Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

BSK MARINE: Δωρεά ενός υπερσύγχρονου ταχύπλοου σκάφος στο Λιμεναρχείο Μυκόνου

24 Μαΐου, 2024

BSK MARINE: Δωρεά ενός υπερσύγχρονου ταχύπλοου σκάφος στο Λιμεναρχείο Μυκόνου

Ένα σύγχρονο ταχύπλοο ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης αναμένεται να παραλάβει το Λιμενικό Σώμα, το νέο υπερσύγχρονο ταχύπλοο σκάφος SKIPPER 38 PATROL

Η τελετή παράδοσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου και ώρα 11:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Γυαλό της Μυκόνου.

Σε μια σημαντική δωρεά για το νησί της Μυκόνου προχωράει το γνωστό ελληνικό ναυπηγείο σκαφών BSK MARINE, ιδιοκτησίας των αδερφών Αλέξανδρου και Γιώργου Σταυρουλάκη και του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, σε συνεργασία με το Florios Mykonos Foundation του Μυκονιάτη επιχειρηματία Φλώριου Ασημομύτη, με έντονη δράση και ουσιαστικό ενδιαφέρον για το νησί, με δωρεές και συνέργειες προς τον δήμο και τις τοπικές υπηρεσίες και φορείς.

Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες εργασίες και οι σχετικοί έλεγχοι, η BSK MARINE είναι έτοιμη να παραδώσει, την ερχόμενη Κυριακή, στο Λιμεναρχείο της Μυκόνου, ένα υπερσύγχρονο ταχύπλοο σκάφος υψηλών προδιαγραφών που θα συνεισφέρει τα μέγιστα στις ανάγκες των αρμόδιων υπηρεσιών και της τοπικής κοινωνίας.

Η BSK MARINE υπήρξε, σε όλα τα επίπεδα, ηγέτης σε αυτήν την προσπάθεια, επενδύοντας σημαντικούς πόρους για τη μελέτη, τη σχεδίαση, τις δοκιμές και φυσικά την κατασκευή ενός νέου καλουπιού για το πιλοτήριο των επιβαινόντων. Όλες αυτές οι ενέργειες απαιτούν υπερβολικό χρόνο και χρήματα για να παραχθεί ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

SKIPPER 38 PATROL

Το SKIPPER 38 PATROL είναι εξοπλισμένο με δύο κινητήρες Mercury 400HP, ικανούς να επιτύχουν ταχύτητες άνω των 65 mph, και συστήματα πλοήγησης και επικοινωνίας τελευταίας τεχνολογίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά ενισχύουν την ικανότητα του Λιμενικού Σώματος να πραγματοποιεί περιπολίες, επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης και άλλες κρίσιμες αποστολές αποτελεσματικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η BSK MARINE έχει διακριθεί παγκοσμίως στο σχεδιαστικό κομμάτι, έχοντας κερδίσει το παγκόσμιο βραβείο σχεδιασμού RED DOT Design Award. Επιπλέον, το αγωνιστικό σκάφος της εταιρείας έχει κατακτήσει 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Offshore αγώνων και 3 Πανευρωπαϊκά, ενισχύοντας το κύρος και την φήμη της εταιρείας.

Το Skipper 38 Patrol είναι ένα σκάφος κλειστού τύπου, διαθέτει καμπίνα από όπου το πλήρωμα μπορεί να ταξιδέψει προστατευμένο σε οποιεσδήποτε συνθήκες θαλάσσης.

Η ελληνική ναυπηγική εταιρεία συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε κάθε γωνιά του πλανήτη με τα κατασκευαστικά της «θαύματα», με τους ιδιοκτήτες της να μη ξεχνάνε από που ξεκίνησαν, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών τους, θέλοντας να συμβάλλουν στις ανάγκες των κατά τόπους φορέων, με γνώμονα πάντα την ενίσχυση και τη βελτίωση της καθημερινότητας και της προστασίας των νησιών μας και ολόκληρης της χώρας.

Τα ηλεκτρονικά του σκάφους RAYMARINE, τοποθετήθηκαν από την EL MAREΗ παράδοση του σκάφους SKIPPER 38 PATROL αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της BSK MARINE να υποστηρίζει τις τοπικές κοινότητες και να συμβάλλει στην ασφάλεια και την προστασία των θαλάσσιων συνόρων μας.

Το SKIPPER 38 PATROL αποτελεί προϊόν ελληνικής ναυπηγικής τεχνογνωσίας και δεξιοτεχνίας, εξάγοντας το 95% των σκαφών της εταιρίας παγκοσμίως και κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση.

Η τελετή παράδοσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου και ώρα 11:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο Γυαλό της Μυκόνου.

Tags
Λιμενικό Σώμα RIB Μύκονος Skipper Bsk Marine επιχειρησιακό σκάφος Florios Mykonos Foundation
Comodo SSL