Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: NIKITA 550 Diesel Cabin

15 Ιουνίου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: NIKITA 550 Diesel Cabin

Τα σκάφη Nikita δεν χρειάζονται συστάσεις αφού έχουν ξεχωρίσει για την στιβαρή κατασκευή, την αντοχή τους στη χρήση και τον χρόνο, καθώς βέβαια και για το λειτουργικό χώρο καταστρώµατος. Τα τελευταία χρόνια, µετά την αύξηση της τιµής της βενζίνης, ο κατασκευαστής Μιχάλης Αγγελάκης διαµόρφωσε τα σκάφη του, και συγκεκριµένα τη σειρά ταχύπλοων NIKITA ώστε να δέχονται και πετρελαιοκινητήρες. Το αποτέλεσµα δικαίωσε τον κατασκευαστή τόσο εµπορικά όσο και σε επιδόσεις.

nikita550_04

 

nikita550_pinΠρόσφατα, και έπειτα από τις παροτρύνσεις πελατών, η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο µοντέλο, το NIKITA 550 Diesel Cabin, βασισµένο στην επιτυχηµένη γάστρα του 550, παρουσιάζοντας µία πιλοτίνα ιδανική για ψάρεµα αλλά και βόλτα µε την οικογένεια, προστατευµένοι από τη θάλασσα και το κρύο. Η υπερκατασκευή διαµορφώνει χώρο καµπίνας στην πλώρη µε καναπέ Π που κλείνει και γίνεται ένα µεγάλο κρεβάτι. Το ψηλό πιλοτήριο δηµιουργεί ένα καλά προστατευµένο χώρο για τον κυβερνήτη και το συγκυβερνήτη µε πτυσσόµενα καθίσµατα. Στο µηχανοστάσιο, κάτω από το καπάκι που δεσπόζει στο κέντρο του σκάφους, µπορεί να τοποθετηθεί πετρελαιοκινητήρας ως και 150 ίππων. Οι πρώτες δοκιµές έδειξαν τα αναµενόµενα, µεγάλη ταχύτητα και οικονοµία ακόµα και µε 85 ίππους (19 knots τελική).

nikita550_05

 

nikita550_03 nikita550_02

Συµπερασµατικά το Nikita 550 Diesel Cabin αποτελεί το ιδανικό σκάφος για ψάρεµα χειµώνα – καλοκαίρι, µε µήκος µόλις τα 5,50 µέτρα προσφέρει άνετο χώρο στη πρύµνη, καµπίνα για ενδιαίτηση, καλή προστασία από το κρύο και το σπρέι για κυβερνήτη – συγκυβερνήτη και βέβαια µεγάλη οικονοµία στη χρήση.

  • ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ NIKITA
  • 210 6627 563-4
  • www.nikitaboat.gr
Tags
Πολυεστερικό Σκάφος Nikita Boats Μιχάλης Αγγελάκης
Comodo SSL