Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Σκάφος Karnic Smart1 - 55

22 Μαρτίου, 2016

Σκάφος Karnic Smart1 - 55

Η Karnic παρουσίασε πριν λίγους µήνες ένα νέο project, σε πιο µικρά σκάφη από ότι µας έχει συνηθίσει.

karnic_03Η «έξυπνη» σειρά των Smart1 αποτελείται σήµερα από δύο µοντέλα, το Smart1 – 48 µε µήκος τα 4,90 µέτρα και το Smart1 – 55 µε µήκος 5,65 µ., τα οποία έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: µπορούν και προσαρµόζονται ακριβώς στις ανάγκες το υποψήφιου αγοραστή.

Για να γίνει αυτό, έχει πραγµατοποιηθεί µια µεγάλη µελέτη από τον ιδιοκτήτη του ναυπηγείου κ. Νίκο Καραολή και τη σχεδιαστική οµάδα του, ώστε όλα τα καλούπια του πρόσθετου εξοπλισµού πάνω στο κατάστρωµα να ταιριάζουν ακριβώς.

karnic_02Η γκάµα περιλαµβάνει τρία διαφορετικά µεγέθη και στυλ κονσόλας, που µπορούν να βρίσκονται στην πρύµνη, το κέντρο ή το πλάι. Επιπλέον, διάφοροι πάγκοι και καθίσµατα είναι διαθέσιµα, ώστε να επιτευχθεί η επιθυµητή διάταξη στην πλώρη. Συνδυάζοντας τον εξοπλισµό, µπορούµε να διαµορφώσουµε περισσότερες από 100 δυνατές «εκδοχές», ώστε η ίδια βάρκα να µπορεί να προσφερθεί από ένα απλό ανοιχτό workboat, έως και ένα fishing σκάφος, ή τουριστικό οικογενειακό day cruise µε χώρο για ηλιοθεραπεία και τραπέζι σαλονιού. H Karnic βασίζεται σε προηγµένες διαδικασίες κατασκευής, όπως RTM, για να παράγει όλα τα µέρη στο επιθυµητό επίπεδο και αντοχή, και να εξασφαλίζεται τέλεια εφαρµογή, ακόµα και αν χρειαστεί οι µονάδες να τοποθετηθούν από τον αντιπρόσωπο.

Όλα τα πρόσθετα µέρη παρέχονται σε µορφή κιτ, και είναι δυνατόν να γίνει αναβάθµιση στο σκάφος ανά πάσα στιγµή. Το µεγαλύτερο Smart1 – 55 βρίσκεται ήδη στη παραγωγή του Κυπριακού ναυπηγείου, και σύντοµα θα έχουµε περισσότερες λεπτοµέρειες αφού πραγµατοποιήσουµε τη δοκιµή στη θάλασσα.

Πληροφορίες: KARNIC, τηλ.: 00357 25399911, www.karnicboats.com

Tags
Σκάφος Πολυεστερικό Σκάφος KARNIC Σκάφη για ψάρεμα Σκάφη
Comodo SSL