Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗMΑ Υ/Β ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗMΑ Υ/Β ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2017

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υ/Β Σκοποβολής διεξήχθη με επιτυχία στην πισίνα του Δήμου Αλίμου, στις 28 Μαίου 2017. Οι συμμετοχές έφτασαν τους 23 αθλητές-αθλήτριες και αγωνίστηκαν σε τέσσερα αγωνίσματα. Αλυτάρχης του αγώνα ήταν ο Βασίλειος Μπέλλος, διεθνής κριτής Υ/Β σκοποβολής. Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος και ο γ.γ. της ΕΟΥΔΑ κ.κ. Ευάγγελος Ρακαντάς και Δημήτριος Γαλήνας, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

Πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα της ακρίβειας αναδείχθηκε ο Αντώνης Βούρτσης  του Ν.Ο Αλιότις με 3345 βαθμούς (νέο Πανελλήνιο ρεκόρ), στο αγώνισμα του διάθλου ο Νίκος Σαραντινός του ΝΟ Ελευθέριος Βενιζέλος, στο αγώνισμα του Superbiathlon ο Βασίλης Καλογερόπουλος του Ν.Ο Αλιότις, ενώ στο ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΝΟ Σύρου. Μετάλλια απονεμήθηκαν στους τρεις πρώτους της κατάταξης του κάθε αγωνίσματος και τιμητική απονομή έγινε στις τρεις πρώτες γυναίκες στο κάθε αγώνισμα.

Η ΕΟΥΔΑ ευχαριστεί το Δήμο Αλίμου και τον κ. Γιάννη Αντωνάκη για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου, καθώς και όλους τους εθελοντές κριτές και βοηθούς που συνετέλεσαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

Αποτελέσματα

Tags
ΕΟΥΔΑ Υποβρύχια Σκοποβολή Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υ/Β Σκοποβολής
Comodo SSL