Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

MARINA Stores Κύπρου: Μεγαλύτερες εγκαταστάσεις σε νέα διεύθυνση!

15 Οκτωβρίου, 2021

MARINA Stores Κύπρου: Μεγαλύτερες εγκαταστάσεις σε νέα διεύθυνση!

Τα MARINA Stores, η μεγαλύτερη αλυσίδα ναυτιλιακών ειδών και σωστικού εξοπλισμού στα Βαλκάνια, ενισχύει την δυναμική της παρουσία στην Κύπρο, με νέες εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, η έμπειρη ομάδα των MARINA Stores, θα συνεχίσει να σας εξυπηρετεί από το νέο υποκατάστημα, σε πιο κεντρικό σημείο, στην οδό Λεωφ. Φραγκλίνου Ρούσβελτ 166, στη Λεμεσό.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα ναυτιλιακού εξοπλισμού στην Κύπρο, με σύγχρονες κι ευρύχωρες εγκαταστάσεις δύο επιπέδων, 400 τ.μ., με όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για το σκάφος σας!

Στο κατάστημα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σωστικό εξοπλισμό (σωσίβια φουσκωτά & αφρού, πλευστικά βοηθήματα, σωστικές σχεδίες και φανοί) τoυ κορυφαίου κατασκευαστή LALIZAS.

Φουσκωτά βαρκάκια Hercules όπως και βαρκάκια ARIMAR μοντέρνου ιταλικού σχεδιασμού & εξαιρετικής κατασκευής, αλλά και εξωλέμβιες μηχανές HIDEA υψηλής απόδοσης είναι επίσης διαθέσιμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μπαλόνια OCEAN Fenders, ναυτιλιακός εξοπλισμός του ιταλικού κατασκευαστή Nuova Rade, εργάτες Lofrans’ αλλά και MAX POWER thrusters, είναι επίσης διαθέσιμα στο νέο κατάστημα.

Είδη ένδυσης & αξεσουάρ για εσάς, καλύμματα, καθαριστικά & είδη συντήρησης για το σκάφος σας διατίθενται σε εξαιρετική ποιότητα και μεγάλη ποικιλία.

Για όλους όσοι αγαπάτε τα θαλάσσια σπορ, φυσικά μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως SUP, κουλούρες, αλλά και μάσκες, αναπνευστήρες & βατραχοπέδιλα.

Το νέο κατάστημα προσφέρει πλήρη γκάμα ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού που ξεπερνά τους 13.000 κωδικούς.

Επισκεφθείτε το κατάστημα ή κάντε τηλεφωνικά την παραγγελία σας: +357 253 849 99.

*Διατίθεται δωρεάν parking πελατών.

Tags
Κύπρος Marina Stores Κατάστημα Ναυτιλιακών Ειδών Lalizas Hidea
Comodo SSL