Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με Φελλό 2015 σε Εσωτερικά ύδατα

8 Δεκεμβρίου, 2015

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με Φελλό 2015 σε Εσωτερικά ύδατα

Το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας με Φελλό σε Εσωτερικά ύδατα στην λίμνη πηγών Αώου στο Μέτσοβο με διοργανωτή σύλλογο τον ΑΣΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.  Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πήραν μέρος αθλητές από πέντε συλλόγους της δύναμης της ΕΟΥΔΑ. Παρά τις λίγες συμμετοχές αποτέλεσμα της κρίσης που βιώνουμε στην χώρα μας οι αθλητές κατάφεραν να κρατήσουν υψηλό αγωνιστικό επίπεδο κάτι που φαίνεται από το σύνολο τον ψαριών που αλιεύθηκαν 80 περίπου κιλά τα οποία και ελευθερώθηκαν όλα ζώντα πίσω στο φυσικό τους περιβάλλον. Σε αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα το περσινό ρεκόρ των 9200γρ κατάφερε να σπάσει όχι από έναν αλλά από τέσσερις αθλητές δημιουργώντας νέο ρεκόρ που είναι τα 13.020.

1η Αγωνιστική

Ο πρώτος αγώνας δεν είχε τα αλιεύματα που περίμεναν οι αθλητές όμως ήταν καθοριστικός για την ανάδειξη των πρώτων θέσεων. Ο Κεπαζάκης Ανδρόνικος με 4 κυπρίνους κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση ενώ την δεύτερη πήρε ο αθλητής του ΝΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Βασιλάτος Γιώργος με δύο Ηλιόψαρα. Την τρίτη θέση κατάφερε να πάρει ο αθλητής του τρίτων Μαραγκός Bασίλης με έναν κυπρίνο 960γρ τα τελευταία λεπτά του αγώνα ενώ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς αμέσως μετά την λήξη έβγαλε έναν κυπρίνο 1660γρ που όμως δεν μέτρησε στην βαθμολογία. Πολύ καλή προσπάθεια και του αθλητή του ΝΟΙΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Αποστολίδη Γιώργο που κατάφερε να αλιεύσει δύο κυπρίνους με σύνολο 900γρ.

Οι τρείς πρώτοι του αγώνα:

  • 1η θέση Κεπαζάκης Ανδρόνικος με 1560 βαθμούς
  • 2η θέση Βασιλάτος Γιώργος με 15 βαθμούς
  • 3η θέση Μαραγκός Βασίλης με 960 βαθμούς

2η Αγωνιστική

Ο δεύτερος αγώνας ήταν πραγματικά εντυπωσιακός καθώς αλιεύθηκαν από τους αθλητές κυπρίνοι συνολικού βάρους 77 κιλών. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο του μαλαγρώματος που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά φέτος οι αθλητές κατάφεραν να μαζέψουν τους κυπρίνους μπροστά τους και οι μάχες ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές και συνεχόμενες αποτέλεσμα τις δύναμης των ψαριών που βρίσκονται σε αυτήν την πανέμορφη τεχνητή λίμνη. Συνολικά τέσσερις αθλητές κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 10 κιλά σε βάρος. Το μεγαλύτερο αλίευμα ήταν ένας κυπρίνος 1240γρ που αλίευσε ο Μάνος Μελετίου.

Οι τρείς πρώτοι του αγώνα:

  • 1η θέση Μιχαηλίδης Αντώνης με 13020 βαθμούς
  • 2η θέση Μαραγκός Βασίλης με 11200 βαθμούς
  • 3η θέση Κεπαζάκης Ανδρόνικος με 11050 βαθμούς

Συνολικά Αποτελέσματα

Μετά την ολοκλήρωση και των δύο αγώνων είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Συνολική ατομική κατάταξη

1η θέση Κεπαζάκης Ανδρόνικος- Πρωταθλητής Ελλάδος 2015
2η θέση Μαραγκός Βασίλης μέλος Εθνικής
3η θέση Μιχαηλίδης Αντώνης μέλος Εθνικής
4η θέση Αποστολίδης Γιώργος μέλος Εθνικής
5η θέση Βασιλάτος Γιώργος μέλος Εθνικής
6η θέση Ντέρος Αντώνης μέλος Εθνικής

Ομαδική κατάταξη

1η θέση Τρίτων FC ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ με τους αθλητές Μαραγκό Βασίλη και Μιχαηλίδη Αντώνη
2η θέση ΑΣΕΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ με τους αθλητές Κεπαζάκη Ανδρόνικο και Καραγιάννη Νίκο
3η θέση ΝΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ με τους αθλητές Βασιλάτο Γιώργο και Μελετίου Μάνο.

Τέλος το μεγαλύτερο σε βάρος αλίευμα του Πρωταθλήματος αλίευσε ο αθλητής του ΝΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ο Μάνος Μελετίου που ήταν ένας κυπρίνος 1240γρ.

 

panellinio_protathlima_2015_glika_nera7

panellinio_protathlima_2015_glika_nera12

panellinio_protathlima_2015_glika_nera6

 

 

 

 

panellinio_protathlima_2015_glika_nera_1

 

 

 

 

 

 

 

eoyda_logoΗ ΕΟΥΔΑ

Ευχαριστεί θερμά

Το διοργανωτή σύλλογο ΑΣΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και όλως ιδιαιτέρως τον πρόεδρο κ. Φρίγκα Κωνσταντίνο για την πολύ καλή διοργάνωση και την αγάπη που έδειξε 
Τον αντιπεριφερειάρχη παιδείας , Δια βίου μάθησης και Εθελοντισμού κ. Καραμπίνα που μας τίμησε στην τελετή απονομών με την παρουσία του
Τον Δασάρχη Μετσόβου κ.Σιούτα που ήταν κοντά μας και μας τίμησε με την παρουσία του
Όλους τους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό καθώς και τους συλλόγους τους, ΝΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΣΕΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, ΝΟΙΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΤΡΙΤΩΝ FC.
Τις επιχειρήσεις που στήριξαν με τις χορηγίες τους τους δύο αγώνες ΒΙΚΟΣ Α.Ε., Α.Π.Σ.Ι.ΠΙΝΔΟΣ, MOUNTAINS ΓΕΡΟΝΤΑΣ, AIR DUST SYSTEMS & ΔΩΡΟΤΥΠΟ .
Το περιοδικό ΒΟΑΤ & FISHING χορηγό επικοινωνίας του τομέα της αθλητικής αλιείας επιφανείας της ΕΟΥΔΑ και όλως ιδιαιτέρως τον κ. Αντώνη Δρόσο
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε για την πολύπλευρη στήριξή τους σε όλες μας τις προσπάθειες τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Καχριμάνη και το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου (κ.κ.Σιαπλαούρα και Βράκας)
Ευχαριστούμε επίσης για την συνδρομή τους στην απρόσκοπτη τέλεση του αγώνα τον Δήμο Μετσόβου, το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου και τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL