Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Παρουσίαση: Φουσκωτό GALA A270

2 Νοεμβρίου, 2020

Παρουσίαση: Φουσκωτό GALA A270

Τα νέα GALA µε τη γάστρα αλουµινίου συνδυάζουν την ευκολία και το µικρό βάρος ενός συµβατικού µε την αντοχή και την καλή πλεύση ενός RIB.

Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στη χώρα µας στην έκθεση Boat & Fishing Show 2016, στο περίπτερο της LEADMAR, µαζί µε την πλήρη γκάµα συµβατικών µε αλουµινένιο πάτωµα αλλά και πηχάκια.

Είναι ιδανικά τόσο για βοηθητικά σκάφη (Tenders) όσο και για αναψυχή, κοντινές βόλτες, θαλάσσια σπορ ή ψάρεµα. Υπάρχουν 5 διαθέσιµα µοντέλα, το µήκος ξεκινά από τα 2,4 µέτρα και φτάνουν ως τα 3,6 µ.

Οι γάστρες αλουµινίου σε µικρά φουσκωτά σκάφη παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ευρώπη γύρω στο 2010 και γρήγορα εξαπλώθηκαν αφού οι ευκολίες που προσφέρουν είναι σηµαντικές. Η πολύ µεγαλύτερη αντοχή επιτρέπει την συχνή σκληρή χρήση, πόσο µάλιστα όταν αυτά τα µεγέθη φουσκωτών συνήθως τα τραβάµε έξω στη παραλία όταν φτάσουµε στο επιθυµητό σηµείο για µπάνιο ή αποβίβαση.

Επιπλέον ξεχωρίζουν για την ευρυχωρία τους, τις ευκολίες που προσφέρουν, µε ντεκ που δεν γλιστράει, χειρολαβές σε όλο το µήκος των αεροθαλάµων, ταµπούκι άγκυρας και βέβαια δύο πάγκους – καθίσµατα που µπορούν να αφαιρεθούν ή να µετακινηθούν. Το Α270 έχει βάρος µόλις 32 κιλά, και µπορεί να πλανάρει ακόµα και µε 10 ίππους κινητήρα. 

Η GALA µοιράζεται τεχνογνωσία, υποστήριξη και το δίκτυο αντιπροσώπων του γνωστού Καναδέζικου Ναυπηγείου GRAND, προσφέροντας µία ολοκληρωµένη γκάµα από συµβατικά αλλά και tender, µε άριστη ποιότητα υλικών και κατασκευής, ακολουθώντας τα ποιοτικά στάνταρ της GRAND. 

info
LEADMAR ΕΠΕ
210 9700200
www.leadmar.gr

Tags
Φουσκωτό Gala Leadmar [jetpack-related-posts]
Comodo SSL