Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Σκάφος Poseidon 755 OPEN WORKBOAT

17 Μαΐου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Σκάφος Poseidon 755 OPEN WORKBOAT

Ένα από τα νέα σκάφη της εταιρείας Ποσειδών Αφοι Μπισκίνη ΑΕΒΕ που ήδη έχει µπει στην παραγωγή είναι το 755 Open Workboat. Πολυχρηστικό για επαγγελµατική χρήση και κατάλληλο για καταδυτικά κέντρα, ενοικίαση και µεταφορά επιβατών, sport fishing, αναψυχής κ.ά.

poseidon-755_2Πρόκειται για ένα σκάφος µε ολικό µήκος 7,95 µέτρα και µε µέγιστο πλάτος 2,40 µέτρα. Πολύ ασφαλές, διαθέτει µια καλοτάξιδη γάστρα µε µεγάλο µήκος ισάλου και µεγάλη γωνία εισόδου στην πλώρη ώστε να ταξιδεύει πολύ καλά µε όλους τους καιρούς αλλά και να µην βρέχει καθόλου τους επιβάτες. Το κατάστρωµα του διαθέτει τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους, µεγάλη άπλα και δίνεται η επιλογή της θέσης και του µεγέθους της κονσόλας, αναλόγως τις ανάγκες.

poseidon-755_3∆ιαθέτει δεξαµενή καυσίµων 250 λίτρων που µπορεί άνετα να µπει µεγαλύτερη αν οι ανάγκες του σκάφους το επιβάλλουν. Ανάλογα µε τη µηχανή που θα του τοποθετήσουµε επιλέγουµε και την αντίστοιχη γάστρα, αφού το 755 διαθέτει δύο διαφορετικές γάστρες. Η µία είναι για εξωλέµβια ή έσω/έξω µηχανή και η άλλη για εσωλέµβιες µηχανές Diesel µε αξονικό. Οι προτεινόµενοι hp για εξωλέµβια µηχανή είναι 150 έως 350 hp ενώ για εσωλέµβια µηχανή 120 έως 240 hp.

poseidon-755_5Όπως είπαµε και στην αρχή το σκάφος αυτό έχει κατασκευαστεί για επαγγελµατική χρήση. Τα καταδυτικά κέντρα µπορούν µε αυτό να µεταφέρουν µέχρι και 12 άτοµα χωρίς να χρειάζεται ο καπετάνιος του ειδικό δίπλωµα αλλά µόνο δίπλωµα χειριστού ταχυπλόου  σκάφους. Κατάλληλο για ενοικίαση σύµφωνα µε τον Γ.Κ.Λ. Νο 38 µε µεταφορά έως 12 επιβάτες αλλά και για µεταφορά επιβατών από τη µια περιοχή στην άλλη. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί για µεταφορά εµπορευµάτων καθώς και άλλων υλικών όπως για παράδειγµα σε ιχθυοτροφεία ενώ αποτελεί µια θαυµάσια πρόταση για όσους επιθυµούν να ασχοληθούν µε αλιευτικό τουρισµό δηλαδή για µεταφορά επιβατών για ψάρεµα. Τέλος προσφέρεται ως σκάφος αναψυχής αλλά και για πολλές άλλες χρήσεις που µπορεί να έχει ένας επαγγελµατίας της θάλασσας.

  • Πληροφορίες:
  • ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ – ΣΚΑΦΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ
  • τηλ.: 22950 26402, 6944350847
Tags
Επαγγελματικό Σκάφος Poseidon Boats Αφοι Μπισκίνη Αφοί Μπισκίνη Α.Ε.Β.Ε.
Comodo SSL