Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Φουσκωτό σκάφος ZODIAC Ν-ΖΟ 600

3 Μαΐου, 2018

Φουσκωτό σκάφος ZODIAC Ν-ΖΟ 600

Με την υπογραφή του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή Vittorio Garroni, και την εμπειρία του ναυπηγείου της Zodiac, το Ν-ΖΟ συνδυάζει σπορ εμφάνιση, κατάστρωμα ιδιαίτερα φιλόξενο και γάστρα που μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Το νέο N-ZO διαθέτει μία σειρά από καινοτομίες στη σχεδίαση της γάστρας και του ντεκ που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η διάταξη του καταστρώματος έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την ασφαλή μετακίνηση στο σκάφος, με μεγάλη ξαπλώστρα στη πλώρη και ένα άνετο καθιστικό στη πρύμνη που εύκολα μετατρέπεται σε ένα δεύτερο sundeck. Η εντυπωσιακή κονσόλα έχει μία εντελώς νέα σχεδίαση.Η Zodiac την ονομάζει “Air Console”, αφού διαθέτει το απαραίτητο χώρο στο ταμπλό αλλά ο όγκος της είναι ο ελάχιστος για να αυξηθεί το εσωτερικό του σκάφους.Mε την παρουσίαση του N-ZO 600 αλλά και των τριών ακόμα μοντέλων μέχρι τα 8 μέτρα, διατηρεί «φρέσκο» το ενδιαφέρον των «φανατικών» της Zodiac.

Στην Ελλάδα μπορείτε να το δείτε από κοντά στην έκθεση της Alevin Boats στον Άλιμο και συγκεκριμένα στη Λεωφ. Βουλιαγμένης 510.

Alevin Boats
210 9915605
www.alevinboats.gr

Tags
Alevin Boats Φουσκωτό σκάφος Zodiac Παρουσίαση Σκάφους Φουσκωτό [jetpack-related-posts]
Comodo SSL