Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Δ. ΜΑΡΑΤΣΙΝΟΣ Α.Ε. : Εξοπλισμός σκαφών – Ναυτιλιακά είδη

5 Σεπτεμβρίου, 2022

Δ. ΜΑΡΑΤΣΙΝΟΣ Α.Ε. : Εξοπλισμός σκαφών – Ναυτιλιακά είδη

Η πρώτη μας επαφή με την επιχείρηση «Δ.ΜΑΡΑΤΣΙΝΟΣ Α.Ε.» ήταν καθοριστική ώστε να διακρίνουμε την τακτική τοποθέτηση των προϊόντων, το απέριττο και ξεκούραστο περιβάλλον και βέβαια την πρόθυμη εξυπηρέτηση.

Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από μηχανές θαλάσσης. Θα βρείτε και «του πουλιού το γάλα» όπως λένε και πάντοτε ετοιμοπαράδοτα! Ξεκούραστες οι αγορές και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα με λειτουργίες και B2B για τους χονδρικούς συνεργάτες.

Η επιχείρηση διαθέτει σημαντικές μάρκες όπως η Flexiteek με συνθετικά τικ πατώματα σκάφους αλλά και ντεπόζιτα καυσίμου της ιταλικής SIC σε αποκλειστική διάθεση. Εδώ θα βρείτε, επίσης, προϊόντα που έχουν κάνει την επιχείρηση αρκετά δημοφιλή όπως επικασσιτερωμένα ηλεκτρικά καλώδια σκάφους, πλήρη ηλεκτρολογικό εξοπλισμό των εταιριών Blue Sea, Εta κλπ., ηχομονωτικά μηχανοστασίου καθώς και υδραυλικές μπουκάλες φλαπς και ηλεκτρικές μπουκάλες μηχανοστασίου.

Οι εργάτες αλυσίδας Quick, οι μετρητές αλυσίδας άγκυρας και τα βίντσια σχοινιού είναι σε άμεση διάθεση. Επίσης, θα βρείτε πάντα ετοιμοπαράδοτα bow & stern thruster, δορυφορικά τηλέφωνα, σκάλες μπάνιου, ζωνάρια σκάφους και αντλίες πρεσοστατικές Flojet και Jabsco δίπλα στις αντλίες σεντίνας Rule. Πολύ δυνατή είναι επίσης η παρουσία της εταιρίας σε υδραυλικές, απλές και ηλεκτρικές πασαρέλες, αφαλατώσεις και air condition.

Παράλληλα, αποκλειστικά εδώ διατίθεται σε χονδρική και λιανική για την Ελλάδα το πολύ δημοφιλές air condition 12v με νερό της Totalcool όπως και τα φορητά ψυγεία Totalfreeze. Τέλος, υπάρχει πλήρης γκάμα σε ετοιμοπαράδοτα μπαλόνια της Poliform Νορβηγίας, καλαμοθήκες και βάσεις εξωλέμβιας μηχανής.

Αγορές για το σκάφος αναψυχής κι όχι αγορές να σας βγαίνει η ψυχή!

Αν, λοιπόν, θέλετε να κάνετε ξεκούραστες και ολοκληρωμένες αγορές προτείνουμε ανεπιφύλακτα την «Δ.ΜΑΡΑΤΣΙΝΟΣ ΑΕ» και το www.maratsinos.gr ως πρώτη επιλογή. Η τοποθεσία τους στην παραλιακή οδό Ποσειδώνος συμβολή με Λεωφόρο Αμφιθέας θα σας δώσει εύκολη και άνετη πρόσβαση.

Καλές αγορές και καλή σας διασκέδαση!

D. MARATSINOS SA

Δ. Συμβολή Λ. Ποσειδώνος – Λ. Αμφιθέας
Αριστοτέλους 3, Άλιμος,
Αττική, T.K. 17455

 

Eπικοινωνία:
210 9854770
https://www.maratsinos.gr/

Tags
Ναυτιλιακά Εξοπλισμός Σκάφος Αναψυχής Ναυτιλιακά Είδη Μαρατσίνος Σκάφος
Comodo SSL