Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα 2016 µε φελλό στη Σητεία

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα 2016 µε φελλό στη Σητεία

Το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Μαρτίου 2016, πραγµατοποιήθηκαν στο λιµάνι της Σητείας οι δύο πρώτοι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήµατος αλιείας µε φελλό από λιµενικές εγκαταστάσεις. Στους αγώνες έλαβαν µέρος 46 αθλητές από οµίλους όλης της Ελλάδας που καλλιεργούν το συγκεκριµένο άθληµα.

Ν. Α. Ο.  Καρλοβάσου Σάµου, Ναυτικός Όµιλος Καρύστου, ∆ελφίνια Περιστερίου, ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη, Τρίτων, Ν.Ο. Σύρου, ΝΟΤΚ και Ν.Ο. Σητείας έδωσαν δυναµικά το παρόν σε µια τράπεζα αρκετά δύσκολη, µε βαθιά νερά και όχι ιδιαίτερα ψάρια. Όµως οι εκπλήξεις καραδοκούσαν και όσοι τις κυνηγούσαν ή ήταν τυχεροί κατάφεραν και να βγάλουν κάτι το διαφορετικό και να πλασαριστούν ψηλά στη βαθµολογία.

Ν.Ο.Καρύστου

Ν.Ο.Καρύστου

Δελφίνια Περιστερίου

Δελφίνια Περιστερίου

ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη

ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη

ΝΟΤΚ

ΝΟΤΚ

Ν.Ο.Σύρου

Ν.Ο.Σύρου

Ν.Ο.Σητείας

Ν.Ο.Σητείας

Ν.Α.Ο.Καρλοβάσσου Σάμου

Ν.Α.Ο.Καρλοβάσσου Σάμου

siteia_09

Τρίτων

Οι αθλητές διαγωνίζονταν σε τοµείς των 9 ατόµων ο καθένας, µε τα κοινά δολώµατα και κοινό κανονισµό και η βαθµολογία σε κάθε αγώνα ήταν από το 1 έως το 9, ανάλογα µε τα µετρήσιµα αλιεύµατα που έβγαιναν στον κάθε τοµέα. Το άθροισµα των βαθµών στους δύο αυτούς αγώνες, µαζί µε τη βαθµολογία των τριών επόµενων αγώνων σε Σάµο και Κόρινθο, θα βγάλουν τον πρωταθλητή, αλλά και τα άτοµα που θα αποτελέσουν την εθνική οµάδα στη συγκεκριµένη τεχνική.

Από τα αξιοπρόσεκτα των αγώνων ήταν:

  • – Η άριστη φιλοξενία του διοργανωτή οµίλου Ν.Ο. Σητείας
  • – Το υψηλό επίπεδο τεχνικής των περισσοτέρων αθλητών που συµµετείχαν
  • – Οι δύο µεγάλοι λαγοκέφαλοι, πιασµένοι από ντόπιους αθλητές
  • – Το ψάρι ρεκόρ του Κώστα Βουτυράκη, µια καραγκίδα βάρους 7,260 κιλών.Δείτε το σχετικό άρθρο εδώ: Ψάρι ρεκόρ στην Κρήτη

 

siteia_16Oι νικητές

  • Νικητές του 1ου αγώνα ήταν οι Αλέξανδρος Τσιριγώτης, Αντώνης Μπουρίτης και Μανώλης Αγγελάκης.
  • Νικητές του 2ου αγώνα οι Κώστας Βουτυράκης, Αλέξανδρος Τσιριγώτης και Γιάννης Ντουνέτας.
  • Στη συνολική βαθµολογία και των δύο αγωνιστικών προηγείται ο Αλέξανδρος Τσιριγώτης µε 2 βαθµούς, ενώ ακολουθούν ο Λευτέρης Κανάκης µαζί µε το Θανάση Λεονταρίτη που έχουν 3 βαθµούς.

Ραντεβού στις επόµενες αγωνιστικές, που θα πραγµατοποιηθούν στο λιµάνι του Καρλοβάσου στη Σάµο. Δείτε το σχετικό άρθρο εδώ:  Αγώνας Σάμου

Comodo SSL