Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νίκος Καραγιάννης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Μαλάγρες & ∆ολώµατα της Carp Zoom

6 Ιουνίου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Μαλάγρες & ∆ολώµατα της Carp Zoom

Tα τελευταία χρόνια, το ψάρεµα του κυπρίνου στην Ελλάδα διαδίδεται µε ταχύτατους ρυθµούς ανάµεσα στους ψαράδες που ασχολούνται µε τα γλυκά νερά.

∆ε συµβαίνει το ίδιο όµως και µε τις εταιρείες οι οποίες διανέµουν προϊόντα ειδών αλιείας για ψαρέµατα σε γλυκά νερά, και πιο συγκεκριµένα για το αγαπηµένο µας ψάρεµα του κυπρίνου. Εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί η εταιρεία Αφοί Κασάµπαλη µε έδρα την Θεσσαλονίκη. Με δυνατή παρουσία στο χώρο του ψαρέµατος (µηχανισµοί και καλάµια της µάρκας Shimano), λανσάρισε πρόσφατα και προϊόντα της εταιρείας Carp Zoom.

Η Carp Zoom διακρίνεται για την πολύ καλή σχέση «ποιότητας-τιµής» η οποία διακρίνει τα προϊόντα της, και έτσι, ενώ αγοράζουµε µία σχετικά φτηνή µαλάγρα, τα αποτελέσµατά της θα µας εκπλήξουν.


1. Μαλάγρα Halibut Pellets µε τρύπα 800 gr 2. Μαλάγρα Carp Pellets 800 gr - 10 kg 3. Μαλάγρα Biscuits 1 kg & Crumbs 800 gr 4. Μαλάγρα Pellets 2,5 kg

1. Μαλάγρα Halibut Pellets µε τρύπα 800 gr
2. Μαλάγρα Carp Pellets 800 gr – 10 kg
3. Μαλάγρα Biscuits 1 kg & Crumbs 800 gr
4. Μαλάγρα Pellets 2,5 kg


Από τις µαλάγρες Carp Zoom ξεχωρίζουν οι γεύσεις Biscuits και Turbo Seed, µε πολύ καλή ανταπόκριση στα δεδοµένα σχεδόν όλων των ελληνικών λιµνών, µιας και διαθέτουν όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά για να «φωνάξουν» κοντά µας τα ψάρια και να εγγυηθούν ένα επιτυχηµένο ψάρεµα. Επίσης, µας έκανε εντύπωση το υπερµεγέθες καλαµπόκι της σειράς το οποίο µπορεί να χρησιµοποιηθεί ανά πάσα στιγµή στο ψάρεµά µας, ενώ τα pellets της εταιρείας θα προσθέσουν ακόµα ένα όπλο στη φαρέτρα του απαιτητικού ψαρά, που θέλει να ταΐσει την ψαρεύτρα του µε κάτι ιδιαίτερο.


5. Γλυκό καλαµπόκι 125 gr 6. CXXl καλαµπόκι 125 gr

5. Γλυκό καλαµπόκι 125 gr
6. CXXl καλαµπόκι 125 gr


Για το τέλος αφήσαµε την µαλάγρα µε την πιο έντονη παρουσία σχεδόν σε κάθε «γλυκιά» γωνιά της Ελλάδας, η οποία δεν είναι άλλη από την Carp Zoom XXL-µείγµα φράουλας. Η συγκεκριµένη µαλάγρα κάνει θραύση στις λίµνες, ιδιαίτερα την άνοιξη που οι κυπρίνοι αναζητούν δολώµατα µε φρουτώδη γεύση και άρωµα, στοιχεία τα οποία περιέχει και αναδεικνύει µε το παραπάνω ο συγκεκριµένος τύπος. Συστήνουµε λοιπόν να τη δοκιµάσετε ανεπιφύλακτα, ετοιµάζοντάς την δίπλα στη λίµνη, µιας και το µόνο που χρειάζεται για την παρασκευή της είναι να προσθέσετε νερό!


7. ∆όλωµα Pop Ups 100 gr 8. Αµινοξέα σε υγρή µορφή Amino Dip 100 ml 9. Αµινοξέα σε υγρή µορφή PlasmaDip 130 ml 10. Άρωµα µαλάγρας φραόυλα 11. Άρωµα µαλάγρας Concentrated 200 ml

7. ∆όλωµα Pop Ups 100 gr
8. Αµινοξέα σε υγρή µορφή Amino Dip 100 ml
9. Αµινοξέα σε υγρή µορφή PlasmaDip 130 ml
10. Άρωµα µαλάγρας φραόυλα
11. Άρωµα µαλάγρας Concentrated 200 ml


carp_zoom_logoΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

τηλ.: 2310 755.000,

www.kasambalis.bros.gr

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL