Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΝΟΙΕΣ: Ψαρευτική συνάντηση αλιείας από την ακτή 2016

21 Νοεμβρίου, 2016

ΝΟΙΕΣ: Ψαρευτική συνάντηση αλιείας από την ακτή 2016

Ο ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη, διοργάνωσε στις 6 Νοεμβρίου φιλικό αγώνα ψαρέματος από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό (casting). Ο αγώνας ήταν catch and release (με πλήρη απελευθέρωση των αλιευμάτων) και σκοπός της διοργάνωσης ήταν να δώσει την ευκαιρία σε φίλους και παιδιά που δεν είχαν έρθει σε επαφή με την αθλητική αλιεία, να τη γνωρίσουν.

noies-filikos-agonas-oropos-aΗ παραλία χωρίστηκε σε δύο τομείς, έναν για τους αθλητές που είχαν δελτίο και έναν άλλο για τους ερασιτέχνες. Στο δεύτερο τομέα υπήρχαν αρκετοί έμπειροι αθλητές του διοργανωτή συλλόγου, για να προσφέρουν την βοήθειά τους στους νέους φίλους. Υπήρξαν μάλιστα και αρκετά παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα, πολλά από τα οποία είχαν παρακολουθήσει το καλοκαιρινό σχολείο του συλλόγου. Οι επιδόσεις αρκετών νέων και παιδιών, ήταν ζηλευτές και αρκετά εντυπωσιακές.

noies-filikos-agonas-oropos-2Στο τέλος της διοργάνωσης στήθηκαν ψησταριές με εδέσματα για τους συμμετέχοντες, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο αυτήν τη γιορτή.

Οι διακριθέντες στον αθλητικό τομέα ήταν: 1η θέση Φλωρούς Γιάννης, 2η θέση Καμπίτσης Παύλος και 3η θέση Ιωαννίδης Παντελής, όλοι από το σύλλογο ΟΦΑ.

Στους ερασιτέχνες ξεχώρισαν οι : Ζαχαρόπουλος Βαγγέλης-1η θέση, Ράγγος Κώστας-2η θέση και ο νεαρός U18 Τηνιακός Άγγελος στην 3η θέση.

noies-filikos-agonas-oropos-3

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL