Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νίκος Δεσποτίδης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Σετ Βοµβητών & Οπτικοί Ειδοποιητές Carp Zoom

15 Ιουλίου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Σετ Βοµβητών & Οπτικοί Ειδοποιητές Carp Zoom

 

H Carp Zoom διαθέτει µια οµάδα πολύ έµπειρων τεχνικών συµβούλων, οι όποιοι τυγχάνουν µεγάλης αναγνώρισης από τους φανατικούς ψαράδες του είδους, εξαιτίας των πολύ επιτυχηµένων, αποτελεσµατικών και τεχνικά άρτιων υλικών τα οποία σχεδιάζουν, δοκιµάζουν και παράγουν.

Αυτοί είναι και οι «υπαίτιοι» για τη δηµιουργία µιας εξαιρετικής γκάµας προϊόντων, που µεγαλώνει και βελτιώνεται συνεχώς, χρόνο µε το χρόνο. Τα προϊόντα Carp Zoom απευθύνονται και στους ψαράδες που απλά θέλουν να περάσουν το χρόνο τους διασκεδάζοντας, αλλά και σε φανατικούς της αθλητικής αλιείας, µε συµµετοχές σε αγώνες. Είναι λοιπόν φυσικό η παραγωγή και η διάθεση των προϊόντων να ακολουθούν ορισµένες πολύ απαιτητικές διαδικασίες και κανόνες, ώστε να υπάρχει σταθερή ποιότητα στα προϊόντα και να χαρακτηρίζονται από καινοτοµίες και έξυπνες λειτουργίες. Η υψηλή ποιότητα συστατικών, η πολυετής εµπειρία των τεχνικών συµβούλων, ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος στην διαδικασία παραγωγής (από την πρώτη ύλη µέχρι το ολοκληρωµένο τελικό προϊόν), οι συνεχείς δοκιµές που γίνονται από ειδικούς, κάτω από διαφορετικές συνθήκες, και οι σύγχρονες τεχνολογικά µέθοδοι παραγωγής και συσκευασίας για τη διασφάλιση φρεσκάδας και σωστής συντήρησης για πολύ καιρό, αποτελούν το πεντάπτυχο της επιτυχίας και κερδίζουν την υστεροφηµία της εταιρείας καταξιώνοντάς την στο ευρύτερο κοινό και καθιστώντας την κύρια επιλογή των ψαράδων, σε όλη την Ευρώπη.

Μέσα στην τεράστια γκάµα προϊόντων του πλούσιου καταλόγου της Carp Zoom, θα βρείτε µεµονωµένα µοντέλα, αλλά και ολοκληρωµένα σετ βοµβητών (buzzers), καθώς και µεγάλη ποικιλία οπτικών ειδοποιητών (hungers, swingers, monkey climbers).

Οι βοµβητές και τα σετ βοµβητών διακρίνονται από την υψηλής ποιότητας και την πρωτοποριακή τεχνολογία που διακρίνει όλα τα προϊόντα της εταιρείας, και τα σκληρά τεστ στα οποία έχουν υποβληθεί, εγγυώνται ότι µπορούν να χρησιµοποιηθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Οι αυτοµατισµοί και τα πολύχρωµα led τους ενεργοποιούνται ακαριαία, και σας ενηµερώνουν άµεσα και αξιόπιστα ακόµα και για τα µικροτσιµπήµατα των ψαριών, κάνοντας το ψάρεµά σας πιο ξεκούραστο και διασκεδαστικό.

  • carp_zoom_logoΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  • τηλ.: 2310 755.000,
  • www.kasambalis.bros.gr
[jetpack-related-posts]
Comodo SSL