Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Υ∆ΡΟΒΑΦΗ µια λέξη, χίλιες εφαρµογές!

15 Μαΐου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Υ∆ΡΟΒΑΦΗ µια λέξη, χίλιες εφαρµογές!

Όλοι οι άνθρωποι βρίσκουν µία ενασχόληση, ένα χόµπι, κάτι πέρα από τις επαγγελµατικές τους δραστηριότητες που το αγαπούν και το κάνουν ευχάριστα, για να ξεφύγουν από την καθηµερινότητα. Στην HYDROGRAPHICS HELLAS καταφέραµε να κάνουµε το χόµπι µας (υδροβαφή) επάγγελµα!

Η HYDROGRAPHICS HELLAS ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2014 στην Αθήνα, από το Γιώργο Φραγκιαδάκη. Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στις υπηρεσίες και το εµπόριο πρώτων υλών και µηχανηµάτων υδροβαφής. Αν και σαν υπηρεσία µπορεί να προϋπήρχε στη χώρα µας, τόσο η λέξη «υδροβαφή», όσο και οι εφαρµογές της, είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό. Πρωταρχικός µας σκοπός είναι να προωθήσουµε στη χώρα µας αυτή την εξαιρετική τεχνική και να προβάλουµε τις αναρίθµητες δυνατότητές της.

YDROgraphics_04

Η υδροβαφή (γνωστή και ως hydrographics ή water transfer printing) είναι η µεταφορά και αποτύπωση περίτεχνων γραφικών σχεδίων (ξύλο, ανθρακόνηµα, παραλλαγή, µάρµαρο, γεωµετρικά σχέδια κ.α.) σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως µέταλλο, πλαστικό, ξύλο, γυαλί, µέσω του νερού. Αν η προς επεξεργασία επιφάνεια µπορεί να βυθιστεί στο νερό, µπορούµε να εφαρµόσουµε τη µέθοδο της υδροβαφής. Πρόκειται για µία µόνιµη εφαρµογή και όχι για αυτοκόλλητο, και είναι εξίσου ανθεκτική µε την βαφή του οχήµατός σας, µιας και τόσο στην προετοιµασία, όσο και στο τελικό στάδιο, χρησιµοποιούµε προϊόντα αυτοκινητοβιοµηχανίας εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας.

Οι περισσότεροι, ακούγοντας τη λέξη “carbon” ή «ανθρακόνηµα» σκέφτονται ζάντες, καθρέφτες, αεροτοµές και διάφορα µέρη αυτοκινήτου και µοτοσυκλέτας. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι το µεγαλύτερο αγοραστικό κοινό, αλλά το αυτοκίνητο και η µοτοσυκλέτα είναι δύο µόνο από τις χιλιάδες εφαρµογές της υδροβαφής και το carbon είναι µόνο ένα από τα αναρίθµητα σχέδια που διατίθενται στην αγορά.

YDROgraphics_03

Ενδεικτικά -εκτός του αυτοκινήτου και της µοτοσυκλέτας-, η υδροβαφή χρησιµοποιείται σε εσωτερικά σκαφών, ATV, σκελετούς ποδηλάτων, skateboard, όπλα paintball- softball, κιθάρες, µοντελισµό, κορνίζες, θήκες κινητών τηλεφώνων, παιχνιδοµηχανές, Η/Υ, χειριστήρια και γενικά ΟΠΟΙΑ∆ΗΠΟΤΕ πλαστική, µεταλλική και ξύλινη επιφάνεια. Μοναδικός περιορισµός είναι το µέγεθος του αντικειµένου. ∆εδοµένου ότι θα βουτηχτεί σε µια δεξαµενή, θα πρέπει και να χωράει σε αυτή. Εποµένως, όσο πιο µεγάλη δεξαµενή διαθέτουµε, τόσο µεγαλύτερα σε µέγεθος αντικείµενα µπορούµε να βουτήξουµε.

∆ιαδικασία υδροβαφής

Όπως προαναφέραµε, η υδροβαφή είναι µια µόνιµη εφαρµογή και όχι αυτοκόλλητο. Είναι το ¼ της συνολικής διαδικασίας που απαιτείται για ένα τέλειο αποτέλεσµα. Αναλυτικά τα στάδια είναι τα εξής: 1 Προετοιµασία (καθαρισµός και αστάρι), 2 Βάψιµο, 3 Υδροβαφή, 4 Βερνίκι. Όσο πιο καλή προετοιµασία κάνουµε, όσο πιο καλά υλικά χρησιµοποιούµε, τόσο καλύτερο και πιο ανθεκτικό αποτέλεσµα θα πετύχουµε.

YDROgraphics_05

Σε ποιούς απευθύνεται

Η υδροβαφή απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελµατίες. Μπορεί να είναι, ένα απλό χόµπι, επέκταση υπηρεσιών µιας επιχείρησης, ακόµα και ένα νέο επιχειρηµατικό ξεκίνηµα! Για τους ιδιώτες, υπάρχουν έτοιµα starter kit, που περιέχουν τα πάντα (εκτός της δεξαµενής!) ώστε να κάνουν υδροβαφή από το σπίτι. Για τους επαγγελµατίες, διαθέτουµε ολοκληρωµένες λύσεις µε µηχανήµατα, αναλώσιµα και εκµάθηση τεχνικής καθώς και προτάσεις συνεργασίας χωρίς να απαιτείται η αγορά εξοπλισµού, παρέχοντας τις υπηρεσίες µας.

Εν κατακλείδι… Η υδροβαφή είναι µία υπέροχη και εντυπωσιακή τεχνική, που πολλοί την έχουνε δει αλλά λίγοι την ξέρουν. Για οποιαδήποτε πληροφορία και λεπτοµέρειες σχετικά µε τη µέθοδο της υδροβαφής, µην διστάσετε να επικοινωνήσετε µαζί µας. Είµαστε στη διάθεσή σας!

  • HYDROGRAPHICS HELLAS
  • Kαλλιθέας 36, Άγιος ∆ηµήτριος, τ.κ. 17343
  •  τηλ: 211 4054084 I κιν: 6988054010
  • email: info@hydrographics-hellas.gr
  • web: www.hydrographics-hellas.gr
Tags
Υδροβαφή [jetpack-related-posts]
Comodo SSL