Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η επίσημη τοποθέτηση του πρόεδρου Yamaha Motor Europe για τις καθυστερήσεις (VIDEO)

5 Μαΐου, 2021

Η επίσημη τοποθέτηση του πρόεδρου Yamaha Motor Europe για τις καθυστερήσεις (VIDEO)

Σε βίντεο ο Προέδρος της Yamaha Motor Europe, Eric de Seynes εξηγεί τις δυσκολίες παραγωγής και παράδοσης προϊόντων, τόσο λόγο της αναπάντεχης καθυστέρησης στη Διώρυγα του Σουέζ όσο και από την διαθεσιμότητα πρώτων υλών, και πιο συγκεκριμένα ημιαγωγούς.

Η συγκεκριμένη δήλωση επιβεβαιώνει το προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με την έλλειψη σε ημιαγωγούς που έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και στην παραγωγή εξωλέμβιων μηχανών, καθώς και σε άλλους 169 βιομηχανικούς κλάδους! Το πρόβλημα είναι δηλαδή γενικευμένο σε όλες τις εταιρίες που παράγουν ναυτικούς κινητήρες και όχι μόνο.

Ακολουθεί το μήνυμα του προέδρου της Yamaha, όπως μας στάλθηκε από το Γραφείο Τύπου της Yamaha Motor Europe:

Eric de Seynes – President & CEO of Yamaha Motor Europe N.V.

“Αγαπητοί πελάτες, αγαπητοί συνεργάτες της Yamaha,

Έχοντας περάσει μια δύσκολη χρονιά το 2020, θεωρήσαμε ότι το πιο σύνθετο μέρος της πανδημίας του κορονοϊού θα ήταν πλέον πίσω μας, όσον αφορά τόσο στη δημόσια υγεία όσο και στο επιχειρηματικό μας περιβάλλον. Οι αρχικές προβλέψεις για το 2021 ήταν και παραμένουν ιδιαίτερα θετικές.

Η ζήτηση αποκαθίσταται δυναμικά από το περασμένο καλοκαίρι, με τη στήριξη ενός ισχυρού και αφοσιωμένου Δικτύου Επίσημων Συνεργατών και με πολλά νέα προϊόντα που αναμένονται όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν εξελίσσονται ακριβώς έτσι καθώς εισερχόμαστε στην σεζόν του 2021, αφού οι μακροπρόθεσμες επιδράσεις της πανδημίας του κορονοϊού στην εφοδιαστική αλυσίδα γίνονται πλέον ορατές και οι οποίες δυσκολεύουν την εκπλήρωση της βασικής μας υποχρέωσης για παροχή επαρκούς διαθεσιμότητας προϊόντων σε εσάς μέσω του εκτεταμένου Δικτύου Επίσημων Συνεργατών μας. Τους τελευταίους δέκα μήνες, η διαθεσιμότητα πρώτων υλών έχει αποτελέσει μείζον ζήτημα σε πολλούς τομείς, όπως οι ημιαγωγοί που απαιτούνται για την κατασκευή των smart keys, του συστήματος πέδησης ABS, της ECU κ.λπ.

Η αποστολή των προϊόντων προς την Ευρώπη παρουσίασε επίσης δυσκολίες, λόγω της πολύ υψηλής ζήτησης για πολλές κατηγορίες προϊόντων. Αυτά τα θέματα εντάθηκαν ακόμη περισσότερο στην αρχή της σεζόν λόγω της αναπάντεχης καθυστέρησης που δημιουργήθηκε στη Διώρυγα του Σουέζ, με το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Ever Given», το οποίο μετέφερε, δυστυχώς, και αρκετές χιλιάδες προϊόντων και εξαρτημάτων Yamaha. Όλοι εδώ στη Yamaha, από το τμήμα προμηθειών έως το εργοστάσιο, τις ομάδες διακίνησης και τις ομάδες πωλήσεων, εργαζόμαστε σκληρά για να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις και να εξασφαλίσουμε την παράδοση όλων των διαθέσιμων προϊόντων.

Παράλληλα, προσπαθούμε να παρέχουμε τις ακριβέστερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών μας σε όλη την Ευρώπη, σε ένα πλαίσιο συνθηκών που υπήρξαν και παραμένουν ιδιαίτερα απρόβλεπτες. Παρ’ όλα αυτά, ευτυχώς η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί τις ερχόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες. Εκτιμούμε την υπομονή σας και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η υπομονή θα επιβραβευθεί με τις μοναδικές εμπειρίες που θα σας προσφέρει η νέα σας μοτοσυκλέτα, το scooter, ο εξωλέμβιος κινητήρας, το WaveRunner ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Yamaha έχετε επιλέξει.

Στο μεταξύ, παρ’ ότι όλοι εδώ στη Yamaha εργαζόμαστε σκληρά για την επίλυση όλων των θεμάτων που έχει δημιουργήσει η πανδημία, καθώς επίσης και για την άμεση αύξηση των συνολικών παραδόσεών μας, κατανοούμε ότι η αναμονή για την παράδοση των προϊόντων μπορεί να δημιουργεί αναστάτωση και γι’ αυτό λυπούμαστε πολύ. Ελπίζουμε να δεχθείτε την συγγνώμη μας για τυχόν καθυστερήσεις.

Ευχόμαστε ειλικρινά ότι θα μπορέσετε να «ανεβάσετε στροφές» με τη νέα σας Yamaha πολύ σύντομα. Εις το επανιδείν και σας ευχαριστούμε ξανά για την υπομονή σας.”

Επίσημη τοποθέτηση Yamaha για τις καθυστερήσεις – VIDEO μήνυμα Eric de Seynes, CEO Yamaha Motor Europe

Διαβάστε όλα τα νέα, επικαιρότητα και ειδήσεις που αφορούν τη θάλασσα στο boatfishing.gr 

Tags
Yamaha Yamaha Marine Eric de Seynes [jetpack-related-posts]
Comodo SSL