Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Nέο project για την Escape 24 το εντυπωσιακό πεντάμετρο RIB RESALTO 4.99

20 Φεβρουαρίου, 2018

Nέο project για την Escape 24 το εντυπωσιακό πεντάμετρο RIB RESALTO 4.99

Ένα νέο εντυπωσιακό project, το φουσκωτό Resalto 4.99 ετοιμάζει η Escape 24 το οποίο ξεχωρίζει από όλες τις απόψεις. Μετά από το Resalto 450, ένα RIB που συνδυάζει χώρους, ασφάλεια, οικονομία και ευκολία στο ψάρεμα, το νέο 4.99 διαθέτει μία σειρά από καινοτομίες τόσο σχεδιαστικά όσο και από άποψης επιλογής κινητήρων.

Όπως και το μικρότερο Resalto, έτσι και αυτό έχει σχεδιαστεί για να καταφέρνει να κινείται με μικρή ιπποδύναμη. Έτσι σύμφωνα με τον κατασκευαστή το 4.99 θα μπορεί να πλανάρει και να ταξιδέψει με έναν 30άρι στο καθρέπτη του (μεγάλου κυβισμού) ή και με δύο κινητήρες των 30 ίππων. Μέγιστος κινητήρας οι 90 ίπποι.

Στη πλώρη το hard nose δημιουργεί επιπλέον χώρο αποθήκευσης και έχει αρκετό χώρο για να τοποθετήσουμε ηλεκτρικό κινητήρα – άγκυρα. Άλλωστε η Escape 24, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τον Haswing Cayman GPS B-55 LB ο οποίος διαθέτει σύστημα ηλεκτρικής άγκυρας για να μας κρατά στο σημείο ψαρέματος που θέλουμε.

Η Εscape 24 συνεχώς αναπτύσσεται, εμπλουτίζοντας την γκάμα της με σκάφη και προϊόντα για τους λάτρεις της θάλασσας. Διαθέτει την µεγαλύτερη εξειδίκευση στα µικρά συµβατικά φουσκωτά, η οποία τα κατασκευάζει µε υψηλά ποιοτικά στάνταρ, σε µεγάλη γκάµα µοντέλων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιµές. Δραστηριοποιείται στο χώρο των µικρών εξωλέµβιων κινητήρων, διαθέτει τους ηλεκτρικούς κινητήρες Haswing, καθώς και πολλά προϊόντα θαλάσσιας αναψυχής όπως ποιοτικά αξεσουάρ για φουσκωτά και καγιάκ, συµβατά µεταξύ τους, που παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες και κάνουν τη ζωή «εν πλω» πιο εύκολη.

Μία ενδεικτική γκάμα προϊόντων της Εscape 24, θα βρείτε ηλεκτρονικά στο www.escape24.gr, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές µπορείτε να επισκεφθείτε την έδρα της εταιρείας στη διεύθυνση Λεωφόρο Αθηνών 21 στην Αθήνα, ή µπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 5228716 µε το εξειδικευµένο προσωπικό της εταιρείας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Escape 24 συμμετέχει στην έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – Boat & Fishing Show 2018, στο Helexpo Maroussi, 16 – 18 Μαρτίου 2018 όπου και μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τη γκάμα σκαφών, κινητήρων και καγιάκ.

Tags
RIB Φουσκωτά Escape 24 [jetpack-related-posts]
Comodo SSL