Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΝΕΟ Tiara Q44

7 Ιανουαρίου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΝΕΟ Tiara Q44

Το Q 44 επικεντρώνεται στην πολλαπλή χρήση, με δυνατότητα διανυκτέρευσης για ένα ζευγάρι και πρόσθετες ικανότητες να είναι από αλιευτικό σκάφος, διασκεδαστικό οικογενειακό γιωτ ημέρας, ιδανικό για καταδύσεις και ηλιοθεραπεία. Το σκάφος είναι χτισμένο πάνω στο κύτος του 44 Coupe αλλά με τις ικανότητες ενός walkaround. H γέφυρα και τα καθίσματα στο σαλόνι προσεγγίζονται από συρόμενες πλαινές πόρτες ενώ η διασκέδαση θα επικεντρωθεί γύρω από την εξωτερική νησιώτικου ύφους κουζίνα. Η πρύμη εννοποιείται με την τεράστια πλήρους χρήσης πλατφόρμα μπάνιου προσφέροντας ένα κατάστρωμα στη στάθμη του νερού ώστε να απολάυσετε τον αγαπημένο σας απομακρυσμένο όρμο. Το τόξο της πλώρης θα χρησιμεύσει ως ένας δεύτερος χώρο ψυχαγωγίας με ασφαλή πρόσβαση προς τα εμπρός καθίσματα, ιδανικός για χαλάρωση αλλά και με χρηστικούς αποθηκευτικούς χώρους στις πλευρές του κύτους. Προαιρετικά προσφέρονται ειδικά σχεδιασμένες τέντες για πλώρη και πρύμη που προστατεύουν από τον ήλιο.

tiara boat q44Το Q 44 μπορεί να εξοπλιστεί με το σύστημα IPS της Volvo Penta, με πλήρη έλεγχο μέσω joystick και πιλοτήριου γυαλιού. Ένα παραδοσιακό σύστημα μετάδοσης κίνησης με άξονες και κινητήρες Cummins και joystick θα προσφέρεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Η απόδοση είναι παρόμοια με το Tiara 44 Coupe με εύκολη κρουαζιέρα στα 25-30 MPH και μέγιστη ταχύτητα στο κάτω άκρο των 35 MPH με το πακέτο Volvo Penta.

tiara-q-44_boat4

Στη minimal και κομψή σχεδιαστικά καμπίνα προσφέρεται κρεββάτι queen size με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, κουζινάκι για τις βασικές ανάγκες μαγειρέματος που περιλαμβάνει φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα και ψυγείο. Ένας άνετος χώρος προετοιμασίας με μεγάλο ντουλάπι θα εξυπηρετήσει επισκέπτες και ιδιοκτήτες. Σκληρά ξύλα, αρχιτεκτονικά τελειώματα και μοντέρνα υφάσματα προσθέτουν στην πολυτέλεια.

Ότι σας άρεσε στη νέα σειρά COUPE, οι εξωτερικά υπέροχες γραμμές, η σύχρονη διάταξη, ο συνδυασμός έσω/εξωτερικής διαβίωσης, το προηγμένο πιλοτήριο γυαλιού και η αρχιτεκτονική του εσωτερικού μεταφράζονται με τη γνωσή ποιότητα και πολυτέλεια της Tiara Yachts στο νέο Q44.

Intermarine A.Ε.
Μπότσαρη 9, 16675 Γλυφάδα
Τηλ: 2109626767
Comodo SSL