Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αντώνης Δρόσος

Παρουσίαση: Άγκυρες από τη MANTUS

Παρουσίαση: Άγκυρες από τη MANTUS

Με το σύνθηµα «Υπάρχουν πολλές άλλες, αλλά µόνο µία καλύτερη από αρκετά καλή», η MANTUS κάνει την τέλεια εισαγωγή στην παρουσίαση των αγκυρών που κατασκευάζει, προδιαθέτοντας τον υποψήφιο αγοραστή για την καινοτόµα σχεδίαση και συµπεριφορά, τη λειτουργικότητα και την απόδοση των προϊόντων της, που είναι χαρακτηριστικό τους ότι «πιάνουν» πάνω στο βυθό µε την πρώτη πάντα προσπάθεια.

agires_mantus_03Πρόκειται για άγκυρες βάρκας νέας γενιάς, πολλαπλής χρήσης και υψηλής απόδοσης, οι οποίες την τελευταία δεκαετία υποσκέλισαν τα παραδοσιακά σχέδια. Σχεδιασµένες να πιάνουν σε βυθό κάθε είδους, από πολύ σκληρό έως και βυθό µε έντονη βλάστηση (ποσειδωνίες), η άγκυρα της MANTUS έχει δοκιµαστεί εξαντλητικά απέναντι σε προϊόντα του ανταγωνισµού της και µπορεί εγγυηµένα να προσφέρει τη µέγιστη απόδοση, αφού καµία άλλη άγκυρα της αγοράς δε µπορεί να «τοποθετηθεί» στο βυθό τόσο γρήγορα, αξιόπιστα και ασφαλώς, εξασφαλίζοντας στον αγοραστή της ότι έχει κάνει την καλύτερη επιλογή. Τέλος, αξίζει να σηµειωθεί ότι µπορεί να «αναδιπλωθεί» για εύκολη αποθήκευση. Θα τις βρείτε σε βάρη από 3,6 έως και 79,5 κιλά.

Χαρακτηριστικά

 • agires_mantus_04∆ιείσδυση σε δύσκολους βυθούς: Η άγκυρα Mantus  έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει πηχτούς και ποώδεις πυθµένες και να παίρνει θέση µε απαράµιλλη δύναµη αντίστασης. Όταν δοκιµάστηκε η άγκυρα πήρε θέση ταχύτερα και βαθύτερα από ό,τι οποιαδήποτε άλλη άγκυρα του τεστ, συµπεριλαµβανοµένων των Rocna, Manson Supreme, Bulwagga, Fortress, Bruce, CQR και Danforth.
 • Εύκολη αποθήκευση: Είτε πλοηγείτε µεγάλες αποστάσεις είτε κάνετε αγωνιστική ιστιοπλοΐα ή βγαίνετε έξω για µια ηµέρα η Mantus αποσυνδέεται εύκολα, ώστε να µπορείτε να αποθηκεύσετε µία ή δύο χωρίς να καταλαµβάνουν πολύ χώρο.
 • Ισχυρή κατασκευή: Αποτελείται από έλασµα υψηλής ποιότητας χάλυβα. ∆εν περιέχει χυτά στοιχεία.
  Ο κορµός και ο όνυχας συγκολλούνται από πάνω και κάτω.
  Ο κορµός και η κυκλική µπάρα είναι βιδωµένα στη χούφτα.
  Χαλύβδινα µπουλόνια µε πιστοποίηση ASTM και υπερδιαστασιολογηµένα µε µεγάλο περιθώριο για να εξασφαλίζεται η ασφάλεια.
  Παρόλο που ο κορµός συνδέεται µε τον όνυχα µε τέσσερα µπουλόνια, ένα µπουλόνι από µόνο του έχει επαρκή αντοχή για να αντέξει το µέγιστο αναµενόµενο φορτίο της άγκυρας.
  Οι άγκυρες από ανοξείδωτο χάλυβα είναι κατασκευασµένες από ανοξείδωτο χάλυβα 316L και  γυαλισµένες στο χέρι σε φινίρισµα # 7.
  Στην έκδοση ανθρακούχου χάλυβα, κάθε µέρος της άγκυρας είναι γαλβανισµένο εν θερµώ για προστασία από τη διάβρωση. (Όλοι οι κορµοί είναι από χάλυβα HT 514 ASTM και οι όνυχες είναι από ήπιο χάλυβα ισοδύναµο του Α36)
  Η µύτη µε την οξεία  κεφαλή  είναι υψηλής ακριβείας για να επιτευχθεί το τέλεια σµιλεµένο σχήµα για τη µέγιστη δύναµη διείσδυσης.
 • Eγγύηση ζωής: Οι άγκυρες Mantus προσφέρουν εγγύηση ζωής.

 

 • nautilosyacht-1NAUTILUS YACHT EQUIPMENT
 • τηλ.: 210 9854 238, www.nautilus.gr
Comodo SSL