Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Karnic Smart1 - 48

8 Μαΐου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Karnic Smart1 - 48

Ένα δεύτερο µοντέλο µε µήκος στα 4,8 µ. θα προστεθεί πολύ σύντοµα στην γραµµή Smart1 του Κυπριακού Ναυπηγείου Karnic. Όπως το πρώτο και µεγαλύτερο µοντέλο, το Smart1-48 βασίζεται σε σχεδίαση custom, όπου διαφορετικά µέρη του σκάφους µπορούν να επιλεγούν από τον πελάτη και να διαµορφωθεί ένα σκάφος ακριβώς στις ανάγκες του.

Karnic-Smart1-48_5Αυτά τα µέρη περιλαµβάνουν µια επιλογή από τρία διαφορετικά µεγέθη και στυλ κονσόλας που µπορούν να βρίσκονται στην πρύµνη, το κέντρο ή στο πλάι. Μια ισοδύναµη επιλογή θέσεων για το τιµόνι µπορεί να συνδυαστεί µε κάθε κονσόλα. Επιπλέον, διάφοροι πάγκοι και καθίσµατα είναι διαθέσιµα για να επιτευχθεί η επιθυµητή διάταξη στην πλώρη. Συνδυάζοντας τον εξοπλισµό, µπορούµε να διαµορφώσουµε περισσότερους από 100 συνδυασµούς, ώστε η ίδια βάρκα µπορεί να προσφερθεί από ένα απλό ανοιχτό workboat σε ένα fishing σκάφος ή σε τουριστικό οικογενειακό day cruise µε χώρο για ηλιοθεραπεία και τραπέζι σαλονιού.

Karnic-Smart1-48_4 Karnic-Smart1-48_3 Karnic-Smart1-48_2

H Karnic βασίζεται σε προηγµένες διαδικασίες κατασκευής, όπως RTM για να παράγει όλα τα µέρη στο επιθυµητό επίπεδο και την ανοχή, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται τέλεια εφαρµογή, ακόµα κι αν χρειαστεί οι µονάδες να τοποθετηθούν από τον αντιπρόσωπο. Όλες οι ενότητες παρέχονται σε µορφή κιτ και είναι δυνατόν να γίνει παραγγελία και να αναβαθµιστεί οποιαδήποτε στιγµή.

  • Πληροφορίες: KARNIC
  • τηλ.: 00357 25399911,
  • www.karnicboats.com
Tags
Πολυεστερικό Σκάφος KARNIC
Comodo SSL