Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

PARK - IN το πιο ολοκληρωµένο πάρκινγκ σκαφών στα Βαλκάνια

19 Δεκεμβρίου, 2015

PARK - IN το πιο ολοκληρωµένο πάρκινγκ σκαφών στα Βαλκάνια

 

Το Park – In στο Λαύριο αποτελεί το πιο σύγχρονο και ολοκληρωµένο πάρκινγκ σκαφών στα Βαλκάνια προσφέροντας µοναδικές παροχές και υπηρεσίες για τους πελάτες και τα σκάφη τους.

park_in_3Βρίσκεται στην τοποθεσία Θορικού στο Λαύριο, δίπλα στην γλίστρα Θορικού αλλά και πολύ κοντά στην ράµπα του λιµένα Λαυρίου, περιοχή που εξυπηρετεί ιδιαίτερα δίνοντας πρόσβαση σε αρκετούς δηµοφιλής προορισµούς στις Κυκλάδες, στον Ευβοϊκό, στον Σαρωνικό, ∆ωδεκάνησα κλπ. Είναι το µόνο µε κτηριακές εγκαταστάσεις 4.000 τµ. µε βιοµηχανικό δάπεδο και παροχές που θεωρούσαµε αδύνατες ως τώρα. Εκεί το σκάφος µας παραµένει προστατευµένο από τον ήλιο, την βροχή και την σκόνη, σε ένα πλήρως ανακατασκευασµένο κτήριο, µε σύστηµα πυρόσβεσης υψηλών προδιαγραφών για κάθε σκάφος, µε σωστό αερισµό, παροχές νερού, αέρα, φωτισµού και τριφασικού ρεύµατος.

Στον εξωτερικό χώρο συνολικής έκτασης 26 στρεµµάτων, υπάρχουν πολυάριθµες θέσεις φύλαξης σε τελείως ανοιχτό αλλά και σε υπόστεγα µε όλες τις απαραίτητες παροχές ανά θέση. Τα υπόστεγα αποτελούν σιδεροκατασκευές βαρέως τύπου µε πάνελ πολυουρεθάνης στην οροφή για καλύτερη µόνωση και προστασία, εξοπλισµένα µε ρεύµα, νερό, αέρα και φωτισµό.

park_in_7Επιπλέον το Park – In δίνει µια µοναδική υπηρεσία, για όσους ενδιαφέρονται να αποµονώνουν το σκάφος τους, δηµιουργούνται «σουίτες» σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο βάσει των αναγκών του σκάφους, µε αποκλειστική χρήση, µε δική της πόρτα εισόδου – εξόδου (ρολό ηλεκτρικό), χώρο αποθήκευσης για όλα τα παρελκόµενα, τέντες, εξοπλισµό ψαρέµατος, κατάδυσης, θαλάσσια παιχνίδια κτλ. τα οποία παραµένουν στο πάρκινγκ προστατευµένα. Φυσικά και εκεί υπάρχουν παροχές ρεύµατος, πάρκινγκ, νερού και αέρα.

Και οι εκπλήξεις δεν σταµατούν εδώ, για όσους θέλουν να φύγουν νωρίς το πρωί, βράχηκαν στην επιστροφή ή θέλουν να ξεκουραστούν µετά το ταξίδι, στις εγκαταστάσεις του Park – In υπάρχουν διαθέσιµα πολυτελή δωµάτια, αυτόνοµα µε το δικό τους µπάνιο και όλο τον εξοπλισµό για διαµονή – διανυκτέρευση χωρίς επιπλέον χρέωση.

Επίσης λειτουργεί κατάστηµα Ναυτιλιακών Ειδών µε πολύ µεγάλη γκάµα επώνυµων προϊόντων και ρουχισµού θαλάσσης, καθώς και πλήρως εξοπλισµένο Mini Market για την άµεση κάλυψη των αναγκών σας σε προµήθειες, πριν από την αναχώρησή σας (καφές, νερό, αναψυκτικά, κλπ).

park_in_10park_in_11Σε όλη την εγκατάσταση του PARK-IN υπάρχουν κάµερες ασφαλείας, περίφραξη σύγχρονων προδιαγραφών, νυχτερινή φύλαξη από εταιρία SECURITY, εκπαιδευµένα σκυλιά καθώς και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη από µεγάλη Ασφαλιστική Εταιρεία. Οι ανελκύσεις – καθελκύσεις παρέχονται σε 24ωρη βάση, πραγµατοποιούνται µε ένα πλήρη, νέο, στόλο ειδικών οχηµάτων για την ασφάλεια των σκαφών. Παρέχεται σέρβις και συντήρηση σε κινητήρες και σκάφη, εξουσιοδοτηµένο σέρβις Suzuki, αλλά και πωλήσεις – consulting επιλεγµένων µεταχειρισµένων φουσκωτών σκαφών. Άλλωστε το meeting room του Park – In φιλοξενεί αρκετά συχνά επαγγελµατίες του χώρου (κατασκευαστές – εισαγωγείς σκαφών αναψυχής) όπου χρησιµοποιούν το κλειστό κτήριο για τα καινούρια σκάφη τους όπου και εκθέτουν στους υποψήφιους πελάτες.

Κτηριακές εγκαταστάσεις 4.000 τµ. µε βιοµηχανικό δάπεδο για την απόλυτη προστασία των σκαφών.

Κτηριακές εγκαταστάσεις 4.000 τµ. µε βιοµηχανικό δάπεδο για την απόλυτη προστασία των σκαφών.

Τα υπόστεγα αποτελούν σιδεροκατασκευές βαρέως τύπου µε πάνελ πολυουρεθάνης στην οροφή για καλύτερη µόνωση και προστασία, εξοπλισµένα µε ρεύµα, νερό, αέρα και φωτισµό.

Τα υπόστεγα αποτελούν σιδεροκατασκευές βαρέως τύπου µε πάνελ πολυουρεθάνης στην οροφή για καλύτερη µόνωση και προστασία, εξοπλισµένα µε ρεύµα, νερό, αέρα και φωτισµό.

Το meeting room φιλοξενεί αρκετά συχνά επαγγελµατίες του χώρου (κατασκευαστές - εισαγωγείς)όπου χρησιµοποιούν το κλειστό κτήριο για τα καινούρια σκάφη τους όπου και εκθέτουν στους υποψήφιους πελάτες.

Το meeting room φιλοξενεί αρκετά συχνά επαγγελµατίες του χώρου (κατασκευαστές – εισαγωγείς)όπου χρησιµοποιούν το κλειστό κτήριο για τα καινούρια σκάφη τους όπου και εκθέτουν στους υποψήφιους πελάτες.

Είτε λοιπόν ψάχνετε ένα απλό χώρο parking για το σκάφος σας, είτε τις πιο εξειδικευµένες υπηρεσίες, το Park – In αποτελεί την πλέον σύγχρονη και σοβαρή πρόταση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες.

Πληροφορίες: PARK-IN: 52o ΧΛΜ Αθηνών – Λαυρίου, Θορικό Λαυρίου

Τηλ.: 22920 69210, 6944 718 706, email: info@park-in.gr, www.park-in.gr

Comodo SSL