Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πανελλήνιο πρωτάθληµα Αλιείας 2015 από την ακτή

Νοέμβριος 24, 2015

Πανελλήνιο πρωτάθληµα Αλιείας 2015 από την ακτή

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Απριλίου, διεξήχθησαν στην παραλία του Κιάτου ο 2ος και ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλιείας από την ακτή, με καλάμι και μηχανισμό. Διοργανωτής ήταν ο ΝΟΙΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, που κατάφερε να φέρει σε πέρας επιτυχώς και τους δύο αγώνες, ενώ ο καλός καιρός βοήθησε κι αυτός από την πλευρά του.

Στο 2ο αγώνα, τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι: 1ος Στέλλας Αντώνης: 240 βαθμοί 2ος Παπαϊωάννου Στάθης: 212 βαθμοί 3ος Καμαρόπουλος Πλάτων: 197 βαθμοί ενώ, στον 3ο αγώνα τις τρεις πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι: 1oς  Φλωρούς Γιάννη: 783 βαθμοί 2ος  Χάλαρης Κυριάκος: 249 βαθμοί 3ος  Παπαδόπουλος Αντώνης: 241 βαθμοί.

Οι νικητές στον 2ο αγώνα

Οι νικητές στον 2ο αγώνα

Οι νικητές στον 3ο αγώνα

Οι νικητές στον 3ο αγώνα

Να υπενθυμίσουμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 16 και 17 Μαΐου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν ο 4ος και 5ος αγώνας αντίστοιχα, και από τη συνολική βαθμολογία όλων των αγώνων θα βγει η Εθνική ομάδα και ο πρωταθλητής σύλλογος.

eoyda_logo

Η ΕΟΥΔΑ ευχαριστεί θερμά:

  •  το διοργανωτή σύλλογο για την πολύ όμορφη οργάνωση
  •  τον πρόεδρο του ΝΟΙΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ κ. Τάσο Νικολακόπουλο, που βρίσκεται πάντα κοντά στην Ομοσπονδία και στηρίζει την αθλητική αλιεία
  •  τους κριτές του ΝΟΙΕΣ, για τα χιλιόμετρα που έκαναν προκειμένου να είναι διαρκώς παρόντες όπου ήταν αναγκαία η βοήθειά τους
  •  το περιοδικό BOAT & FISHING, χορηγό επικοινωνίας του Πρωταθλήματος
  •  όλους τους συλλόγους και τους αθλητές τους, για την άψογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων
  •  τον αθλητή του ΝΟΙΕΣ κ. Ζάβρα Χρήστο, ο οποίος έρχεται από τα Γιάννενα για να συμμετέχει στους αγώνες.
Comodo SSL