Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Quicksilver Captur 555 Pilothouse

18 Μαΐου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Quicksilver Captur 555 Pilothouse

Η πιλοτίνα αποτελεί ένα από τα πιο αγαπηµένα σκάφη για όσους θέλουν να εξορµούν όλο το χρόνο. Ο χειρισµός γίνεται από το εσωτερικό του σκάφους προστατευµένος από το κρύο και τη θάλασσα.

pinakas-quicksilver-555Η Quicksilver διαθέτει στη γκάµα της πιλοτίνες από 5,3 – 8,8 µέτρα µε έµφαση το ψάρεµα αλλά και τον ναυτικό τουρισµό. Αυτή που ξεχωρίσαµε είναι το 555, µε µήκος 5,31 µ. είναι ίσως µία από τις πιο δελεαστικές προτάσεις για όποιον θέλει την ασφάλεια και την προστασία που προσφέρει η συγκεκριµένη κατηγορία αλλά δεν θέλει να ξεφύγει σε µέτρα και τιµή.

quicksilver_Captur555_03

Το πιλοτήριο βρίσκεται αρκετά µπροστά αφήνοντας κατάλληλο εξωτερικό χώρο για ψάρεµα και όχι µόνο. Τα αναπαυτικά καθίσµατα της πρύµνης, και το προσθαφαιρούµενο τραπεζάκι στη µέση προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαύσουµε το φαγητό µας στη θάλασσα.

quicksilver_Captur555_05quicksilver_Captur555_06

 

 

 

 

 

 

quicksilver_Captur555_07Κάτω από το αριστερό κάθισµα υπάρχει χώρος ζωντανού δολώµατος µε αντλία νερού, κάτι που θα εκτιµήσουν ιδιαίτερα όσοι ψαρεύουν µε ζωντανό. Το πιλοτήριο έχει το σωστό ύψος και ορατότητα 360 µοιρών, επιπλέον διαµορφώνει ένα κρεβάτι για δύο άτοµα στο πλωριό τµήµα. Καλαµοθήκες, ψυγείο πάγου, χώρους αποθήκευσης για τα καλάµια ολοκληρώνουν την σχεδίαση ενός σκάφους αµιγώς αλιευτικού.

Για µεγαλύτερη ευστάθεια το Captur 555 Pilothouse έχει βάρος 1.170 κιλά, χωρίς όµως αυτό να κάνει απαραίτητη την χρήση µεγάλης ιπποδύναµης, σαν µέγιστη το ναυπηγείο δίνει τους 115 ίππους. Η Quicksilver στη χώρα µας, εδώ και τρία περίπου χρόνια αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Nautica Center, προσφέροντάς τα µε ελκυστικά πακέτα κινητήρα – τρέιλερ. Σύντοµα περισσότερες λεπτοµέρειες µετά την δοκιµή στη θάλασσα!

  • Πληροφορίες:
  • NAUTICA CENTER- Κ. Βλάχος
  • 24280 91700
  • www.nautica-center.gr
Tags
Nautica Center QuickSilver Σκάφος Πολυεστερικό Σκάφος Σκάφη για ψάρεμα Σκάφος πιλοτίνα [jetpack-related-posts]
Comodo SSL