρησης του σκάφους και η εύρεση γλίστρας, γίνονται πιο απλά και ξέγνοιαστα, καθώς οι χρήστες µπορούν να ενηµερώνονται άµεσα µέσω του συστήµατος ειδοποιήσεων.

Η επικοινωνία για όλες τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης µε το πάρκινγκ σκαφών τους, αλλά και η παρακολούθηση της πορείας των εργασιών, είναι άµεσα διαθέσιµες από την εφαρµογή σε πραγµατικό χρόνο.

YΠΗΡΕΣΙΕΣ
Όµως, οι δυνατότητες της FOKEA δεν σταµατούν εκεί! Οι χρήστες µπορούν από την ίδια πλατφόρµα να κάνουν κρατήσεις σε ενοικιαζόµενα αυτοκίνητα και µηχανές, ξενοδοχεία, εστιατόρια και ποικίλες δραστηριότητες (καταδύσεις, βόλτα µε ποδήλατο κλπ.).

Πλέον, οι ατελείωτες ώρες έρευνας, οι στιγµές ανησυχίας και η απογοήτευση της αλλαγής σχεδίων, βρίσκονται στο παρελθόν, αφού όλες οι υπηρεσίες της FOKEA είναι διαθέσιµες από όπου και αν βρίσκεσαι, µέσω του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή σου.

Οι µηχανισµοί ενηµέρωσης της FOKEA έχουν υλοποιηθεί µε τέτοιον τρόπο, ώστε καµία ενηµέρωση να µην περάσει απαρατήρητη. Έτσι, ο κάθε χρήστης µπορεί σε ζωντανό χρόνο να ακολουθήσει την πορεία όλων των γεγονότων, καταφέρνοντας να ξεγνοιάσει, γνωρίζοντας πως τίποτα δεν έχει ξεχαστεί ή αλλάξει εν αγνοία του.

ΔHMIOYΡΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Η FOKEA, αποτελεί ένα πολυεργαλείο για τους ταξιδιώτες, αλλά ταυτόχρονα και µέσο προβολής τοπικών επιχειρήσεων, τοπίων και γεγονότων στην ταξιδιωτική κοινότητα. Οι επιχειρηµατίες που βρίσκονται και δραστηριοποιούνται σε νησιά και σε παραθαλάσσιες περιοχές, έχουν τη δυνατότητα να αναδειχθούν σε όλους τους χρήστες της FOKEA, καθώς και να κάνουν τη µετάβαση στη νέα εποχή, µε τη δηµιουργία και διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήµατος.

Το ηλεκτρονικό τους κατάστηµα δημιουργείται χωρίς κόπο και µπορεί να γίνει µια νέα παράλληλη µορφή εισοδήµατος. Η προβολή όλων των επιχειρήσεων γίνεται επί ίσοις όροις και µε τελείως διαφανή διαδικασία.

Μέσω του διαδικτυακού χώρου που διαχειρίζονται οι επιχειρηµατίες, µπορούν να προβάλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, να δεχθούν παραγγελίες και κρατήσεις, καθώς και να επικοινωνήσουν άµεσα µε τους πελάτες τους. Η κάθε επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να παραµετροποιήσει τη διαδικτυακή «βιτρίνα» της, µε πληροφορίες για την επιχείρηση, εικόνες και βίντεο.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Προς το παρόν παρέχονται 3 τρόποι πληρωμής, µε αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση και online πληρωμή από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Stripe, κατευθείαν από το χρήστη. Ο επιχειρηματίας έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί εξ’ ολοκλήρου την επιχείρησή του, να δει παραγγελίες και να ανανεώσει την σελίδα της επιχείρησης από την ευκολία του smartphone ή του tablet του.

Με τη συµµετοχή των επιχειρηµατιών στην πλατφόρµα της FOKEA, δίνεται η δυνατότητα δηµιουργίας µιας νέας ροής εισοδήµατος από όλα τα επίπεδα του ναυτικού τουρισµού.

Η FOKEA, επί του παρόντος, υποστηρίζει πάνω από 20 επιχειρηµατικές κατηγορίες που συνεχώς ανανεώνονται, για να µπορεί να υποστηρίξει όλο και περισσότερους τύπους επιχειρήσεων.

ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΚΑΦΩΝ
Ποιος είναι όµως ο συνδετικός κρίκος µεταξύ των ταξιδιωτών και των επιχειρήσεων; Ένας χώρος για προσωρινή ή µακροπρόθεσµη κράτηση του σκάφους. Αυτό είναι το τελευταίο κοµµάτι στο οποίο µπορεί να βοηθήσει η πλατφόρµα FOKEA. Η οµάδα της FOKEA µίλησε και άκουσε επαγγελµατίες που εργάζονται ή διαχειρίζονται µαρίνες και πάρκινγκ σκαφών.

Έτσι, δηµιούργησε µια ολοκληρωµένη λύση διαχείρισης θέσεων, κρατήσεων και εργασιών, καλύπτοντας τις ανάγκες τους µε έναν σύγχρονο, αποτελεσµατικό και φιλικό προς το χρήστη τρόπο, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα να εγκαταλείψουν τους παραδοσιακούς (και µη αποτελεσµατικούς) τρόπους διαχείρισης.

Όλοι όσοι χρησιµοποιούν τέτοιες υπηρεσίες, έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση µιας διπλοκράτησης, µιας καθυστέρησης ή ακόµη και µιας ακύρωσης, που πέρα από τη δυσαρέσκεια, δηµιουργεί και άσχηµα συναισθήµατα ανάµεσα στον πελάτη και την επιχείρηση.

Με τη FOKEA, όλα τα παραπάνω βρίσκονται στο παρελθόν! Η οµάδα της FOKEA, µέσω έξυπνων αλγορίθµων, µπορεί να βοηθήσει τις µαρίνες να προβλέψουν περιόδους µεγάλης κινητικότητας και να βοηθήσει άµεσα στη διαδικασία ανάθεσης εργασιών, ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ FOKEA
H Ελλάδα διαθέτει πάνω από 16.000 χιλιόµετρα ακτογραµµής, πάνω από 220 κατοικηµένα νησιά και σχεδόν 3.000 νησίδες. Η ακτογραµµή της Ελλάδας κατατάσσεται ανάµεσα στις 15 µεγαλύτερες στον κόσµο µαζί µε χώρες όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία και οι Η.Π.Α. Πρέπει να αναλογιστούµε το πόσο τυχεροί είµαστε που µπορούµε να απολαύσουµε και να εξερευνήσουµε ένα µέρος τόσο πλούσιο και ευλογηµένο από φυσική οµορφιά!

Και η FOKEA είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε αυτή την εξερεύνηση! Η εφαρµογή διατίθεται δωρεάν για boaters µε Android και iOS κινητά. Όποια επιχείρηση επιθυµεί να µάθει περισσότερα για την εφαρµογή, µπορεί να επισκεφθεί τον ιστότοπο: https://pro.fokea.gr/become-a-partner

Για τη συνεργασία και την προβολή των Ελληνικών επιχειρήσεων, η FOKEA προσφέρει µια πολύ ανταγωνιστική προσφορά. Αν είστε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής κάποιου πάρκινγκ σκαφών ή µαρίνας, µπορείτε να βρείτε την οµάδα της FOKEA στο info@seil.gr.

Θα χαρούµε πολύ να σας γνωρίσουµε όλους και να απολαύσετε ξέγνοιαστοι τα µαγικά νερά της Ελλάδας µε τη FOKEA!

Tags
Σκάφος Αναψυχής πάρκινγκ πάρκινγκ σκαφών Σκάφη Αναψυχής FOKEA οργάνωση ταξιδιού υπηρεσίες τουρισμού προγραµµατισµός ταξιδιού Θαλάσσιος Τουρισμός
Comodo SSL