Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Περιφερειακό Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό Βορείου Ελλάδος και Νήσων Αιγαίου

22 Μαρτίου, 2017

Περιφερειακό Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό Βορείου Ελλάδος και Νήσων Αιγαίου

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό Βορείου Ελλάδος και Νήσων Αιγαίου του έτους 2017. Το Πρωτάθλημα διεξήχθει στο λιμάνι Καρλοβάσου με διοργανωτή το Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβάσου.

Οι 5 καλύτεροι του Περιφερειακού πήραν το εισιτήριο να διαγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Κάρυστο για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος και της Εθνικής ομάδας. Συμμετείχαν συνολικά 10 αθλητές στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα από το Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβάσου και το Ναυτικό Όμιλο Σύρου.

 

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τον τελικό του Περιφερειακού, ο αγώνας open συμμετοχών με σκοπό την γνωριμία νέων ψαράδων με την αθλητική αλιεία.

Νικητής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ανακηρύχθηκε ο Μαργαρώνης Δημήτριος του Να.Ο. Καρλοβάσου. Την δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν αντίστοιχα ο Σκάρος Ορέστης και ο Λουλούδης Δημήτριος επίσης του Να.Ο.Καρλοβάσου.

Στην επόμενη φάση πέρασαν και οι αθλητές Σκουδριάνος Θανάσης και Τηγανίτης Χριστόδουλος.

Τελική βαθμολογία

Οι απονομές στους νικητές έγιναν σε εστιατόριο του Καρλοβάσου όπου αθλητές, εθελοντές και φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν με ζωντανή μουσική και πολύ χορό!


 

Comodo SSL