Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Oleg Lyadenko - Deep Master: Μεγάλος Χορηγός του Παγκόσµιου Πρωταθλήµατος Υποβρύχιας Αλιείας 2016

18 Μαΐου, 2017

Oleg Lyadenko - Deep Master: Μεγάλος Χορηγός του Παγκόσµιου Πρωταθλήµατος Υποβρύχιας Αλιείας 2016

Ο Oleg Lyadenko από την Ουκρανία, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Deep Master και η υπόλοιπη οµάδα της εταιρείας υποστήριξαν το φετινό παγκόσµιο πρωτάθληµα υποβρύχιας αλιείας τόσο µε την χορηγία (ανέλαβαν το κόστος της διοργάνωσης) όσο και διοργανωτικά.

Ο Oleg ήταν εκεί, παρακολουθώντας µε µεγάλο ενδιαφέρον τον αγώνα, όπως και την προσπάθεια των Γιάννη Σιδέρη και Μανώλη Γιάνκο, οι οποίοι υποστηρίζονται από την Deep Master.

Oleg πως αποφάσισες να αναλάβεις το δύσκολο έργο του µεγάλου χορηγού στο παγκόσµιο πρωτάθληµα υποβρύχιας αλιείας;

Όπως γνωρίζετε, η Deep Master στηρίζει το αγωνιστικό ψαροτούφεκο, γιατί µέσω αυτού εξελισσόµαστε τόσο σαν αθλητές όσο και σαν προϊόντα. Σαν επίσηµος χορηγός δύο εκ των βασικών µελών της Ελληνικής Εθνικής Οµάδας Υποβρύχιας Αλιείας, και αφού φέτος το παγκόσµιο θα γινόταν στην Σύρο, αποφασίσαµε να αναλάβουµε το οικονοµικό βάρος της διοργάνωσης.

Ανταποκρίθηκε η διοργάνωση στις ανάγκες του αγώνα;

Πιστεύω πως ναι και µε το καλύτερο τρόπο. Εµείς προσπαθήσαµε να συνεργαστούµε µε όλους τους φορείς για να πετύχουµε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα. Ο µεγάλος αριθµός συµµετεχόντων ήταν ένα στοίχηµα. 25 χώρες µε 75 σηµαντικούς αθλητές, οι οποίοι συµµετείχαν στο πιο δύσκολο αγώνα ψαροτούφεκου διεκδικώντας τον µεγάλο τίτλο του παγκόσµιου πρωταθλητή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές – CMAS, Ελληνική Οµοσπονδία, Υπουργείο Αθλητισµού, το ∆ήµο της Σύρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Υπουργείο Ναυτιλίας, τους εθελοντές και βέβαια όλους τους χορηγούς.

Πιστεύεις ότι η Ελληνική οµάδα έχει δυνατότητες και για περισσότερες παγκόσµιες διακρίσεις;

Σίγουρα, και γι’ αυτό θα συνεχίσουµε να στηρίζουµε τους αθλητές µας. Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όλους τους συµµετέχοντες.

 Η Deep Master θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες µεγάλες διοργανώσεις;

Κάτι έχουµε στο µυαλό µας, σύντοµα µόλις υπάρχουν νεότερα θα σας ενηµερώσουµε.

Tags
Oleg Lyadenko Deep Master Σύρος Συνέντευξη Αγώνες Υποβρύχιας Αλιείας Σύρος 2016
Comodo SSL