Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Σκάφος Finnmaster 57 DC

23 Μαρτίου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Σκάφος Finnmaster 57 DC

 

Τα Finnmaster τα γνώρισα για πρώτη φορά το 2006 σ’ ένα ταξίδι που είχαµε κάνει για λογαριασµό της Yamaha στη Φιλανδία. Φυσικά και µου είχαν τραβήξει την προσοχή, όπως και όλης της Ελληνικής αποστολής.

Με εξαιρετική σχεδίαση και φινίρισµα, πλεύση που περισσότερο θύµιζε βαθύγαστρο φουσκωτό και ένα αναπαυτικό ντεκ, τα Finnmaster είναι ποιοτικά σκάφη που δεν περνούν απαρατήρητα. Λίγα χρόνια αργότερα, η Aegean Etesien θα «ανακαλύψει» την εταιρία και θα τα φέρει εισαγωγή και στην χώρα µας.

Ένα από τα πιο γνωστά µοντέλα, είναι το Finnmaster 57 DC όπου DC σηµαίνει Dual Console, δηλαδή διπλή κονσόλα, ή αν θέλετε πιο κατανοητά η διαρρύθµιση κυβερνήτη – συγκυβερνήτη πίσω από µια µονοκόµατη κονσόλα – ταµπλό, αφήνοντας πέρασµα ανάµεσά τους. Όπως συνηθίζεται η διαρρύθµιση σε αυτά τα σκάφη, το µεγάλο αλεξήνεµο ανοίγει στο κέντρο, αφήνοντας εύκολο πέρασµα για το πλήρωµα.

Finnmaster_02Για µεγαλύτερη διευκόλυνση το ταµπλό διαµορφώνει και δύο σκαλοπάτια επενδυµένα µε teak όπως και στο κέντρο της πλώρης. Ανοίγοντας την πόρτα που βρίσκεται µπροστά από το κάθισµα του συγκυβερνήτη αποκαλύπτεται ένα κρεβάτι που σχηµατίζεται στο πλωριό τµήµα του σκάφους. Εκεί µπορούν να κοιµηθούν δύο ενήλικες αλλά και ένα παιδί αν χρειαστεί.

Finnmaster_03Στην πρύµνη υπάρχει ένας άνετος καναπές σχήµατος U µε δυνατότητα να γίνει ένα τεράστιο κρεβάτι ηλιοθεραπείας. Κατάπρυµα υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να χρησιµοποιηθεί το σκάφος για κάθε είδους θαλάσσιο σπορ, έχοντας σκάλα µπάνιου, παροχή γλυκού νερού και δυνατότητα τοποθέτησης ιστού για σκι, wakeboard κ.λπ.

H Aegean Etesien διαθέτει το Finnmaster 57 DC καθώς και άλλα επιλεγµένα µοντέλα του Φιλανδικού ναυπηγείου ετοιµοπαράδοτα, και µάλιστα τα προσφέρει σε έτοιµα «πακέτα» σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιµές µε φουλ έξτρα εξοπλισµό όπως ηχοσύστηµα, τeak, υδραυλικά trim tabs, πυξίδα, υδραυλικό τιµόνι, καλύµατα κ.λπ.

Πληροφορίες: ETESIEN MARINE, τηλ.: 210 6040 108, www.etesienmarine.com

Tags
Πολυεστερικό Σκάφος Finnmaster Aegean Etesien Etesien Marine
Comodo SSL