Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καθαρισµός & ξεχειµώνιασµα σκάφους

27 Μαΐου, 2017

Καθαρισµός & ξεχειµώνιασµα σκάφους

Πολλοί φίλοι που διαθέτουν σκάφος, προτιµούν να µην εξορµούν το χειµώνα. Όµως πριν την αποθήκευση και το ξεχειµώνιασµα του σκάφους (φουσκωτού ή πολυεστερικού), είναι απολύτως αναγκαία σωστή συντήρηση και ο καθαρισµός του, προκειµένου να µπορούν να το χαίρονται για πολλά χρόνια. Αυτή λοιπόν τη φροντίδα αναλαµβάνει να καλύψει η εταιρεία Ανδρέου, η οποία εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά εξειδικευµένα προϊόντα καθαρισµού και συντήρησης σκαφών και κινητήρων. Ας δούµε όµως µαζί µερικά από τα προϊόντα της εταιρείας.

 

για ΦΟΥΣΚΩΤΑ

 

EUROMECI MUFFANET: Αφαιρεί τη µούχλα και τους λεκέδες που εισχωρούν στο ύφασµα των µπαλονιών των φουσκωτών. Εξουδετερώνει επίµονους λεκέδες από επιφάνειες όπως fiberglass, λάστιχο, συνθετικό δέρµα κλπ.

Οδηγίες χρήσης:

Ψεκάστε τη λεκιασµένη περιοχή, περιµένετε µέχρι να αφαιρεθεί ο λεκές και ξεβγάλετε. Να χρησιµοποιείται µε προσοχή και να διατηρείται σε µέρος δροσερό και σκιερό.

Συσκευασία spray 750 ml.

 

EUROMECI GOMMOWAX

Προστατευτικό υγρό κερί υψηλής ποιότητας για κάθε τύπο φουσκωτού. ∆ιατηρεί το ύφασµα των µπαλονιών µαλακό, προστατεύει από τα καιρικά φαινόµενα, αποκαθιστά την αρχική λάµψη του γερασµένου ελαστικού.

Οδηγίες χρήσης:

Ψεκάστε απευθείας στο καθαρό και καλά στεγνωµένο ύφασµα του µπαλονιού και τρίψτε απαλά χρησιµοποιώντας ένα µαλακό ύφασµα.

Συσκευασία: spray 500 ml.

 

EUROMECI GOMMOSTRIP

Πολύ ισχυρό καθαριστικό µπαλονιών φουσκωτού. Αφαιρεί έντονους λεκέδες, ρύπους και στίγµατα τα οποία επιµένουν, ανοικοδοµεί τον κατεστραµµένο ιστό του εξωτερικού φλοιού του υφάσµατος, ανανεώνει, καθαρίζει και αποκαθιστά το αρχικό χρώµα των καταπονηµένων από τον ήλιο, τα καυσαέρια και την αρµύρα µπαλονιών, επαναφέρει την αρχική στιλπνότητα στην επιφάνεια του υλικού. Είναι κατάλληλο για κάθε είδους φουσκωτό.

Οδηγίες χρήσης:

Ψεκάστε και αφήστε να δράσει 3-5 λεπτά, αν χρειάζεται τρίψτε µε µια βούρτσα ή σφουγγάρι και ξεβγάλετε. Μην αφήνετε το προϊόν να στεγνώσει στην επιφάνεια.

∆ιατίθεται σε συσκευασίες spray
των 750 ml και  5 lt.

 

 

για ΦΟΥΣΚΩΤΑ & ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ

 

EUROMECI LEATHER & VINYL CLEANER

Είναι ένα έτοιµο προς χρήση καθαριστικό για δέρµα και ύφασµα βινυλίου (καθίσµατα και ταπετσαρίες).

 

EUROMECI FERROTONE:

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό, πολυµορφικό προϊόν, ένα ισχυρό συµπυκνωµένο αφαιρετικό σκουριάς και λεκέδων, απολύτως ασφαλές σε βαµµένες επιφάνειες. Προτείνεται για ολοκληρωµένο πλύσιµο της γάστρας και του deck, αφού αφαιρεί κιτρινίλα και άλατα. Είναι κατάλληλο για αφαίρεση λεκέδων σκουριάς-οξειδώσεων από το κύτος του σκάφους, αφαίρεση σκουριάς και οξείδωσης από ανοξείδωτες επιφάνειες, καθάρισµα µηχανικών κυκλωµάτων (όπως πχ. το κύκλωµα της µηχανής του σκάφους µας, ανανέωση-βαθύ πλύσιµο παλαιού teak (διαλυµένο σε ζεστό νερό),  άφλεκτο,  έχει αντιµικροβιακή δράση.

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρµόστε το προϊόν χωρίς αραίωση όταν θέλετε να αφαιρέσετε σκουριά από το ανοξείδωτο, ή αραιωµένο για πιο ήπιο πλύσιµο σε πολυεστέρα, gel coat, teak κ.α. Ξεβγάλετε µε νερό.

∆ιατίθεται σε συσκευασίες του 1 και 5 lt.

 

FARECLA PRO-UV WAX

 Ένα κερί για όλο το Gel-Coat του σκάφους, προαιρετικό αλλά ιδανικό για τους πολύ σχολαστικούς.

 

Tags
Καθαρισμός σκάφους Καθαριστικά
Comodo SSL