Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάµια και πλάνοι Slow jigging από την HEARTY RISE

Ιούνιος 16, 2018

Καλάµια και πλάνοι Slow jigging από την HEARTY RISE

Η HEARTY RISE είναι µία από τις πλέον εξειδικευµένες εταιρείες κατασκευής καλαµιών, και γενικότερα εξοπλισµού για τις πιο απαιτητικές και σύγχρονες τεχνικές ψαρέµατος. Συγκεκριµένα δραστηριοποιείται στην κατασκευή καλαµιών εδώ και 30 χρόνια, µε κύρια αγορά την Ιαπωνία, ενώ µέσω τοπικών αντιπροσώπων τα προϊόντα της διανέµονται επίσης σε Ευρώπη, Αµερική και Αυστραλία. Στην Ελλάδα η HEARTY RISE αντιπροσωπεύεται από το κατάστηµα CaptainΗook ΓΕΝΙΤΣΑΡΙ∆ΗΣ, µε έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, από όπου και προέρχονται οι προτάσεις εξοπλισµού της HEARTY RISE για ψάρεµα από σκάφος και ακτή.

Οι νέες παραλαβές αφορούν στην τεχνική του Slow Jigging και σε καλάµια-πλάνους που µετά τις πρώτες δοκιµές έδωσαν εξαιρετικά αποτελέσµατα.

Καλάµια Slow Jigging
Μία σειρά καλαµιών η οποία τραβά σίγουρα τα βλέµµατα πάνω της, είναι η σειρά slow jigging της HEARTY RISE, η οποία περιλαµβάνει καλάµια κατασκευασµένα µε την τεχνολογία NET-VII. Η συγκεκριµένη τεχνολογία προσφέρει στα καλάµια της σειράς µια εντυπωσιακή παραβολικότητα, κάνοντάς τα να λυγίζουν 20% περισσότερο από τα συνηθισµένα καλάµια, ενώ διατηρούν αναλλοίωτη και σταθερή τη δύναµή τους. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία NET-VII κάνει κάθε καλάµι της σειράς να ζυγίζει ελάχιστα, µε το βάρος τους να ξεκινά από τα 126 µόλις γραµµάρια και να φτάνει έως και τα 161. Όλα τα καλάµια της σειράς Slow Jigging είναι εξοπλισµένα µε οδηγούς εξαιρετικής ποιότητας Fuji SiC T-K, και βάση στήριξης µηχανισµού κατασκευασµένη από υλικό που χαρίζει στον κάτοχο του καλαµιού µια σταθερή επαφή µε το καλάµι, ώστε να εκτελεί µε αποτελεσµατικότητα και αξιοπιστία τη συγκεκριµένη τεχνική. Ακόµη, υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής ανάµεσα µοντέλο spinning ή baitcasting/overhead.

Πλάνοι Slow Jigging ΙΙ
Η νέα σειρά πλάνων της HEARTY RISE ονοµάζεται SLOW JIGGING II, και τα «µέλη» της ξεχωρίζουν από το πρωτοποριακό σχήµα και το ιδιαίτερα ποιοτικό φινίρισµα. Η σχεδιαστική γραµµή τους προσφέρει µία εξαιρετική κίνηση στο νερό, ενώ η ανακλαστική της ικανότητα εγγυάται την επιτυχία. Οι πλάνοι SLOW JIGGING II χαρακτηρίζονται τόσο για το slow χαρακτήρα τους, όσο και για την άψογη δράση τους κατά τη διαδικασία της ανάκτησης και της ελεύθερης πτώσης τους προς τον πυθµένα. ∆ιατίθενται σε βάρη 130, 150, 170, 200 και 250 γραµµαρίων, σε 5 διαφορετικές και πρωτότυπες αποχρώσεις µε φωσφορίζουσες ιδιότητες (ζέβρα).

 

Captain Hook – Γενιτσαρίδης
www.genitsaridis.com
τηλ: 2810 225 368

Tags
Slow Jigging CaptainHook Γενιτσαρίδης Hearty Rise Slow Pitch
Comodo SSL