Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάμια & Μηχανισμοί από 45 μέχρι 55 Ευρώ το Σετ!

19 Ιουνίου, 2017

Καλάμια & Μηχανισμοί από 45 μέχρι 55 Ευρώ το Σετ!

Μεγάλες Προσφορές για Ψαρέματα από Σκάφος και Ακτή. 8 Καλάμια & Μηχανισμοί από 45 μέχρι 55 ευρώ το σετ!

Σε µια εποχή όπου όλοι µας δυσκολευόµαστε να ξοδέψουµε πολλά χρήµατα για τη διασκέδασή µας, λογικό είναι να περιορίσουµε και τα έξοδα για το αγαπηµένο µας χόµπυ. Όµως η LINEA EFFE στηρίζει πάντα τους φίλους της θάλασσας και έχει να προτείνει ακόµα µία φορά κάποιες αξιόπιστες λύσεις σε πολύ προσιτή τιµή, ώστε να µην αναγκαστούµε να θυσιάσουµε την ποιότητα στο βωµό του κόστους. Έτσι, προσφέρει 8 αξιόλογα σετ καλαµιού και µηχανισµού, σε τιμές από 45 έως και 55 ευρώ.

Συνδυάζοντας ποιότητα και τιµή, αυτά τα σετ καλαµιού και µηχανισµού της LINEA EFFE κερδίζεουν επάξια τον τίτλο του value for money συνδυασµού ψαρέµατος, αφού µπορούν στην κυριολεξία να εκπληρώσουν κάθε επιθυµία του παράκτιου ή του σκαφάτου ψαρά και να αποτελέσουν πιστό του σύντροφο για αρκετά χρόνια, χωρίς να κοστίζουν πολλά.

Αν θέλεις να ασχοληθείς µε το αγαπηµένο σου χόµπυ, ζητάς ένα καλάµι δυνατό και παράλληλα οικονοµικό και έναν αξιόπιστο µηχανισµό που δε θα σου κοστίσει µία περιουσία, δεν έχεις παρά να αφιερώσεις τη δέουσα προσοχή στις παρακάτω προσφορές της LINEA EFFE για αυτό το διάστημα.


1. Καλάµι TRITON DEEP SEA 180-210 & Μηχανισµός VIGOR JADE LINE 40 

Για τους λάτρεις της καθετής, της ελαφριάς συρτής και του τσαπαριού, που δε θέλουν να ξοδέψουν µία περιουσία για την αγορά εξοπλισµού και ταυτόχρονα ζητούν ένα αξιόπιστο εργαλείο για να χαρούν το ψάρεµα και να διασκεδάσουν, η Linea Effe έχει τη λύση, προσφέροντας ένα συνδυασµό καλαµιού και µηχανισµού που θα ικανοποιήσει ακόµα και τον πιο δύσκολο ερασιτέχνη, ενώ ταυτόχρονα δε θα του αδειάσει και την τσέπη. Το καλάµι της προσφοράς είναι το TRITON DEEP SEA σε µήκος 180 ή 210 εκ., το οποίο αποτελείται από τρία στελέχη, το µήκος µεταφοράς και αποθήκευσής του είναι ελάχιστο (90-100 εκ. ανάλογα µε την επιλογή σας), ζυγίζει µόλις 120 γραµµάρια (ή 134 το 2,1 µέτρων) και µπορεί να διαχειριστεί βαρίδια έως και 120 gr. Το υλικό κατασκευής του είναι το µίγµα ανθράκων, το οποίο προσφέρει στο χρήστη δύναµη, αντοχή και ευαισθησία, ενώ διαθέτει επίσης και οδηγούς µε δακτυλίδια από καρβίδιο του πυριτίου (SiC), για άψογη συνεργασία µε πετονιές και νήµατα, ελάχιστες τριβές και θορύβους, τέλειο ξετύλιγµα και τύλιγµα του υλικού που γεµίζει το µηχανισµό σας.

Το TRITON DEEP SEA είναι εξοπλισµένο µε βιδωτή βάση στήριξης µηχανισµού, έτοιµη να δεχτεί και να «αγκαλιάσει» µε ασφάλεια το «ταίρι» της στη συγκεκριµένη προσφορά, που δεν είναι άλλο από τον VIGOR JADE LINE 50, ένα µηχανισµό µε ευµεγέθες line roller που ολοκληρώνει το έργο των οδηγών SiC του καλαµιού, ξετυλίγοντας και µαζεύοντας την πετονιά ή το νήµα τέλεια και απολύτως τακτοποιηµένα πάνω στη γραφιτένια του µποµπίνα, η οποία σηµειωτέον είναι ήδη γεµισµένη µε πετονιά, για να µην ξοδέψετε επιπλέον χρήµατα και να είστε ετοιµοπόλεµοι αµέσως µόλις ανοίξετε τη συσκευασία του µηχανισµού. Ο απόλυτα ισορροπηµένος ρότορας και το ένα ρουλεµάν που υποστηρίζει τη λειτουργία του, αποδίδουν µία λειτουργία χωρίς ενοχλητικούς κραδασµούς και θορύβους, ενώ και η µεγάλη µανιβέλα µε το αντίβαρο και την εργονοµική, άνετη χειρολαβή, υποστηρίζει το χρήστη σε κάθε µάχη µε ένα δυνατό αντίπαλο, χαρίζοντας στιβαρότητα και ισχύ. Χαρακτηριστική είναι επίσης και η ευαισθησία των φρένων οπίσθιας ρύθµισης και η πολύ εύκολα ενεργοποιούµενη αντεπιστροφή του µηχανισµού. Η χωρητικότητα της µποµπίνας του είναι 175 µέτρα υλικού διαµέτρου 0,30 mm (ή 130 m/0,35 mm – 95 m/0,40 mm), και το βάρος του µικρό (288 gr), χωρίς να προβληµατίζει και να κουράζει το χρήστη, ακόµα και σε συνεχή, πολύωρη χρήση στο χέρι, ενώ µε λόγο περιστροφής 5,2:1 ο VIGOR µπορεί να χαρακτηριστεί  γρήγορος. Το πακέτο της προσφοράς συµπληρώνει ένας απαγκιστρωτής δώρο της LINEA EFFE, και όλα αυτά στη µοναδική τιµή των 50 Ευρώ!


2. Τετράµετρο καλάµι THUNDERBOLT & Μηχανισµός VIGOR SILK LINE 60 

To surfcasting είναι ένα ψάρεµα υψηλών απαιτήσεων από πλευράς εξοπλισµού και για αυτό το λόγο αρκετοί ψαράδες το έχουν συνδυάσει µε το µεγάλο οικονοµικό κόστος. Η Linea Effe, πάντοτε κοντά στους φίλους της θάλασσας, έχει για ακόµη µια φορά να προτείνει µια λύση αξιόπιστη, ανάλογη των απαιτήσεων της τεχνικής και σε συνδυασµό µε µία αρκετά ελκυστική και προσιτή τιµή. Έτσι προσφέρει ένα πολύ αξιόλογο σετ καλαµιού και µηχανισµού, ειδικά σχεδιασµένο για δύσκολες καταστάσεις, όπως είναι αυτές που θα κληθούµε να αντιµετωπίσουµε σε ένα ψάρεµα surfcasting.

Μιλάµε για το καλάµι THUNDERBOLT µε µήκος 4 µέτρα (κλειστό µόλις 1,36 µ.), ένα τηλεσκοπικό καλάµι αποτελούµενο από τέσσερα στελέχη, µε εξαιρετικής ποιότητας δετά δαχτυλίδια. Το casting weight του είναι 50-150 γρ., δίνοντάς µας τη δυνατότητα να χρησιµοποιήσουµε µεγάλα σχετικά βαρίδια στις βολές µας. Ο µηχανισµός ο οποίος θα έρθει να κλειδώσει ένα µοναδικό σύνολο, είναι ο VIGOR SILK LINE 60. Ένας αρκετά δυνατός, µπροστόφρενος µηχανισµός µε λόγο περιστροφής 5,2 : 1 , ήδη γεµισµένος µε 140 µέτρα πετονιάς διαµέτρου 0,45 χιλιοστών, µε µεγάλη µανιβέλα που προσφέρει δύναµη, στήριξη και αίσθηση στο χέρι κατά τη διάρκεια ενός ψαρέµατος, και εργονοµική εργονοµική λαβή για ξεκούραστο, ακόµα και πολύωρο ψάρεµα. Εναλλακτικά, η µποµπίνα του έχει χωρητικότητα 115 µέτρα πετονιάς διαµέτρου 0,50 χιλ. και 80 µέτρα διαµέτρου 0,60 χιλ.

Αυτό το πολύ δυνατό και αξιόπιστο σύνολο καλαµιού και µηχανισµού, προσφέρεται από τη Linea Effe στην προνοµιακή τιµή των 55 ευρώ, για να χαρούµε το ψάρεµά µας χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσουµε µια µικρή περιουσία. Επιπλέον, δώρο για τους φίλους του περιοδικού ένας απαγκιστρωτής της Linea Effe.


3. Καλάµι PLANET 3604 & Μηχανισµός SILK LINE 50 

Το καλάµι του σετ είναι το PLANET 3604, το υλικό κατασκευής του είναι ο γραφίτης υψηλής αντοχής, αποτελείται από τέσσερα τηλεσκοπικά στελέχη, έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί µε αξιοπιστία και ασφάλεια βάρη από 50-100 γρ. και το µήκος του είναι 3,6 µέτρα, ενώ και το βάρος του είναι πολύ εύκολα διαχειρίσιµο από το χρήστη. Οι τεχνικές που µπορεί να καλύψει ικανοποιώντας µε την απόδοση και την αντοχή του είναι το light casting-beach ledgering και το καλαµαροψάρεµα µε καυτερό από τις τεχνικές ακτής, καθώς επίσης και η  ελαφριά συρτή και η καθετή από τη βάρκα.

Μαζί του, άξιος βοηθός και συµπαραστάτης σε κάθε αλιευτική συνθήκη και περίσταση, είναι ο µηχανισµός VIGOR SILK LINE 50, µε ένα ρουλεµάν, µποµπίνα από γραφίτη, ευµεγέθες line roller (για απροβληµάτιστη ανάκτηση χωρίς στριψίµατα και βερίνες, τέλειο στρώσιµο της πετονιάς στη µποµπίνα και πολύ «στρωτές» ρίψεις), πολύ ζυγισµένο κεντρικό άξονα για σχεδόν ανύπαρκτους κραδασµούς, µεγάλη χειρολαβή µε άνετο χερούλι για σίγουρη συγκράτηση και άνετους χειρισµούς, ενώ το βάρος του είναι µόλις 362 γραµµάρια, δηµιουργώντας µαζί µε το Planet ένα σύνολο που δεν κουράζει ιδιαίτερα, ακόµα και αν από την άλλη πλευρά της πετονιάς υπάρχει ισχυρός ανταγωνισµός µε έναν άξιο αντίπαλο. Ο λόγος περιστροφής είναι 5,2 στροφές της µποµπίνας σε κάθε χερουλιά (5,2:1), πράγµα το οποίο σηµαίνει ότι έχουµε να κάνουµε µε έναν αρκετά γρήγορο µηχανισµό, χαρακτηριστικό πολύ σηµαντικό όταν το ψάρι έρχεται «βολίδα» προς τα έξω µε το µολύβι στο στόµα ή κάνουµε «τροµπάρισµα».

Η µποµπίνα του έχει χωρητικότητα 195 µέτρα πετονιάς 0.35 mm, 150 µέτρα 40άρας ή 95 µέτρα 50άρας, µε την πετονιά να γεµίζει το µηχανισµό δωρεάν, χωρίς όµως αυτή να είναι η µοναδική προσφορά της εταιρείας, αφού η Linea Effe προσφέρει στον αγοραστή του σετ και ένα popper 40 gr δώρο, για να δελεάσει τα δυνατά αφρόψαρα που κινούνται κοντά στις ακτές και τους κάβους. Και το σηµαντικότερο: όλα τα παραπάνω στη µοναδική τιµή των 45 Ευρώ!


4. Καλάµι DREYGON BOAT 150 ή 180 & Μηχανισµός VIGOR JADE LINE 50 

Το καλάµι DREYGON BOAT είναι τηλεσκοπικό, έχει κατασκευαστεί από µίγµα ανθρακονηµάτων, διαθέτει οδηγούς από οξείδιο του πυριτίου (SiC), και βιδωτή βάση στήριξης WWG για καλύτερη εφαρµογή του µηχανισµού. Το µήκος του 150 ή 180 εκατοστά ανοικτό και µόλις 70 ή 78 εκ. κλειστό (αντίστοιχα για το150άρι και το 180άρι), αποτελεί επιλογή του υποψήφιου αγοραστή, τα στελέχη του 3 για το 150 ή 4 για το 180, το βάρος του ελάχιστο (100 ή 140 γραµµάρια αντίστοιχα), ενώ µπορεί να διαχειριστεί µε ασφάλεια µέχρι 150 gr (cw).

Μαζί του στην προσφορά και άξιος βοηθός- συµπαραστάτης σε κάθε αλιευτική συνθήκη και περίσταση, είναι ο µηχανισµός VIGOR JADE LINE 50, µε ένα ρουλεµάν, µποµπίνα από γραφίτη, ευµεγέθες line roller (για απροβληµάτιστη ανάκτηση χωρίς στριψίµατα και βερίνες, τέλεια τακτοποίηση της πετονιάς στη µποµπίνα και πολύ «στρωτές» ρίψεις), απόλυτα ζυγισµένο, στιβαρό ρότορα, για σχεδόν ανύπαρκτους κραδασµούς και οµαλή λειτουργία, µεγάλη µανιβέλα µε εργονοµική χειρολαβή για σίγουρη συγκράτηση και άνετους χειρισµούς, αντεπιστροφή ακαριαίας ενεργοποίησης. Το βάρος
του είναι µόλις 381 γραµµάρια, δημιουργώντας έτσι µαζί µε το DREYGON BOAT ένα σύνολο που δεν κουράζει ιδιαίτερα, ακόµα και αν από την άλλη πλευρά της πετονιάς υπάρχει ισχυρός ανταγωνισµός µε έναν άξιο αντίπαλο. Ο λόγος περιστροφής είναι 5,2 στροφές της µποµπίνας σε κάθε χερουλιά (5,2:1), πράγµα το οποίο σηµαίνει ότι έχουµε να κάνουµε µε έναν αρκετά γρήγορο µηχανισµό, χαρακτηριστικό πολύ σηµαντικό όταν το ψάρι έρχεται «βολίδα» προς τα πάνω µε το µολύβι στο στόµα, «τρέχει» γρήγορα πίσω από το σκάφος, ή χρειαστεί να κάνουµε «τροµπάρισµα». Η µποµπίνα του έχει χωρητικότητα 195 µέτρα πετονιάς 0.35 mm, 150 µέτρα 40άρας ή 95 µέτρα 50άρας, µε την πετονιά να γεµίζει το µηχανισµό δωρεάν, χωρίς όµως αυτή να είναι η µοναδική προσφορά της εταιρείας, αφού η Linea Effe προσφέρει στον αγοραστή του σετ και ένα τσαπαρί δώρο για να δοκιµάσει τα νέα του αποκτήµατα, όλα στη µοναδική τιµή των 45 Ευρώ.


5. Καλάµι SHIZUKA SH1200 80-160 GR & Μηχανισµός VIGOR SILK LINE 50 

Το καλάµι του σετ είναι το Shizuka SH1200, το οποίο αποτελείται από τέσσερα τηλεσκοπικά στελέχη, έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί µε αξιοπιστία και ασφάλεια βάρη από 80-160 γρ., το µήκος του είναι 3.6 µέτρα και σε κατάσταση αποθήκευσης µόλις 97 εκ., ενώ το βάρος του είναι πολύ εύκολα διαχειρίσιµο από το χρήστη, αφού δεν ξεπερνά τα 350 γραµµάρια. Οι τεχνικές που µπορεί να καλύψει ικανοποιώντας µε την απόδοση και την αντοχή του είναι το casting, το rock fishing και το καλαµαροψάρεµα µε καυτερό από τις τεχνικές ακτής, καθώς επίσης και η ελαφριά συρτή και η καθετή από τη βάρκα.

Μαζί του, άξιος βοηθός και συµπαραστάτης σε κάθε αλιευτική συνθήκη και περίσταση, είναι ο µηχανισµός Vigor Silk Line 50, µε ένα ρουλεµάν, µποµπίνα από γραφίτη, ευµεγέθες line roller (για απροβληµάτιστη ανάκτηση χωρίς στριψίµατα και βερίνες, τέλειο στρώσιµο της πετονιάς στη µποµπίνα και πολύ «στρωτές» ρίψεις), πολύ ζυγισµένο κεντρικό άξονα για σχεδόν ανύπαρκτους κραδασµούς, µεγάλη χειρολαβή µε άνετο χερούλι για σίγουρη συγκράτηση και άνετους χειρισµούς, ενώ το βάρος του είναι µόλις 362 γραµµάρια, δηµιουργώντας µαζί µε το Shizuka ένα σύνολο που δεν κουράζει ιδιαίτερα, ακόµα και αν από την άλλη πλευρά της πετονιάς υπάρχει ισχυρός ανταγωνισµός µε έναν άξιο αντίπαλο. Ο λόγος περιστροφής είναι 5,2 στροφές της µποµπίνας σε κάθε χερουλιά (5,2:1), πράγµα το οποίο σηµαίνει ότι έχουµε να κάνουµε µε έναν αρκετά γρήγορο µηχανισµό, χαρακτηριστικό πολύ σηµαντικό όταν το ψάρι έρχεται «βολίδα» προς τα έξω µε το µολύβι στο στόµα ή κάνουµε «τροµπάρισµα». Η µποµπίνα του έχει χωρητικότητα 195 µέτρα πετονιάς 0.35 mm, 150 µέτρα 40άρας ή 95 µέτρα 50άρας, ενώ η πετονιά που γεµίζει το µηχανισµό δωρεάν, χωρίς όµως αυτή να είναι η µοναδική προσφορά της εταιρείας, αφού η Linea Effe προσφέρει στον αγοραστή του σετ και ένα απαγκιστρωτή δώρο, όλα στην µοναδική τιµή των 45 Ευρώ.


6. Καλάµι ΒΑΡΚΑΣ VIGOR HARCORE & Μηχανισµός VIGOR SILK LINE 50 

Άλλη µία εξαιρετική προσφορά της LINEA EFFE για σετ καλαµιού-µηχανισµού, που απευθύνεται –κυρίως- στους φίλους των ψαρεµάτων από βάρκα. Το καλάµι της προσφοράς είναι το VIGOR HARDCORE µε compact σχεδιασµό και µήκος 2,70 ή 3,00 µέτρων, που διακρίνεται για τη στιβαρή του κατασκευή και χαρίζει λύσεις στις τεχνικές της ελαφριάς συρτής, της καθετής, του τσαπαριού, αλλά και στα καλαµαροψαρέµατα. Επίσης το τρίµετρο µοντέλο, έχοντας δυνατότητα χειρισµού βαρών µέχρι και 200 gr, µπορεί κάλλιστα να χρησιµοποιηθεί από την ακτή ή λιµενοβραχίονες, σε τεχνικές όπως το casting, τα πολυάγκιστρα και το ψάρεµα των καλαµαριών µε καφτερό. Το HARDCORE αποτελείται από 5 ή 6 στελέχη, το µήκος µεταφοράς του (κλειστό) είναι 85 ή 87 εκ. και το βάρος του 229 ή 307 γραµµάρια, αντίστοιχα για το µοντέλο των 2,7 και των 3 µέτρων. Το υλικό κατασκευής του είναι µίγµα άνθρακα και διαθέτει οδηγούς τύπου SiC, για αντοχή και άψογη λειτουργία, µειωµένες τριβές µε τα υλικά του µηχανισµού (νήµα ή πετονιά), τέλειες βολές, αλλά και απροβληµάτιστες ανακτήσεις. Η λαβή του είναι κατασκευασµένη από σκληρό, αφρώδες υλικό, µε πολύ καλή, αντιολισθητική συµπεριφορά. Η αποσπώµενη, βιδωτή τάπα στο πίσω µέρος του εγγυάται εύκολο καθάρισµα και στέγνωµα του εσωτερικού του blank. ∆ιαθέτει βιδωτή βάση στήριξης µηχανισµού και στην προκειµένη περίπτωση συνεργάζεται άψογα µε το VIGOR SILK LINE 50, ένα µηχανάκι µε 1 ρουλεµάν, ευµεγέθες roller για εξάλειψη της βερίνας και εύκολο τύλιγµα-ξετύλιγµα της πετονιάς ή του νήµατος, ζυγισµένο κεντρικό άξονα για σχεδόν µηδενικές ταλαντώσεις, αντεπιστροφή µε «κοφτερό» σταµάτηµα και ακαριαία ανταπόκριση, µποµπίνα και σκελετό από γραφίτη για αντοχή και µειωµένο βάρος, αξιόπιστο και πολύ δυνατό, πολύδισκο σύστηµα φρένων, µεγάλο χερούλι µε αντίβαρο για ισορροπία και άνεση ακόµα και µετά από πολύωρη χρήση, και εργονοµική χειρολαβή για τέλεια εφαρµογή στο χέρι του χρήστη. Η χωρητικότητά του είναι 140 µέτρα πετονιάς διαµέτρου 0,45 mm (ή 115m/0,50mm-80m/0,60mm) και προσφέρεται γεµισµένος µε πετονιά. Το βάρος του είναι µόλις 362 γραµµάρια και συνεισφέρει στα ξεκούραστα ψαρέµατα, ενώ µε λόγο περιστροφής 5,2:1 θεωρείται «γρήγορος» µηχανισµός. Μαζί µε αυτό το πολύ αξιόλογο, αξιόπιστο και ποιοτικό πακέτο προσφοράς, η LINEA EFFE χαρίζει στους αγοραστές του και ένα τσαπαρί, για να δοκιµάσουν το νέο τους απόκτηµα στα πολυπληθή κοπάδια των αφρόψαρων που ήδη κατακλύζουν τις θάλασσες της χώρας µας. Και το σηµαντικότερο : όλα µόνο µε 45 Ευρώ!


7. Καλάµι ADRIATIC 3.60 & Μηχανισµός VIGOR SILK LINE 60 

To casting είναι ένα ψάρεµα υψηλών απαιτήσεων από πλευράς εξοπλισµού και γι’ αυτό το λόγο αρκετοί ψαράδες το έχουν συνδυάσει µε το µεγάλο οικονοµικό κόστος. Η Linea Effe, πάντοτε κοντά στους φίλους της θάλασσας, έχει για ακόµη µια φορά να προτείνει µια λύση αξιόπιστη και ανάλογη των απαιτήσεων των ψαρεµάτων σας, σε συνδυασµό µε µια αρκετά ελκυστική και προσιτή τιµή. Έτσι προσφέρει ένα πολύ αξιόλογο σετ καλαµιού και µηχανισµού, ειδικά σχεδιασµένο για δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτές που θα κληθούµε να αντιµετωπίσουµε σε ένα ψάρεµα casting.

Μιλάµε για το καλάµι ANDRIATIC µε µήκος 3.60, ένα τηλεσκοπικό καλάµι αποτελούµενο από τέσσερα στελέχη, µε εξαιρετικής ποιότητας δαχτυλίδια. Το casting weight του είναι µέχρι 250 γραµµάρια, δίνοντάς µας τη δυνατότητα να χρησιµοποιήσουµε µεγάλα βαρίδια στις βολές µας. Επιπλέον, το καλάµι είναι διαθέσιµο και σε µήκη 3,90 και 4,20 µέτρα. Ο µηχανισµός που θα συνοδεύσει αυτό το καλάµι, δεν είναι άλλος από τον µηχανισµό VIGOR SILK LINE 60, ένα µηχανισµό µε εµπρόσθια φρένα, µε υψηλής αντίστασης σώµα από γραφίτη, και εργονοµική λαβή που προσαρµόζεται αριστερά ή δεξιά, ανάλογα µε την επιθυµία του ψαρά. ∆ιαθέτει επίσης µεγάλο roller, για σωστότερη κατανοµή της πετονιάς στη µποµπίνα µας. Αρκετά ισχυρός, αποτελεί σίγουρα ένα µηχανισµό που µπορεί εύκολα να χρησιµοποιηθεί σε αρκετά ψαρέµατά µας. Ο µηχανισµός προσφέρεται µαζί µε την πετονιά του. Αυτό το πολύ δυνατό και αξιόπιστο σύνολο καλαµιού και µηχανισµού, προσφέρεται από τη Linea Effe στην προνοµιακή τιµή των 45 ευρώ, για να χαρούµε το ψάρεµά µας χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσουµε µια µικρή περιουσία. Επιπλέον, δώρο για τους φίλους του περιοδικού ένας απαγκιστρωτής της Linea Effe.


8. Καλάµι VIGOR XXX & Μηχανισµός VIGOR SILK LINE 70

Το καλάµι VIGOR ΧΧΧ δε φοβάται τους κεραυνούς αφού είναι κατασκευασµένο 100% από υαλονήµατα. Απαρτίζεται από πέντε τηλεσκοπικά αναπτυσσόµενα στελέχη και το µήκος µεταφοράς του είναι µόλις 110 εκ., ακόµα και στην τετράµετρη (για την ακρίβεια 4.20 µέτρα) έκδοσή του, η οποία αποτελεί το ένα σκέλος της προσφοράς. Έχοντας τη δυνατότητα να κουµαντάρει µε ασφάλεια βάρη από 50 έως 100 γραµµάρια, µπορεί να γίνει ο αχώριστος σύντροφός σας σε ψαρέµατα ledgering και light casting από την ακτή, αλλά και τεχνικές όπως η καθετή και συρτή αφρού από τη βάρκα. Το βάρος του φθάνει µόλις τα 360 gr και διαθέτει πολύ όµορφη σχεδίαση σε χρώµατα κόκκινο-µαύρο. Η moderate δράση του που του επιτρέπει να λυγίζει µέχρι και τα 2/3 του µήκους του, του χαρίζει δύναµη και συγχωρούν πολλά από τα λάθη του χρήστη στη µάχη µε το ψάρι, ενώ και η µαλακή του µύτη αποκωδικοποιεί ακόµα και τις πιο «ντροπαλές» τσιµπιές. Η βάση στήριξης του µηχανισµού είναι η κλασσική βιδωτή, που έχει δώσει µε επιτυχία εξετάσεις εδώ και δεκάδες χρόνια, έχοντας αποδειχθεί εύκολη και πολύ αξιόπιστη στη χρήση. Τέλος, τα κεραµικά δακτυλίδια των οδηγών του VIGOR XXX είναι απίστευτα δυνατά και αντέχουν σε χτυπήµατα και κακοµεταχείριση.

Και για να έρθουµε στο «έτερον ήµισυ» του συνδυασµού εξοπλισµού που µας προτείνει η LINEA EFFE, θα πούµε ότι διαθέτει ένα ρουλεµάν, πολύ ζυγισµένο ρότορα και σύστηµα µετάδοσης, και σύστηµα anti reverse µε δυνατότητα ακαριαίας ενεργοποίησης. To roller στο pick up είναι µεγάλο και επιτρέπει άνετο τύλιγµα χωρίς µπερδέµατα και κόµπους, ενώ η χειρολαβή του προσφέρει πολύ άνετο πιάσιµο και έχει µεγάλο βραχίονα µε αντίβαρο, για άνεση χειρισµών και ισορροπία. Η γραφιτένια µποµπίνα του έχει µικρό βάρος και µεγάλη χωρητικότητα (0,40-395/0,50-250/0,60-175), συνεισφέροντας στο µικρό συνολικό βάρος του µηχανισµού και στην ευέλικτη χρήση του σε πολλαπλές τεχνικές. Να σηµειωθεί ότι η τιµή προσφοράς είναι 50 Ευρώ και περιλαµβάνει ακόµα και την πετονιά που γεµίζει τη µποµπίνα του SILK LINE.

Κλείνοντας την παρουσίαση, αξίζει να πούµε ότι η LINEA EFFE χαρίζει επίσης και ένα όµορφο δώρο στους νέους κατόχους του συνδυασµού που σας περιγράψαµε, έναν απαγκιστρωτή πολύ χρήσιµο για την ασφαλή επιστροφή των µικρών ψαριών στο φυσικό τους περιβάλλον.


  • ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε.
  • www.rogdakis.gr
  • 2310306796
Tags
Μηχανισμός Καλάμι & Μηχανισμός Τσαπαρί Συρτή Αφρού Casting Surf Casting Πολυάγκιστρο Καθετή Linea Effe Προσφορά Καλάμι [jetpack-related-posts]
Comodo SSL