Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Παρουσίαση: Finmaster 61HT

19 Ιουνίου, 2018

Παρουσίαση: Finmaster 61HT

Στα 6 µέτρα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές όταν αναζητούµε ένα σκάφος µε προστατευµένο πιλοτήριο. Ο λόγος είναι εύκολα κατανοητός, είναι δύσκολο σε αυτά τα µέτρα να τα χωρέσεις όλα.

Όµως η Finnmaster θα δώσει την απάντηση µε το 61 HT, ένα σκάφος που παρότι κατασκευάζεται στη βόρεια Ευρώπη και συγκεκριµένα στην Φιλανδία, µπορεί να ταιριάζει άψογα µε τις δικές µας ανάγκες. Ευρύχωρο, κατασκευασµένο µε τα πιο ποιοτικά υλικά, µε άνετο χώρο στη καµπίνα, µεγάλα παράθυρα, πόρτα στη πλώρη για εύκολη και ασφαλή µετακίνηση, καναπέ στη πρύµνη που µετατρέπεται κρεβάτι, αλλά και µε ένα κρεβάτι τύπου V στη πλώρη, το 61 ΗΤ αποτελεί το ιδανικό σκάφος για όσους συνεχίζουν να εξορµούν και τον χειµώνα.

Η Aegean Etesien διαθέτει το Finnmaster 61 ΗΤ καθώς και άλλα επιλεγµένα µοντέλα του Φιλανδικού Ναυπηγείου ετοιµοπαράδοτα, και µάλιστα τα προσφέρει σε ελκυστικές τιµές µε φουλ έξτρα εξοπλισµό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μήκος: 6,01 m
Πλάτος: 2,30 m
Βύθισμα: 0,80 m
Βάρος: 880 kg
Κινητήρας: 80-150 hp
Κρεβάτια: 4
Άτομα: 6
Κατηγορία CE: C
Γωνία Deadrise: 18º

Πληροφορίες: Etesien Marine,
τηλ.: 210 6040 108,
www.etesienmarine.com

Tags
Σκάφος Πολυεστερικό Σκάφος Aegean Etesien Etesien Marine Παρουσίαση Πολυεστερικού Σκάφους Finmaster 61HT [jetpack-related-posts]
Comodo SSL