Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Νέες εξωλέμβιες μηχανές Honda - συνεχής εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα

26 Ιουλίου, 2022

Νέες εξωλέμβιες μηχανές Honda - συνεχής εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα

Οι εξωλέμβιες μηχανές θαλάσσης Honda εξελίσσονται συνεχώς τεχνολογικά και σχεδιαστικά.

Η γκάμα της Honda Marine ξεκινάει από  την κορυφαία στην κατηγορία της BF2.3 η οποία εντυπωσιάζει με την εργονομία της και το ασύγκριτα μειωμένο βάρος της  που κάνει εξαιρετικά εύκολη την μεταφορά  της, και ολοκληρώνεται στην BF250.

Οι νέοι V6 κινητήρες των BF225 και BF250 έχουν σχεδιαστεί ενσωματώνοντας τεχνολογικά προτερήματα των μηχανών θαλάσσης αλλά και των κινητήρων των αυτοκινήτων Honda. Διαθέτουν μεγάλη ροπή και προσφέρουν υψηλή τελική ταχύτητα. Πλήρως ανασχεδιασμένες και τεχνολογικά εξελιγμένες είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία VTEC™ (Μεταβλητός Χρονισμός Βαλβίδων & Ηλεκτρονικός Έλεγχος Βύθισης) και PGM-FI (Προγραμματισμένος Ψεκασμός Καυσίμου) εξασφαλίζοντας γρήγορη επιτάχυνση και εξαιρετική απόδοση.

Πρόσφατα παρουσιάστηκε και η νέα σειρά κινητήρων BF115 – BF135 – BF150

Με έμπνευση και στοιχεία από την εμβληματική σειρά V6 κινητήρων της Honda, οι ανασχεδιασμένες BF115, BF135 και BF150 προσφέρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης και οικονομίας καυσίμου σε συνδυασμό με μοντέρνο εξωτερικό σχεδιασμό που διατηρεί την κομψή και αεροδυναμική αισθητική της χαρακτηριστικής Progressive V Form σχεδίασης της Honda.

Η ανασχεδιασμένη εκλεπτυσμένη σιλουέτα είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της V6 σειράς και χαρακτηρίζεται από αεροδυναμικές γραμμές, λειτουργικότητα και φινίρισμα υψηλής ποιότητας, σε χαρακτηριστικό ασημί ή λευκό χρώμα, με ιδιαίτερη αντοχή στη διάβρωση.

Η επιλογή έξυπνου ηλεκτρονικού χειριστηρίου Honda iST (Intelligent Shift & Throttle®) αποτελεί την βασική τεχνολογική πρόοδο της σειράς. Υιοθετημένη από την θρυλική σειρά V6 μηχανών, αυτή η καινοτόμα προσθήκη επιτρέπει  βελτιστοποιημένο έλεγχο και άμεση απόκριση κινητήρα. Επιτρέπει επίσης τον έλεγχο πολλαπλών μηχανών με έναν μόνο μοχλό για ακόμη πιο εύκολες και απολαυστικές θαλάσσιες διαδρομές.

Η γκάμα εξωλέμβιων μηχανών της Honda συνεχίζει να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται και η δέσμευσή μας παραμένει ίδια: η καλύτερη δυνατή εμπειρία στο νερό των κατόχων Honda με υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

Πληροφορίες:

ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε
Λεωφόρος Αθηνών 71, 104 47 Αθήνα

Τηλ: 210 3483300

www.hondamarine.gr

 

Tags
Honda Marine Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Honda [jetpack-related-posts]
Comodo SSL