Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Olympic CaptainHook 4.30

9 Μαΐου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Olympic CaptainHook 4.30

Σε συνεργασία µε το κατάστηµα CaptainHook Γενιτσαρίδης στο Ηράκλειο της Κρήτης, η εταιρεία Olympic RIBs παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο RIB µε όµορφο design, εξαιρετική για τα µέτρα του πλεύση και φιλόξενο κατάστρωµα.

Η πρώτη του επίσηµη παρουσίαση έγινε στην έκθεση Boat & Fishing και οµολογουµένως τράβηξε τα βλέµµατα των επισκεπτών, που πλέον προσανατολίζονται έντονα προς τα µικρά RIB, αφού προσφέρουν εξαιρετική πλεύση και ασφάλεια για τα µέτρα τους, χωρίς να έχουν µεγάλο κόστος χρήσης και συντήρησης.

Olympic-CaptainHook-4.30_3Το νέο µοντέλο CaptainHook 4.30 διαθέτει αξιόλογους αποθηκευτικούς χώρους για τις καθηµερινές βόλτες στη θάλασσα, το ψάρεµα και το ψαροτούφεκο. Η σχεδίαση της γάστρας προσφέρει µία σταθερή και ξεκούραστη πλεύση, γρήγορο πλανάρισµα, και ευστάθεια ακόµα και σε χαµηλές ταχύτητες. Με εξωλέµβια 50 ίππων µπορεί να τραβήξει ακόµα και σκι, ή να εξυπηρετήσει µε άνεση άλλα θαλάσσια σπορ. Στον καθρέπτη του µπορούµε να τοποθετήσουµε µηχανές µε ιπποδυνάµεις έως και 90 ίππους, ενώ στη δοκιµή ακόµα και η 30άρα έδειξε ότι µπορεί να το ταξιδέψει άψογα.

Olympic-CaptainHook-4.30_4Η πλώρη έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπει την εύκολη επιβίβαση από το ντόκο, διαθέτει πολυεστερική δελφινιέρα, ράουλο για την άγκυρα και στρίτσο για την αποθήκευσή της. Ανάµεσα στο κάθισµα της πλώρης και την κονσόλα, υπάρχει ένα αυτοστραγγιζόµενο αµπάρι στο ντεκ, που µπορούµε να το χρησιµοποιήσουµε και σαν ψυγείο πάγου, ή να τοποθετήσουµε το τανκ καυσίµου εξοικονοµώντας ωφέλιµο χώρο.

Olympic-CaptainHook-4.30_5Η κονσόλα τοποθετείται δεξιά, αφήνοντας χώρο στον καναπέ της πρύµνης για άλλο ένα άτοµο. Η σχεδίαση της είναι ιδιαίτερη αισθητικά, µε σπορ γραµµή αλλά και σωστή ανθρωποµετρική µελέτη (σηµαντική λεπτοµέρεια το κατάλληλο ύψος του ταµπλό, µε κλίση προς τον κυβερνήτη), ενώ µπροστά υπάρχει ένα επιπλέον κάθισµα, το οποίο ανοίγει για να χρησιµοποιήσουµε το εσωτερικό του σαν αποθήκη. Στο CaptainHook 4.30 µπορούν να καθίσουν άνετα 4 άτοµα στο ταξίδι, κάτι ιδιαίτερα σηµαντικό για ένα µικρό RIB. Ο πρυµιός καναπές διαθέτει αναπαυτικό µαξιλάρι µε ρέλια στην πλάτη για µεγαλύτερη άνεση, και ένα ευρύχωρο αµπάρι στο εσωτερικό του.

Το CaptainHook 4.30 αποτελεί λοιπόν την έκπληξη της συνεργασίας CaptainHook Γενιτσαρίδης και Olympic RIBs, αφού πρόκειται για ένα «µικρό-µεγάλο» RIB το οποίο µπορεί να ανταπεξέλθει αξιόλογα σε όλα τα επίπεδα.

  • Πληροφορίες:
  • CAPTAIN HOOK ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗΣ
  • τηλ.: 2810225368,
  • www.Genitsaridis.com
Tags
RIB Φουσκωτά Olympic Ribs Δοκιμές Φουσκωτών Φουσκωτά για ψάρεμα Φουσκωτά για Ψαροτούφεκο CaptainHook Γενιτσαρίδης Μικρά Φουσκωτά [jetpack-related-posts]
Comodo SSL