Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών VIPER RIBS 2015 στη Ρόδο

26 Νοεμβρίου, 2015

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών VIPER RIBS 2015 στη Ρόδο

Ο Ροδιακός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών, διοργάνωσε και φέτος για 11η συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία, την 1η Αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στις 16 & 17 Μαΐου 2015, στη Ρόδο.

Ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο οποίο πολύς κόσμος μπόρεσε να απολαύσει το θέαμα που προσφέρουν αυτού του είδους οι αγώνες.

Ήταν άλλη μια σημαντική διοργάνωση από το Ρ.Ο.ΤΑ. για το μηχανοκίνητο ναυταθλητισμό της χώρας μας, η οποία προβάλει τη Ρόδο και τους χορηγούς των αγώνων στο Πανελλήνιο. Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκινάει & φέτος το Πρωτάθλημα, που θα συνεχισθεί στη Λέρο 3 με 5 Ιουλίου, στη συνέχεια στα Χανιά 11 με 13 Σεπτεμβρίου & θα ολοκληρωθεί στο Βόλο 25 με 27 Σεπτεμβρίου. Οι αγώνες ταχυπλόων σκαφών προσφέρουν συναρπαστικό θέαμα και αναβαθμίζονται συνεχώς.

Στόχος των διοργανωτών είναι η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια αλλά και η προβολή του πραγματικά συναρπαστικού αυτού sport, που σε μια χώρα σαν τη δική μας που περιβάλλεται από θάλασσα, τα υδάτινα sport βρίσκουν τον ιδανικό στίβο για να αναπτυχθούν. Ο αγώνας μεταδόθηκε στα Δωδεκάνησα από τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 15 Μαΐου άρχισε ο Τεχνικός έλεγχος στα σκάφη στον χώρο του κεντρικού Λιμένα Ρόδου.

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε η ενημέρωση των πληρωμάτων και δόθηκαν οι αναγκαίες πληροφορίες για το αγωνιστικό διήμερο, στο ξενοδοχείο Esperides, όπου φιλοξενήθηκαν οι αποστολές και οι δημοσιογράφοι. Το τηλεοπτικό υλικό ήταν και τις δύο μέρες, για μία ακόμη φορά, συναρπαστικό! Οι συναρπαστικοί αγώνες Offshore & Circuit έγιναν το Σάββατο & την Κυριακή στο κεντρικό Λιμάνι της Ρόδου, ιδανικό σημείο για τέτοιου είδους αγώνες, αφού έχει όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας αλλά και επειδή η τηλεοπτική εικόνα που «βγαίνει» από το χώρο, με φόντο το Κάστρο του νησιού είναι πραγματικά μοναδική, προβάλλοντας έτσι τη Ρόδο με τον καλύτερο τρόπο. Την Κυριακή το μεσημέρι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Circuit έγιναν οι απονομές των επάθλων στους νικητές στο κεντρικό Λιμάνι.

viper_ribs_10

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του αγώνα στη σελίδα μας στο facebook στο παρακάτω λινκ:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.984164944949716.1073741866.116574878375398&type=3

Tags
Ρόδος Αγώνες Φουσκωτών Αγώνες Σκαφών Ροδιακός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών [jetpack-related-posts]
Comodo SSL