Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

4ος και 5ος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας 2015 από την Ακτή

25 Νοεμβρίου, 2015

4ος και 5ος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας 2015 από την Ακτή

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου, διεξήχθησαν στην παραλία του Ωρωπού ο 4ος και ο 5ος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό έτους 2015, με διοργανωτή σύλλογο το Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ). Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε μέσα από συνολικά 5 αγώνες. Σε αυτό συμμετείχαν 41 αθλητές από συλλόγους που ανήκουν στη δύναμη της ΕΟΥΔΑ.

Κλήρωση θέσεων

Κλήρωση θέσεων

Η 4η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου και ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας, με πολλές ανατροπές και αρκετά αλιεύματα σε όλους τομείς. Οι νικητές της 4ης αγωνιστικής είναι οι εξής: 1η θέση Σωφρονιάδης Μάκης, 534 βαθμοί, αθλητής του ΤΡΙΤΩΝΑ με χορηγό την εταιρεία SHARK-VERET 2η θέση Μαραγκός Βασίλης, 526 βαθμοί, αθλητής του ΤΡΙΤΩΝΑ 3η θέση Κανδρής Αντώνης, 430 βαθμοί, αθλητής του ΝΟΙΕΣ.

Οι νικητές της 4ης αγωνιστικής.

Οι νικητές της 4ης αγωνιστικής.

Η 5η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαΐου και ήταν ο τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε έναν από τους καλύτερους και πιο εντυπωσιακούς αγώνες που έχουν γίνει. Τα πάντα κρίθηκαν το τελευταίο λεπτό, σχεδόν σε όλους τους τομείς. Οι νικητές της 5ης αγωνιστικής είναι οι εξής: 1η θέση Τηνιακός Άκης, 576 βαθμοί, αθλητής του ΝΟΙΕΣ 2η θέση Ντερμπεντέρης Νικόλαος, 527 βαθμοί, αθλητής του ΝΟΤΚ 3η θέση Αποστολίδης Γιώργος, 412 βαθμοί, αθλητής του ΝΟΙΕΣ με χορηγό την εταιρεία ELITE-MAVER

Οι νικητές της 5ης αγωνιστικής.

Οι νικητές της 5ης αγωνιστικής.

eoyda_logo

Η ΕΟΥΔΑ ευχαριστεί θερμά:

-Tο ΝΟΤΚ για την άψογη διοργάνωση και όλως ιδιαιτέρως τους κριτές του συλλόγου για τα χιλιόμετρα που έκαναν.

-Το τμήμα αλιείας της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής και Βορείου Αιγαίου και όλως ιδιαιτέρως την κα Παρασκευή Τουτουντζή, για την άδεια τέλεσης των αγώνων.

-Το περιοδικό BOAT & FISHING που είναι ο χορηγός επικοινωνίας και όλως ιδιαιτέρως τον κ. Αντώνη Δρόσο.

ΝΟΙΕΣ

ΝΟΙΕΣ

Triton f.c.

Triton F.C.

Elite – Maver Team

SHARK - VERET team

SHARK – VERET Team

Η ομάδα του ΝΟΤΚ

Η ομάδα του ΝΟΤΚ

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL