Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Παρουσίαση: Grand S 370 Fishing

4 Σεπτεμβρίου, 2018

Παρουσίαση: Grand S 370 Fishing

Η Grand βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην παραγωγή φουσκωτών σκαφών παγκοσµίως. Με έδρα τον Καναδά, τα σκάφη που κατασκευάζει εξάγονται παγκοσµίως σε 38 χώρες ενώ στις Ηνωµένες Πολιτείες θεωρούνται τα πιο διαδεδοµένα.

Στο δεύτερο τεύχος είχαµε παρουσιάσει την νέα γενιά των φουσκωτών Grand στα 3.70 µέτρα τα οποία διακρίνονται για την λειτουργικότητα που προσφέρουν αλλά και τα νέα χαρακτηριστικά που τα κάνουν µοναδικά από άποψη µεγέθους-δυνατοτήτων.  Πιο συγκεκριµένα έχουν αξιόλογους αποθηκευτικούς χώρους παρά το µικρό µέγεθός τους, µικρότερο βάρος (110 κιλά), χαµηλό κόστος απόκτησης και χρήσης, µε µεγάλους για τα µέτρα τους χώρους στο κατάστρωµα και γρήγορο πλανάρισµα ακόµα και µε µικρές ιπποδυνάµεις. Λίγες µέρες µετά την δηµοσίευση η Grand ανακοινώνει ένα αµιγώς fishing µοντέλο, το Grand S370 Fishing µια παραλλαγή του κλασικού µοντέλου, µε εξοπλισµό κατάλληλο για ψάρεµα.

Χωρίς τιµονιέρα και µε κινητήρα 15 ίππων µε λαγουδέρα, αποτελεί µια λιτή αλλά ουσιαστική λύση αφού στο κατάστρωµά του µπορούν να ψαρέψουν άνετα δύο άτοµα. Το πολυεστερικό ντεκ µένει ελεύθερο σε όλο το εµβαδόν του και µόνο στην πλώρη διαµορφώνει ένα ταµπούκι µε κάθισµα. Η πολυεστερική δελφινιέρα κολλιέται πάνω στον αεροθάλαµο ενώ οι επιβάτες θα καθίσουν στους δύο πρόσθετους πάγκους που στηρίζονται σε ειδικές βάσεις στα µπαλόνια. Οι πάγκοι αυτοί έχουν τοποθετηµένες καλαµοθήκες για την συρτή ή για να µεταφέρουµε τα καλάµια µας. Προαιρετικά υπάρχει και ανοξείδωτο ρολ µπαρ για να τοποθετήσουµε φώτα πλεύσης και ότι άλλο χρειαζόµαστε. Η Grand εισάγεται αποκλειστικά στην χώρα µας από την Leadmar η οποία προσφέρει πλήρη υποστήριξη και σέρβις και διαθέτει στον εκθεσιακό της χώρο επί της Βουλιαγµένης αρκετά Grand ετοιµοπαράδοτα.
•Πληροφορίες: LEADMAR – 210 9700.200

Tags
Σκάφος Μικρά Φουσκωτά Παρουσίαση Φουσκωτά Σκάφη Grand S370 Fishing [jetpack-related-posts]
Comodo SSL