Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αντώνης Ιωνάς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: PURSUIT 325 OFFSHORE

17 Μαΐου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: PURSUIT 325 OFFSHORE

pursuit-325_5

Η Intermarine ΑΕ αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα και όχι µόνο, ορισµένα από τα πιο φηµισµένα ναυπηγεία, που κατασκευάζουν ιδιαίτερα ποιοτικά σκάφη τα οποία είναι ιδανικά για δύσκολες θαλάσσιες συνθήκες και σίγουρα καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις του σύγχρονου yachtsman έως και αυτές του πιο έµπειρου ψαρά.

Ένα από αυτά είναι το Pursuit το οποίο κατασκευάζει από τα πιο ποιοτικά σκάφη, τόσο στο θέµα της πλεύσης όσο και στο κοµµάτι της άνεσης στους εσωτερικούς χώρους και το κατάστρωµα. Το όνοµα και µόνο Pursuit σου εµπνέει εµπιστοσύνη, άνεση, ποιότητα και απόλυτη ασφάλεια. Ένα από τα τελευταίο µοντέλα είναι το 325 offshore το οποίο έρχεται να εντυπωσιάσει µε την πρώτη µατιά, αλλά και να τραβήξει την προσοχή όλων όπου και αν παρουσιάζεται.

Το νέο µοντέλο από την Pursuit έρχεται µε νεωτερισµούς και κορυφαία ποιότητα σε ένα ιδανικό µέγεθος. Παρέχει συνδυασµό άψογων µηχανολογικών εγκαταστάσεων µε κοµψό και διαχρονικό σχεδιασµό. Αυτός ο σχεδιασµός σε συνδυασµό µε τους εργονοµικούς χώρους κατατάσουν το 325 στην κατηγορία των σκάφων πολλαπλών χρήσεων. Ιδανικό σκάφος για µεγάλες ψαρευτικές εµπειρίες, άνεση και πολυτέλεια στην κρουαζιέρα αλλά και χρήση σε δραστηριότητες του θαλλάσιου τουρισµού.

pursuit-325_9 pursuit-325_8 pursuit-325_7 pursuit-325_6Η φινιρισµένη µε πολύ υψηλής ποιότητας υλικών καµπίνα προσφέρει όλες τις ανέσεις για πολυήµερες διανυκτερεύσεις σε µια τετραµελή οικογένεια. Το κατάστρωµα είναι µελετηµένο είτε σκοπός είναι το ψάρεµα είτε η εξόρµηση και διασκέδαση µε φίλους. Η πλήρης προστασία από τον ήλιο τους θερινούς µήνες και τις άσχηµες καιρικές συνθήκες του χειµώνα παρέχεται χάρη στο νέο παρπρίζ που ενωµένο µε το µεγάλο T-Top περικλείει το κεντρικό κατάστρωµα.

pursuit-325_3

pursuit-325_pinakasΤο µοντέλο έχει µήκος 10,52 µέτρα, πλάτος 3,30 µέτρα και ζυγίζει περίπου 5,5 τόνους. Το Pursuit 325 προωθείται από έναν κινητήρα που η ιπποδύναµή του µπορεί να φτάσει τους 600 ίππους ή ακόµα καλύτερα µε διπλή τοποθέτηση εξωλέµβιων κινητήρων. Η εταιρεία παρέχει µια πλήρη γκάµα αξεσουάρ, που σίγουρα θα κάνουν την παραµονή στο σκάφος ακόµα πιο άνετη και ξεκούραστη.

 

  • Πληροφορίες: INTERMARINE – Γιώργος Σπονδυλίδης
  • τηλ.: 210 9626 767, www.intermarine.com.gr
Tags
Πολυεστερικό Σκάφος Σκάφη για ψάρεμα Καμπινάτο Σκάφος Σκάφη Pursuit Intermarine Γιώργος Σπονδυλίδης
Comodo SSL