Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νίκος Πλακετάς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Ψαρεύοντας µε δολώµατα & µαλάγρες της STARBAITS

16 Μαΐου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Ψαρεύοντας µε δολώµατα & µαλάγρες της STARBAITS

 

Η Starbaits είναι µια εταιρία γνωστή σε κάθε συνειδητοποιηµένο και έµπειρο κυπρινοψαρά, αφού σίγουρα θα έχει πέσει κάποιο προϊόν της εταιρίας στα χέρια του.

Τη Starbaits γνώρισα και εγώ από αρκετά µικρός και κατέληξα να συνεργάζοµαι µε κάποια στελέχη της εταιρείας στη Γαλλία, οι οποίοι µοιράστηκαν µαζί µου πολλά από τα µυστικά των δολωµάτων και κυρίως των boilies. Είχα λοιπόν την τύχη να διδαχθώ από τα µεγαλύτερα ονόµατα της εταιρείας πάνω στα δολώµατα και µε βοήθησαν να µάθω τα πάντα γι’ αυτά. Έτσι, µπόρεσα και εγώ µε την σειρά µου να βοηθήσω αρκετό κόσµο, µεταλαµπαδεύοντας τις γνώσεις που απέκτησα σε άλλους, φίλους και γνωστούς, λάτρεις του carp fishing.

01_skalis_02Η Starbaits, όπως επίσης και η θυγατρική της Sensas, βασίζονται στις αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες, που είναι και ο βασικότερος παράγοντας για να προκύψει ένα δόλωµα υψηλών προδιαγραφών. Με υλικά πάντα φρέσκα, το δόλωµα είναι σίγουρο ότι θα φτάσει στα χέρια κάθε ψαρά και θα αποδίδει τα µέγιστα, δίνοντάς του την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά ότι έχει αγοράσει ένα αξιόπιστο προϊόν. Για την παραγωγή κάθε boilie συνεργαζόµαστε όλοι µαζί, από την αρχή έως το τελικό αποτέλεσµα του δολώµατος. Το δόλωµα υπόκειται σε εξαντλητικές δοκιµές, από όλους τους συνεργάτες, σε διαφορετικά σηµεία και συνθήκες, ώστε τα στοιχεία που θα συλλεχθούν και οι παρατηρήσεις τους να βοηθήσουν στην εξαγωγή σωστών και ασφαλών συµπερασµάτων. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσµα το δόλωµα να ικανοποιεί όλους τους ψαράδες, σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, και να µην έχει περιορισµένη αποτελεσµατικότητα, σε συγκεκριµένα µόνο νερά.

Σε όλα τα δολώµατα χρησιµοποιούνται υλικά απολύτως αποδεκτά από τους οργανισµούς τροφίµων, µε προδιαγραφές ποιότητας, εύπεπτα και ως επί το πλείστον θρεπτικά, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Έτσι κάθε δόλωµα κάνει ακριβώς αυτό που γράφει η συσκευασία του και δεν είναι τυχαίο πως κάθε χρόνο παρασκευάζονται σχεδόν 1000 τόνοι δολώµατος!

Όλα τα προϊόντα, από όλες τις σειρές Starbaits και Performance baits προσφέρονται και σε πολύ προσιτές τιµές, αποδίδοντας τέλεια σχέση ποιότητας-τιµής. Έτσι ο κάθε ψαράς µπορεί να δοκιµάσει όποιο δόλωµα του αρέσει και να είναι σίγουρος για την ποιότητα και την αποτελεσµατικότητά του.

Η σειρά Performance concept, περιλαµβάνει δολώµατα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις των ελληνικών λιµνών. Ένα από τα ξεχωριστά της σειράς είναι το Signal, το οποίο από την εµπειρία µου µπορώ να χαρακτηρίσω σαν ένα από τα κορυφαία δολώµατα της εταιρείας. Εκτός από boilies όµως θα βρείτε και σπόρους σε βάζο ή σακουλάκια, προετοιµασµένους µε τον πιο απλό και αποδοτικό τρόπο και σφραγισµένους αεροστεγώς. Επίσης pellets σε διάφορα µεγέθη και τύπους, αλλά και σπόρους αποξηραµένους για να τους προετοιµάσετε µόνοι σας.

01_skalis_03Η γκάµα των προϊόντων της Starbaits και της Performance Baits περιλαµβάνει φυσικά και πολλά αρώµατα, για να εµπλουτίσετε τα δικά σας δολώµατα και τους σπόρους, καθώς επίσης και χρώµατα, ενισχυτικά γεύσης και αµινοξέα. Κατά την προσωπική µου εκτίµηση, το Starmino και το Attractant Naturel είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει ποτέ σε αµινοξέα και προσελκυστικά, σε όλη την ψαρευτική µου διαδροµή στις ελληνικές λίµνες. Τέλος, τα Spod mix είναι εύκολα στη χρήση και γρήγορα στην ετοιµασία τους, µιας και αρκεί λίγο ζεστό νερό για το µούλιασµά τους και είναι έτοιµα για χρήση, είτε στη φυσική τους γεύση, είτε βάζοντας τη δική µας πινελιά µε την προσθήκη κάποιου έξτρα αρώµατος.

Η Starbaits είναι η καλύτερη στο είδος της και συµβιβάζεται µόνο µε το τέλειο και τίποτε λιγότερο από αυτό, έχοντας ως αυτοσκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των κυπρινοψαράδων.

starbaits_logoSKALIS OUTDOOR – ΣΚΑΛΗΣ ΕΠΕ

τηλ.: 210 2585.404,

www.skalisoutdoor.com

Comodo SSL