Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αλέξανδρος Οτουντζίδης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ∆οκιµάζουµε τις πολωνικές µαλάγρες TRAPER

16 Απριλίου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ∆οκιµάζουµε τις πολωνικές µαλάγρες TRAPER

 

Στο ψάρεµα του κυπρίνου, το τάισµα είναι ένα από τα σηµαντικότερα κοµµάτια της διαδικασίας. Κάθε κυπρινοψαράς που αφιερώνει χρόνο για το αγαπηµένο του χόµπι, δοκιµάζει συνεχώς νέα δολώµατα για να προσελκύσει περισσότερα και µεγαλύτερα ψάρια. Έτσι και εµείς δε σταµατάµε να δοκιµάζουµε σχεδόν ότι νέο προϊόν κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά, τόσο για να στηρίξουµε τα τοπικά καταστήµατα, όσο και για να καταφέρουµε να έχουµε ένα αποδοτικό ψάρεµα.

01_traper_02Τελευταία ανακαλύψαµε τις µαλάγρες TRAPPER, που εισάγονται από την εταιρεία SIM Ε.Π.Ε. Στα ψαρέµατά µας προτιµούµε να µαλαγρώνουµε τον τόπο που ψαρεύουµε µε µαλάγρα παρά µε µπίλιες, συνήθως σε ποσότητα γύρω στα 10 κιλά. Έτσι, δοκιµάσαµε τέσσερις διαφορετικές µαλάγρες της TRAPPER, για να έχουµε ένα σαφές αποτέλεσµα. Βέβαια, υπάρχει και το κόστος αγοράς του συγκεκριµένου προϊόντος, το οποίο όµως είναι πολύ µικρό σε σχέση µε την αποδοτικότητα και τα αποτελέσµατα που µας έδωσε. Με λίγα λόγια, µε ένα κοστολόγιο της τάξης των 20 ευρώ µπορείτε να κάνετε το καλύτερο µαλάγρωµα στον ψαρότοπό σας.

Οι µαλάγρες TRAPPER διαθέτουν σε σωστές αναλογίες όλα τα απαραίτητα φυσικά συστατικά για την προσέλκυση των κυπρίνων κοντά στις αρµατωσιές µας, και πάνω από όλα είναι ελεγµένες ότι δε θα δηµιουργήσουν πρόβληµα στα ψάρια όταν τη φάνε. Θα πρέπει να γνωρίζουµε ότι µπορούµε να παρασκευάσουµε τη µαλάγρα µας και οι ίδιοι, αλλά επειδή δεν ξέρουµε αν τα συστατικά που θα προσµίξουµε δηµιουργήσουν προβλήµατα στα ψάρια, καλό είναι να το αποφεύγουµε. Οι εταιρείες δολωµάτων έχουν τεστάρει ότι τα υλικά τους είναι φιλικά προς τα ψάρια.

Οι µαλάγρες TRAPPER που δοκιµάσαµε είναι οι:

01_traper_03

TRAPPER Carp Secret

Μοναδική µαλάγρα εµπλουτισµένη µε πρόσθετο κόκκινο ή κίτρινο χρώµα, παρασκευάζεται από επιλεγµένα φυσικά συστατικά άριστης ποιότητας, θερµικά επεξεργασµένα για να διατηρούν το άρωµα και την γεύση τους αναλλοίωτα για περισσότερο χρόνο. Ιδανική για ψαρέµατα κάτω από πίεση, ακόµα και όταν τα ψάρια δεν τσιµπάνε.

TRAPPER Carp

Μαλάγρα από επιλεγµένα φυσικά συστατικά, µε εγγυηµένα αποτελέσµατα σε όλους τους τόπους ψαρέµατος. Τα πρόσθετα αρώµατα την κάνουν ιδανική για την οικογένεια των κυπρινοειδών. Η καλή ποιότητα σε συνδυασµό µε την ανταγωνιστική τιµή, την κάνουν µια άριστη επιλογή για όλους τους ψαράδες.

TRAPPER Super Gold

Υψηλής ποιότητας µαλάγρα που παρασκευάζεται από φυσικά συστατικά, θερµικά επεξεργασµένα για µεγαλύτερη απόδοση. Ένα δοκιµασµένο µείγµα για απαιτητικά ψαρέµατα, µε σίγουρα αποτελέσµατα.

Και οι τρεις µαλάγρες δούλεψαν άψογα, µε εντυπωσιακά αποτελέσµατα, µε όποια µπίλια και αν συνδυάστηκαν. Συστήνουµε λοιπόν ανεπιφύλακτα να δοκιµάσετε τις συγκεκριµένες, σε όποιον τόπο και αν ψαρεύετε. Ανοίγοντας το σακουλάκι θα σας εντυπωσιάσει η υφή και η σύστασή τους, ενώ είναι σίγουρο ότι τα αρώµατά τους θα σας συνεπάρουν. Με λίγο νερό και πλάσιµο, η µαλάγρα σας είναι έτοιµη για τάισµα!

  • traper_logoΣΙΜ Α.Ε.
  • τηλ.: 210 4903.566,
  • www.sim.gr
Comodo SSL