Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Παρουσίαση: Φουσκωτά ZAR MINI

Παρουσίαση: Φουσκωτά ZAR MINI

Μια νέα σειρά µικρών φουσκωτών κατάλληλα για θαλάσσια σπορ, βόλτα, καταδύσεις, ψάρεµα ή ως tender είναι διαθέσιµα στη χώρα µας από τη Labea Yachting. Πρόκειται για θυγατρική της γνωστής εταιρείας Zar, τα Zar mini. Εκτός των συµβατικών, περιλαµβάνει φουσκωτά σκάφη σε µήκη που ξεκινούν από τα 2,40 µέτρα το RIB 8 και φθάνουν στα 5 µέτρα το RIB 16, µε αλουµινένια γάστρα προσφέροντας αξιόλογη πλεύση και µικρότερο βάρος.

Όλα τα µικρά σκάφη (RIB 8,9,10) της συγκεκριµένης σειράς εξοπλίζονται µε ντουλαπάκι πλώρης (“L”) και µε διπλό δάπεδο (“D”) ενώ τα σκάφη ξεκινώντας από το RIB 11 έχουν ντουλαπάκι πλώρης και από το RIB 12 και πάνω διπλό δάπεδο και ντουλαπάκι πλώρης στον βασικό τους εξοπλισµό.

Σαν προαιρετικός εξοπλισµός υπάρχει κονσόλα µε βάση τιµονιού και διπλό κάθισµα (ξεκινάει από το RIB 9 και µόνο µε διπλό δάπεδο). Επίσης µπορούµε να επιλέξουµε από τέντες, αντλίες, µαξιλάρια και πολλά άλλα έξτρα. Η σειρά Zar mini RIB µπορεί εύκολα να τραβήξει θαλάσσια παιχνίδια, σκι, (από 25 ίππους) και σαµπρέλες χάρη στα δυο είδη τοποθετηµένα D-rings που υπάρχουν στον καθρέπτη. Κάθε Zar mini RIB έχει τρία ειδικά δακτυλίδια ανύψωσης. Για να µειωθεί το βάρος χρησιµοποιείται ένα πολύ δυνατό και ελαφρύ αλουµινένιο πάτωµα που παράγεται από την κατασκευάστρια εταιρεία. Λόγω της ελαφριάς αλουµινένιας γάστρας είναι πολύ γρήγορα και πλανάρουν πανεύκολα µε µικρότερες µηχανές. Η γάστρα αντέχει περισσότερο και δεν επιβαρύνεται µε την πάροδο του χρόνου κατά την χρήση του. Είναι ειδικά κατασκευασµένη µε ειδική βαφή για να αντισταθεί στη διάβρωση και στο αλµυρό νερό. Όλα τα αναδιπλούµενα φουσκωτά RIB της Zar mini έως το RIB 14 έχουν 5 ενισχυµένα επίπεδα υψηλής ποιότητος υλικό 1.110 dtex PVC µε βάρος 1.500g/m και πάχος 0.9mm ενώ από το RIB15 το πάχος είναι 1.2mm.

Όλα τα Zar mini RIB διατίθενται σε CSM γνωστό στην αγορά ως Hypalon, µε ειδικό σχεδιασµό. Το CSM διαρκεί πολύ περισσότερο από το PVC και είναι ανθεκτικότερο στην ηλιακή ακτινοβολία, οξύ, αλκάλια, αλάτι, ζεστή, κρύο. Χρησιµοποιείται Hypatex που είναι ένα από τα καλύτερα υλικά στον κόσµο σήµερα. Κατασκευάζεται εδώ και 60 χρόνια.

Yψηλής ποιότητας υλικά σε συνδυασµό µε τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη είναι το κλειδί της επιτυχίας. Κάθε ένα Zar mini περνά από πολύ λεπτοµερή και αυστηρό έλεγχο πριν παραδοθεί. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο ελάττωµα, καλύπτεται από την 2ετη εγγύηση αφού πρώτα έχει καταγραφεί.

Για όλα τα είδη θαλάσσιων σπορ θα βρούµε το Zar mini RIB που µας ταιριάζει. Θαλάσσιο σκι, βόλτα, καταδύσεις, ψάρεµα ή ως tender για το σκάφος µας. Τα Zar mini RIB είναι ιδανικά για να ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία.

  • LABEA YACHTING
  • 210 9880408
  • www.labeayachting.com
Comodo SSL