Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Hydrotab - Δυναμικό τριμάρισμα, μέγιστη ευστάθεια, εξοικονόμηση καυσίμων

Hydrotab - Δυναμικό τριμάρισμα, μέγιστη ευστάθεια, εξοικονόμηση καυσίμων

Πάνω στο σκάφος η μέγιστη ευστάθεια είναι σημαντική όπως και η αξιοπιστία και η απρόσκοπτη   λειτουργία όλων των συστημάτων που την εξασφαλίζουν. Όταν επιλέξετε να εγκαταστήσετε τα φλαπ της Hydrotab στο σκάφος, να είστε σίγουροι ότι διαθέτετε ένα ισχυρότατο σύστημα τριμαρίσματος για μέγιστη ευστάθεια αλλά και μέγιστη αντοχή σε σκληρή χρήση και αντίξοες θαλάσσιες συνθήκες. Τα φλαπς της Hydrotab είναι ένα κορυφαίο προϊόν το οποίο καλύπτεται με 5 έτη Εγγύηση• Στιβαρό, αποτελεσματικό, δυναμικό τριμάρισμα (pitch, roll, pitch&roll, steering assistance)
• Ευκολότερο και γρηγορότερο πλανάρισμα, άριστη αίσθηση του τιμονιού  και του ελέγχου του σκάφους και εξοικονόμηση καυσίμων
• Μέγιστη ευστάθεια, ελαχιστοποίηση των κλίσεων του σκάφους (κουπαστάρισμα) και του “κοπανήματος” του σκάφους πάνω στα κύματα
• Ενίσχυση της αίσθησης της άνεσης και της ασφάλειας πάνω στο σκάφος
• Επιλογή ανάμεσα σε χειροκίνητο (3DHC) ή πλήρως Αυτόματο χειριστήριο (4DHC/NMEA2000 με έγχρωμη οθόνη και εύκολο χειρισμό)
• Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση (DIY) που απαιτεί ελάχιστο χώρο στον καθρέπτη του σκάφους, ελάχιστο χρόνο και μερεμέτια
• Υψηλή αντοχή σε σκληρή χρήση, αντίξοες θαλάσσιες συνθήκες, χτυπήματα, υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, στρειδώνα, ηλεκτρολυτική διάβρωση και σκουριά.
• Ελάχιστη συντήρηση
• Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και 5ετή Εγγύηση Ποιότητας

Τα Hydroτabs είναι ένα μοναδικό υψηλής ποιότητας προϊόν
Η σχεδίαση των κάθετων φλαπς της  Hydrotab βασίζεται σε ένα  καινοτόμο πνευματικό μηχανισμό ο οποίος χαρακτηρίζεται από την μέγιστη δυνατή αξιοπιστία. Απαλλαγμένος από ευαίσθητα σε βλάβες μέρη, (άξονες, γρανάζια, σερβοκινητήρες, υδραυλικά μέρη, τσιμούχες, ηλεκτρονικά) ο πνευματικός μηχανισμός της Hydrotab είναι στιβαρός και παρουσιάζει εξαιρετικά υψηλή αντοχή σε σκληρές και αντίξοες συνθήκες (χτυπήματα, στρειδώνα, διάβρωση και σκουριά, χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες νερού). Τα φλαπς της Hydrotab κατασκευάζονται με αυστηρές προδιαγραφές από υψηλής ποιότητας ατσάλι Inox316, ώστε να είναι σχεδόν άτρωτα. Τα φλαπ της καλύπτονται με Εγγύηση Ποιότητας 5 ετών.Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab είναι αποτελεσματικότερα από τα παραδοσιακά φλαπς;
Σύμφωνα με την εταιρία είναι απολύτως ξεκάθαρο σήμερα ότι τα κάθετα φλαπ τριμάρουν το σκάφος γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά φλαπς. Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab έχουν στιγμιαία απόκριση στις ρυθμίσεις, και μπορούν να “βάλουν” το σκάφος σε θέση πλαναρίσματος γρηγορότερα και σε χαμηλότερη ταχύτητα. Ένα καλά τριμαρισμένο σκάφος δίνει στους επιβάτες καλύτερη αίσθηση της άνεσης και της ασφάλειας, αλλά εξασφαλίζει και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου εξ αιτίας της μείωσης των τριβών και της οπισθέλκουσας. Πέρα από πολλές σχετικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι τα κάθετα φλαπς αποδίδουν πολύ καλύτερα από τα συμβατικά φλαπ, όλοι οι ιδιοκτήτες σκαφών που άλλαξαν τα παραδοσιακά φλαπ με κάθετα, βεβαιώνουν ότι η διαφορά στην συμπεριφορά του σκάφους είναι εμφανής.

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab είναι κατάλληλα για τα περισσότερα σκάφη
Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab είναι κατάλληλα για σκάφη με τα παρακάτω χαρακτηριστικά

• Σκάφη με ταχύτητα ταξιδίου (cruising speed) από 18knots και πάνω
• Με γάστρες εκτοπίσματος , ημι-πλαναρίσματος, και πλαναρίσματος
• Μήκος από 15’-120’ (5m-40m)
• Με προπέλες, υδρο-jet, εσωλέμβιες ή εξωλέμβιες μηχανές
• Πολυεστερικά, φουσκωτά, αλουμινίου ή ξύλινα σκάφη
• Μονοκάρινα ή πολυκάρινα (catamaran)

Επιλογές χειρισμού με χειριστήριο Manual ή Full Auto Control
Η Hydrotab προσφέρει  δύο δυνατότητες χειρισμού των φλαπ, είτε με χειροκίνητο είτε με πλήρως Αυτόματο Χειρισμό (NMEA2000). Και στις δύο περιπτώσεις μπορείτε να απολαύσετε στιβαρό έλεγχο του σκάφους, μοναδική εμπειρία πλεύσης και ευκολία στον χειρισμό.

+ 3DHC Χειροκίνητο χειριστήριο. Είναι  ένα εύκολο χειριστήριο με 4 κουμπιά ελέγχου και led ένδειξης θέσης καθώς και αυτοματισμούς όπως αυτόματo μάζεμα των φλαπς (auto-retract) και δυνατότητα απομνημόνευσης μια θέσης λειτουργίας.

+ 4DHC Full Auto (NMEA2000) με δυνατότητα επιλογής Manual Control, Auto Pitch control, Auto Pitch&Roll control, καθώς επίσης και Steering Assistance mode (Υποβοήθηση Τιμονιού). Το  αυτόματο χειριστήριο 4DHC έχει ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη  3.2’’καθώς και GPS, γυροσκόπιο  και 3D-επιταχυνσιόμετρο, ώστε να ελέγχει κάθε στιγμή τις γωνίες κλίσης και ταχύτητα του σκάφους και να διορθώνει αυτόματα τριμάροντας το σκάφος κατάλληλα. Ο δυναμικός προγραμματισμός του αυτόματου συστήματος 4DHC προσφέρει εξαιρετική εμπειρία ελέγχου του σκάφους, βελτιώνει την εμπειρία της πλέυσης και δίνει μια εξαιρετική αίσθηση άνεσης και ασφάλειας χωρίς κάποιος να επιβλέπει το σύστημα.

Τα Hydrotab θεωρούνται τα καλύτερα φλαπς στο κόσμο σήμερα
Τα Hydrotab σήμερα θεωρούνται τα πλέον αξιόπιστα φλαπς στο κόσμο, γιατί εκτός της εξαιρετικής απόδοσης στον έλεγχο του σκάφους αλλά και της υψηλής αντοχής τους  σε πολύ δύσκολες συνθήκες, αποτελούν ταυτόχρονα την βασική επιλογής  των μεγαλύτερων ναυπηγείων πολυτελών σκαφών στο κόσμο (Ferretti, Custom Line, Pershing, SeaLine, Marlow-Hunter, Horizon, Gulf Craft, Sundeck, κτλ). Τα Hydrotab επίσης φέρουν συστάσεις από στρατιωτικές εφαρμογές του ναυτικού και της ακτοφυλακής πολλών κρατών (Korean Marines, Singapore Coastguard, Chinese Coastguard, Greek Navy, κτλ). Επιπλέον τα Hydrotab απαριθμούν εκατοντάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε κάθε τύπο σκάφους σε όλα τα μήκη και πλάτη των ωκεανών, και σε οποιεσδήποτε αντίξοες συνθήκες επικρατούν κάθε φορά.

Εύκολη εγκατάσταση
Η εγκατάσταση των φλαπ της Hydrotab είναι  εύκολη, δεν απαιτεί ιδιαίτερη ειδίκευση (DIY) και απαιτεί ελάχιστο χρόνο, μερεμέτια αλλά και πολύ μικρό  χώρο στον καθρέφτη. Η συσκευασία τους περιέχει τα πάντα που θα χρειαστεί κάποιος για την εγκατάσταση.

5ετής Εγγύηση Ποιότητας της Hydrotab
Σαν απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της , η Hydrotab  καλύπτει τα φλαπ της με 5ετή Εγγύηση Ποιότητας. Όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη του συστήματος καλύπτονται με 2ετή εγγύηση.

Η σειρά FW Heavy Duty της Hydrotab με λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα Inox316 προσφέρει την δυνατότητα για κατά παραγγελία διαμόρφωση των λεπίδων σύμφωνα με το ακριβές σχήμα του της γραμμής του V του καθρέπτη του σκάφους. Είναι κατάλληλα για βαρύτερα και μεγαλύτερα σκάφη.

Σχέδιο Εγκατάστασης

Η εγκατάσταση του συστήματος της Hydrotab είναι απλή και εύκοληΈνα τυπικό σετ Hydrotab αποτελείται από (a) Κάθετα φλαπς, (b) Μονάδα αέρα, (c) Χειριστήριο, (d) καλώδια, € Σωλήνες αέρος (εξ. Φ 8mm).

3DHC manual Controller: Power Supply 12 or 24Volts DC,
4DHC Auto Controller: Power Supply 12 or 24Volts DC
Air Unit Power Supply: DC 12Volt (110Watts) or 24Volts (240Watts),
Air Unit Maximum Operating Pressure: 2,5bars

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση επικοινωνήστε μαζί μας

Hydrotab Marine Engineering
Παπάζογλου 4, Ταύρος
11778 Αθήνα
τηλ.. +30 210 4836343
info@hydrotab.gr,  www.hydrotab.gr

Published in BOAT & FISHING

Tags
Σκάφος Made in Greece Hydrotab Κάθετα Φλαπς Φλαπς
Comodo SSL