Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Οι εξωλέμβιοι πετρελαιοκινητήρες OXE Diesel στην Ελλάδα

Οκτώβριος 5, 2018

Οι εξωλέμβιοι πετρελαιοκινητήρες OXE Diesel στην Ελλάδα

Η Motocraft ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των εξωλέμβιων κινητήρων OXE Diesel για Ελλάδα και Κύπρο. Οι OXE Diesel είναι οι πρώτοι εξωλέμβιοι κινητήρες diesel υψηλής απόδοσης στον κόσμο. Πρόκειται για κινητήρες common rail, υψηλής ανθεκτικότητας, με χαμηλή κατανάλωση & εκπομπές ρύπων.

Οι κινητήρες OXE Diesel πληρούν την οδηγία «ενιαίου καυσίμου» του ΝΑΤΟ, προσφέροντας ιδανικές, ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις όχι μόνο για το ναυτικό, το στρατό, τη διάσωση και την πετρελαϊκή βιομηχανία, μα και για άλλες επαγγελματικές εφαρμογές, όπως αλιευτικά, τουριστικά, θαλάσσια ταξί και σκάφη μεταφοράς προσωπικού, όπου η μεταφορά φορτίων και το κόστος λειτουργίας είναι σημαντικοί παράγοντες.

Ο ανθεκτικός και αποδοτικός πετρελαιοκινητήρας, ο οποίος κατασκευάζεται από το group της GM και ναυτικοποιείται από την CIMCO, σήμερα διατίθεται σε ιπποδυνάμεις 150 και 200HP, ενώ σύντομα ακολουθούν και μοντέλα άνω των 200HP.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της OXE Diesel σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η Motocraft Α.Ε., Λ. Αλίμου 48, 174 55, Άλιμος. Τηλ. 210 988 8288.

Email: motocraft@motocraft.gr

 

Motocraft Α.Ε.

www.motocraft.gr

210 988 8288

Tags
Εξωλέμβιες Εξωλέμβιος Κινητήρας Motocraft Εξωλέμβιοι Κινητήρες OXE Diesel
Comodo SSL