Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Οι εξωλέμβιοι πετρελαιοκινητήρες Dtorque 50Hp στην Ελλάδα από την MOTOCRAFT ΑΕ

19 Σεπτεμβρίου, 2022

Οι εξωλέμβιοι πετρελαιοκινητήρες Dtorque 50Hp στην Ελλάδα από την MOTOCRAFT ΑΕ

Η MOTOCRAFT ΑΕ έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία µε την εταιρεία Neander Motors και αναλαµβάνει την αντιπροσώπευση του κινητήρα πετρελαίου Dtorque 50 σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το όνοµα της MOTOCRAFT ΑΕ είναι στενά συνδεδεµένο µε τη θάλασσα, λόγω των επιτυχηµένων συνεργασιών µε τις πιο γνωστές και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο των ναυτικών κινητήρων πετρελαίου όπως Mercury Diesel, Cummins, Nanni και OXE Diesel Outboards.

Η συνεργασία µε τη Neander Motors, η οποία κατασκευάζει την Dtorque 50 τη µοναδική εξωλέµβια diesel 50 ίππων στον κόσµο, διευρύνει την υπάρχουσα γκάµα εξωλέµβιων κινητήρων πετρελαίου η οποία πλέον ξεκινάει από τους 50hp και φτάνει µέχρι και τους 300hp.

Η Dtorque 50 αποδίδει 111Nm ροπής στις 2500rpm (ενδεικτικά µία εξωλέµβια βενζίνης 70hp αποδίδει 88Nm στις 5000rpm), µε 40% λιγότερη κατανάλωση καυσίµου και πολύ λιγότερους κραδασµούς!

Η χαµηλή κατανάλωση, το καύσιµο diesel και τα µεγάλα διαστήµατα µεταξύ των service, κάνουν την Dtorque 50 ιδανική επιλογή για επαγγελµατίες και σκάφη τα οποία χρειάζεται να λειτουργούν αδιάκοπα σε καθηµερινή βάση, όπως σκάφη κρατικών υπηρεσιών, ιχθυοκαλλιεργειών και τουριστικά σκάφη.

Πληροφορίες:

www.motocraft.gr

e-mail: motocraft@motocraft.gr
Τηλ.: 210 98 88 288

Tags
Εξωλέμβιος Κινητήρας Motocraft Κινητήρες Dtorque πετρελαιοκινητήρες [jetpack-related-posts]
Comodo SSL