Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέα Ηλεκτρική Άγκυρα Rhino BLX 65 BMR GPS

30 Μαρτίου, 2021

Νέα Ηλεκτρική Άγκυρα Rhino BLX 65 BMR GPS

Μία νέα πρόταση µας έρχεται από την Rhino στους ηλεκτρικούς κινητήρες µε GPS (ηλεκτρικές άγκυρες όπως είναι ευρέως γνωστοί), συνδυάζοντας µεγάλη δύναµη ώσης 65 lb και µεγάλη αξιοπιστία, αφού οι ηλεκτροκινητήρες Rhino (χωρίς GPS) κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά πάνω από 10 χρόνια, χωρίς βλάβες.

Σήµερα όλοι γνωρίζουµε τα οφέλη της ηλεκτρικής άγκυρας πλώρης, ένα εργαλείο το οποίο σταδιακά εντάσσεται ως απαραίτητο, σε κάθε ελληνική βάρκα. Η ηλεκτρική µηχανή πλώρης Rhino BLX 65 BMR GPS, θα είναι µια από τις καλύτερες επενδύσεις που θα κάνετε για να ευχαριστηθείτε περισσότερο το ψάρεµά σας. Γιατί; Γιατί θα απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία του αγκυροβολίου και η ανίχνευση τόπων θα γίνει εύκολη και αποδοτική. Με ένα απλό τηλεχειριστήριο και το πάτηµα ενός κουµπιού, ελέγχετε πλήρως την κίνηση του σκάφους σας! Σβήστε την κύρια µηχανή και αφοσιωθείτε στην εύρεση τόπων, για περισσότερα strikes!

Τι σηµαίνει αυτό για εσάς στην πράξη;
Εάν είστε φίλος της Συρτής, µπορείτε να επιλέξετε µια συγκεκριµένη πορεία, την οποία το σκάφος σας θα ακολουθήσει, χωρίς τη δική σας παρεµβολή. Αν είστε φίλος του Tai Rubber ή του Slow Jigging, µπορείτε να επιλέξετε το σηµείο στο οποίο θέλετε να ψαρέψετε και η µηχανή θα σας κρατήσει ακριβώς σε αυτό. Εάν κάνετε Συρτή για Καλαµάρια, απλά ορίστε την ταχύτητα και αρχίστε το ψάρεµα!

Η Ηλεκτρική Άγκυρα Rhino BLX 65 BMR GPS, διαθέτει τις παρακάτω λειτουργίες:
• Λειτουργία Pilot Mode – Χειροκίνητη Πορεία βάσει πυξίδας
• Λειτουργία Navigation Mode – Καθορισµένη Πορεία
• Λειτουργία Cruise Control – Πορεία µε Σταθερή Ταχύτητα
• Λειτουργία GPS Anchor – Ηλεκτρική Άγκυρα

Η µηχανή Rhino BLX65 GPS είναι µια ηλεκτρική µηχανή πλώρης, η οποία ελέγχεται απόλυτα µε ασύρµατο τηλεκοντρόλ. Η λειτουργία της είναι απόλυτα αθόρυβη και σας επιτρέπει µε ακρίβεια κινήσεων να µένετε κοντά σε θηράµατα και ψαρευτικά σηµεία. Μέσω του τηλεκοντρόλ, µπορείτε να την ελέγχετε και να καθορίζετε την κίνηση του σκάφους σας από οποιοδήποτε σηµείο και αν βρίσκεστε.

Ειδικότερα, µε το πάτηµα ενός κουµπιού µπορείτε να:
• Αφήσετε το σκάφος αρόδο µε τη λειτουργία GPS να διορθώνει αυτόµατα τη θέση του, ενεργοποιώντας τη λειτουργία του κινητήρα
• Πραγµατοποιήσετε αποθηκευµένες πορείες γύρω από ξέρες
• Κάνετε στροφή 360⁰ ή να αλλάξετε κατεύθυνση δεξιά-αριστερά
• Αυξήσετε ή µειώσετε την ταχύτητα
• Θέσετε σε λειτουργία ή να σβήσετε τη µηχανή
• Αλλάξετε µεταξύ Ελάχιστης και Μέγιστης ταχύτητας
• Εξερευνήσετε περιοχές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον
• Κάνετε µανούβρες µέσα στο λιµάνι
• Πέσετε για ύπνο … και να ξυπνήσετε στο ίδιο σηµείο!

Η Rhino BLX 65 BMR GPS παρέχει ώση 65 Λιβρών. Συνδέεται σε µπαταρία 12V. Η κατανάλωση σε µια µεσαία πολυεστερική βάρκα ψαρέµατος, υπολογίζεται σε 25-30A και 400W. Ο άξονας έχει µήκος 1,35 µέτρων περίπου και είναι κατασκευασµένος από συνθετικό αλουµίνιο. ∆ιπλώνει εύκολα στην πλώρη σας, µέσω ενός µοχλού. Το ύψος της προπέλας προσαρµόζεται, αλλά η συγκεκριµένη µηχανή µπορεί να δουλεύει χωρίς πρόβληµα και εκτός νερού. Επίσης, η Rhino BLX 65 είναι κατάλληλη για θαλασσινό και γλυκό νερό.

Τέλος, αξίζει να τονίσουµε ότι ηλεκτρικές µηχανές Rhino πωλούνται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα και είναι γνωστές για την αξιοπιστία τους, την ποιότητα των υλικών τους και την αντοχή τους. Αποτελούν, ίσως, µία από τις καλύτερες επιλογές στις βοηθητικές ηλεκτρικές µηχανές. 

J. sardalos & sons ltd
00357 2382 5180

Tags
Ηλεκτρικοί κινητήρες Ηλεκτροκινητήρες Ηλεκτρική άγκυρα Rhino Ηλεκτρικές µηχανές Βοηθητικές µηχανές [jetpack-related-posts]
Comodo SSL