Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιάννης Κακαβογιάννης

Νέα προϊόντα από την Coral Fishing

18 Μαΐου, 2017

Νέα προϊόντα από την Coral Fishing

Μία νέα εταιρία µε προϊόντα ψαρέµατος έκανε δυναµικά την εµφάνισή της. Πρόκειται για την Coral Fishing που εξειδικεύεται σε τεχνικές από σκάφος. Με µια τεράστια γκάµα προϊόντων, τόσο γενικής χρήσης, όσο και εξειδικευµένης, µας κίνησε το ενδιαφέρον. Κατασκευή, ποικιλία, επιλογές,  εξειδίκευση και τιµή τα χαρακτηριστικά τους. Ανάµεσα σε αυτά ξεχωρίσαµε:

 

ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ

Μια πλούσια γκάµα από πολύχρωµες καµπούρες είναι αυτό που τραβά µε τη µία το βλέµµα µας πάνω τους. Με έντονα χρώµατα, απλές ή φώσφορου, µε µεγάλα ή µικρά µάτια, µε φουστίτσες διαφόρων ειδών και σχεδιασµών, µε ποικιλία βαρών για να επιλέξει ο κάθε ψαράς αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στα δικά του ληµέρια και στους δικούς του ψαρότοπους.

 

ΜΟΛΥΒΟΚΕΦΑΛΕΣ – JIG HEAD

Εδώ θα συναντήσουµε µια επίσης µεγάλη γκάµα από µολυβοκεφαλές, τόσο σε σχέδια όσο και σε χρωµατισµούς. Στρογγυλές, οβάλ, σε σχήµα καλαµαριού, µολυβένιες ή χρωµατιστές, µε στριφτάρια ή χωρίς, µε αγκίστρια ή σκέτες, σε πληθώρα βαρών. Μπορούν να χρησιµοποιηθούν είτε σε vertical τεχνικές, όπως είναι η ζόκα, είτε σε συρτές, όπως είναι ο φύλακας, ο κοντοφύλακας κ.α.

 

ΚΑΛΑΜΙ CORAL JIGGER 1802 80-300 GR

Για να ψαρευτούν σωστά οι καµπούρες και οι µολυβοκεφαλές, θα χρειαστούν ένα ανάλογο καλάµι. Η Coral Fishing έχει να προτείνει για τους φίλους της το µοντέλο CORAL JIGGER 1802. Πρόκειται για ένα καλάµι
µε δύο στελέχη, κατασκευασµένο από fiber glass, το οποίο διαθέτει συµπαγή κορυφή από Fiber Glass για να καταλαβαίνουµε άµεσα τα τσιµπήµατα.  Οι οδηγοί του είναι XBTSG5 + XBTST3 (sea guides), η χειρολαβή του από EVA, έχει βάση µηχανισµού DPS 20#, το µήκος του είναι 1,80 m και το jig weight του 80-300 gr. Ένα καλάµι αντοχής σε πολύ καλή τιµή, που µπορεί να χρησιµοποιηθεί και για καθετή σε µεσαία και µεγάλα βάθη. Για τους φίλους που χρησιµοποιούν µικρότερα βάρη, υπάρχει αντίστοιχο µοντέλο µε jig weight 40-150gr.

 

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ CORAL CF100R

Από τα προϊόντα της Coral Fishing δε θα µπορούσαν να λείψουν οι µηχανισµοί για συρτή και jigging. Από αυτούς ξεχωρίσαµε τον CORAL CF100R, ένα µηχανισµό που µε τη βοήθειά του µπορούν να ψαρευτούν τα περισσότερα από τα προϊόντα που αναφέραµε πιο πάνω, δηλαδή µολυβοκεφαλές και καµπούρες, και να χρησιµοποιηθεί και σε τεχνικές slow και inchiku. Μεταλλική κατασκευή, 9+2 ρουλεµάν, σχέση µετάδοσης 4,9:1, βάρος 400 gr, Max. φρένα 12 kg, Χωρητικότητα νήµατος 200m/0,33mm και χειρολαβή T-Bar, είναι µερικά από τα χαρακτηριστικά τους. Θα τον βρούµε σε δύο χρωµατισµούς, SILVER και BLACK/GOLD.

ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ

Από τα υπόλοιπα είδη που µας κίνησαν την προσοχή, είναι τα σιλικονούχα καλαµαράκια, για να ψαρευτούν είτε αυτόνοµα, είτε µε συνδυασµό νωπού δολώµατος, τα flasher για προσέλκυση ψαριών, αλλά και καλαµαριών-θραψάλων σε µεγάλα βάθη, τα αγκίστρια µε κρίκο για ζωντανό, ψαλιδάκια, πενσάκια χρήσιµα για το αρµάτωµα, και µια µεγάλη ποικιλία από εξειδικευµένα κρικάκια, παραµάνες και στριφταράκια.

Όλα αυτά στις ειδικές τιµές γνωριµίας που ισχύουν για ένα µικρό χρονικό διάστηµα και που µπορείτε να πληροφορηθείτε:

  • DBS FISHING
  • 210 5757 227, 2310 486 750
  • www.dbsfishing.gr
Tags
Coral Fishing DBS Fishing
Comodo SSL